Βολτα σημερα το μεσημερι με πολλες καυλες αλλα δυστυχως με λιγα σπιτια ανοιχτα και ακομα πιο λιγες αξιολογες επιλογες...
-Τριδυμο 3 στο βαθος.Ναταλι ενα μελαχρινο,ομορφο και γλυκο κοριτσακι μινι διαστασεων οπως η Ιρα,Λωρετα κλπ...επισης ανοιχτο και το 2 αλλα υπεθεσα ειναι η Εβελινα και δε μπηκα
-Τσουκαλα ? πισω απο φριξου.Ειχα μηνες να το δω ανοιχτο αυτο το σπιτι,δουλευε μια Χριστινα σχεδον μιλφ με μεγαλα βυζια και πολλα τατου στους ωμους και στα χερια και γενικα συμπαθητικη παρουσια.
-Φριξου 14.Μια ξανθια μιλφ ανω των 50ε,μαλλον ελληνιδα απο την ομιλια,σπασμενη και ταλαιπωρη και με πολυ προλογο στο σαλονι και 60ε για γυμνο με 69
-Φριξου 14β.η Γιασμιν την οποια θεωρω μια ασχημη γυναικα,ασχετα με το τι κανει μες το δωματιο η φατσα της με απωθει απο τοτε που εμφανιστηκε
-Φριξου 12.μια μελαχρινη μιλφ με βυζαρες και κωλαρα και γενικα καλοστεκουμενη την οποιο εχω ξανααναφερει σε νυχτερινη τσαρκα με το ονομα της αλλα τωρα μου διαφευγει.Και ενας τσατσος που πρωτη φορα εβλεπα με κομπολοϊ στο σαλονι και μπολικη λαϊκουρια πανω του
-Φριξου 13.η γιαγια Τανια με τις βυζαρες που ειναι μαλλον οι μεγαλυτερες για καποιον που ρωτησε χθες για βυζια.Αλλα ειναι και η ιδια μαλλον η μεγαλυτερη της πιατσας
-Φριξου 15.η Σισσυ μια χοντρουλα με ατσουμπαλο σωμα,νυσταγμενη βαρεμενη,γενικα αδιαφορη.Καποιος πρεπει να πει στη συγκεκριμενη τσατσα να το βουλωσει επιτελους
-Φριξου 15α.η αξιολογη και παντα χαμογελαστη Βικτωρια
-Φριξου 15β.η μιλφ Μονικα η περουβιανη την οποια σημερα την ειδα με αλλο ματι και το ψιλοσκεφτηκα να πω την αληθεια
-Red light.μπηκα να δω ποια ειναι αυτη η Αλινα αλλα ηταν σε προγραμμα....40ε ευρουλακια αλλα η μποχα απο τον υπονομο μπαινοντας καλα κρατει
Ερημιτη ολα κλειστα,Free house κλειστα,Νικ.Ουρανου 28-24-20 κλειστα...ε και μη εχοντας αλλη αξιολογη επιλογη ξαναπηγα Νικ.Ουρανου 26 στην Ειρηνη για ξεκωλιασμα...ηταν και αδεια η περιοχη καθολου κοσμος,κατσαμε ωρα και τα καναμε ολα ακομα μια φορα με την πιο στανταρ επιλογη της πρωινης βαρδιας
Φευγοντας ειδα επισης ανοιχτο και το Κεφαλληνιας αλλα και το Villa prive που προς στιγμην σκεφτηκα να μπω μονο για να δω και και να θυμηθω τη Βικτωρια.
Γενικα εχω στο μυαλο να κανω μια σειρα επισκεψεων σε κοπελες που γαμησα πριν χρονια και θα ηθελα να ξαναθυμηθω οπως Μονικα,Εβελινα,Βικτωρια,Χριστινα ρουμανα κλπ...αλλα φοβαμαι μην πεσουν μαζεμενα τα μαυρισματα