Γνωστή μου, φίλη(πραγματι), φαινεται να δυσκολευεται γιατι δεν μπορει να με ελκυσει μια....40αρα...
Οκ, δεν ειναι μεν και ολες ιδιες, αλλα κατα 90%, δεν....
Εκτος κι αν καποιος ειναι μιλφακιας.
Εξηγω στη φιλη, και οσοι εισαι εδω μεσα το ξερετε, οτι εμενα προσωπικα, σιγουρα ΔΕΝ ειναι η πρωτη προτεραιοτητα η εμφανιση.
Που σημαινει, οτι κοιταζω χαρακτηρα, συμπεριφορα, τις πεποιθησεις της, αν ειναι καλλιεργημενη κλπ.
Ωραια; Ωραια.
Αλλα, της λεω, επειδη οντως αυτη που μου γνωρισες ηταν εξαίρετη, ήταν κυρία, ηταν παρα πολυ καλή, αλλα,
μην με ρωτησεις γιατι δεν προχωρησα μαζι της!
Ή αν θες να σου πω, και το λεω μονο σε σενα, γιατι ηταν κριμα να το πω καταμουτρα στην ιδια,
δεν ενιωσα ελξη γι'αυτη τη γυναικα!
Πως να το κανουμε, αλλες προδιαγραφες για φιλη, αλλες για φιλεναδα/γκομενα!
Επειδη εχω το θεμα εμφανιση σε χαμηλη προτεραιοτητα(θελω πολυ απλες κοπελες, και πολυ χαμηλου προφιλ-δυσκολα βρισκεις πια...), και δεν το αρνουμαι,
δε σημαινει οτι μπορω να ειμαι με μια γυναικα, οχι κατ'αναγκη ομορφη,
αλλα να μη μου ειναι ελκυστικη!!!!!!!!!!!!!
Ε, αυτο η φιλη μου, φαινεται να δυσκολευεται να το καταλαβει.
Και μου λεει ως αντεπιχειρημα, οτι στην ηλικια μας, (40+), δυσκολα θα νιωσουμε οτι νιωθαμε στα 25.
'Ναι, της λεω, δεν αντιλεγω, αλλα δεν μπορω να ειμαι μαζι με μια κοπελα που δεν την βρισκω και καθολου ελκυστικη! Ναι, δεν περιμενω να νιωσω ισως και κανενα φουντωμα, λες και ειμαι teenager, αλλα μια στοιχειωδη ελξη πρεπει να τη νιωθω παναθεμα το!'
Ε, ακομη προσπαθει να καταλαβει, γιατι δεν προχωρησε η γνωριμια μας, εμενα με την κοπελα που μου γνωρισε...
Ειναι αυτα που λεμε.
Οι διαφορες αναμεσα στο τι θεωρει ελκυστικο το ενα φιλο,
και τι το αλλο.