Σε ευχαριστώ για τα τιπς, λέω να πάω επόμενο μήνα ένα τουρ επαρχία Μπέλας.... Θα κάνω σχετική ενημέρωση και σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Επίσης μπράβο σου που ξεμπροστιάζεις κμαν όταν το χρειάζεται αλλά και συμφωνείς μαζί του όταν πάλι χρειάζεται. Φιλτράρεις πολύ σωστά το νήμα, τα σέβη μου.
υγ: άμα είναι να πληρώνουμε πουτάνες και στην επαρχία Λευκορωσίας, να το κλείσουμε το μαγαζί καλύτερα.. τουλάχιστον το καλό με μεγάλες πόλεις τύπου Κιέβου είναι ότι κράτησαν εκεί τους εκάστοτε κμαν της κάθε χώρας.
υγ2: θεώρεις αξίζει κάποιος να πάει αν γουστάρει καλτίλα και ευκολία γκόμενας? Θεωρείς ότι από τις επαρχίες υπάρχει κάποια που έχει προβάδισμα? Έχουμε και λέμε, Γκόμελ, Βίτεμπσκ, Μογκιλιόφ, Μπορίσοβ, Μπαρανοβιτσι, Μπρεστ, Γροντνα, Μπαμπρούισκ. Επίσης σχετικά καμακοτιπς η τιπς τοπικής κουλτούρας? Μεγάλη διαφορά με Μινσκ που έχουμε φάει με το κουτάλι οι παλιοί?
Витебск έχω μείνει και ήταν φανταστικά,βέβαια έχουν περάσει από τότε και 6 χρόνια.Ειχα πάει με ένα φίλο μου ντόπιο που δούλευε εδώ Αγία Πετρούπολη (167υψος ξανθός γεροδεμένος στυλ σα Φριτς Γερμανος).Τα θετικά ότι ήταν γεμάτο γκομενες και τοτε ηταν πολυ φτηνοτερα απο Αγια Πετρουπολη και φυσικά ξένοι μηδέν .Τα αρνητικά αυτά που ανέφερα ότι είναι πληκτικά και μετά της 23.00 έχει 1-2 κλαμπ να πας που κ αυτά κλείνουν 2-3 το πρωί.Ο κόσμος εκεί παιρνει για ύπνο 22.30-23.00.
Στο Могилёв έχει στο εμπορικό κέντρο χάμπουργκερ (αλυσίδα Λευκορωσικη) και εκεί μπορείς να καμακώσεις.
Εννοείται ότι πρέπει να ξέρει Ρωσσικά και να έχεις αμάξι γιατί Ναι μεν οι πόλεις είναι μικρές αλλά οι αποστάσεις δε γίνονται με τα πόδια.Αν δε γνωρίσεις μια γκόμενα θα πρέπει να πας να την πάρεις με τ αμάξι.Ενα αλλο προβλημα ειναι το οτι Ναι μεν τώρα πας 30 μέρες χωρίς βίζα αλλά μόνο 10 μέρες χωρίς ρεγκιστρατσια.Δηλαδη αν δε πας σε ξενοδοχείο μπορείς να κάτσεις 10 μέρες και αυτό ισχύει μόνο αν πας αεροπορικώς και μονο από το αεροδρόμιο του Μινσκ. Σε ξενοδοχειο γκομενες δεν πανε οποτε ειναι ενα προβλημα.Πρεπει κάποιος να κάτσει 10-15μερες για να έχει αποτέλεσμα.Δεν της είδα παντός της γκομενες να ψηνοντε να φύγουν για Ευρώπη από κει.
Τώρα το στυλ που γουστάρουν είναι όπως κ εδώ.Κάφροι και στυλ Βλακμαν θα φανε ξυλο

,μουσάτοι,μαυριδεροι θα δυσκολευτούν μεν να βρουνε γκομενα αλλα όχι όσο στην Αγία Πετρούπολη όμως εκεί δεν είναι τόσο ρατσιστές.
Σχετικά με το κράξιμο κράζω όταν έχω αποδείξεις

όταν οι τελειωμένοι του Κισινιώφ έγραφαν ότι γαμάγε συνέχεια και πήγα και είδα κάτι άφραγκος φουκαράδες

φυσικά και θα τους κράξω

ή τους τελευταίους Έλληνες που ήρθαν εδώ και ακόμα

με τα χάλια τους

Την ανάλυση την έναν για γκομενες που κυνηγάω εγώ μέχρι 25 ετών.Αν κάποιος θέλει θειτσες σαν τον Dirty θα ξεσκιστεί να γαμάει 35+ αν κυνηγάει δεν θα της προλαβαίνει .
Γι'αυτό ήθελα τότε να με κάνει μοντερατορ ο Αντισθένης για να μη γράφουν ψέματα οι κάθε κακομοίρηδες που δεν πάνε πουθενά και μονο βρωμίζουν το σάϊτ.
Σχετικά με τον Βλακμαν

θα πάρω κ εγώ μια από τη Φυλής θα της δώσω 2.000 και θα την πάρω για τρεις μέρες

.