Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.495
Πόντοι
206
Αν ειμαι εδώ και δεν έχω φύγει Λευκορωσία Могилёв κανένα πρόβλημα.
  Ευτυχώς κατάφερα και δεν χρειάζεται να πηγαίνω Ελλάδα γιατί δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η ηλίθια μετακίνησή με τα κωλοαεροπλανα και η Ελλάδα γίνεται κάθε φορά και χειροτερη

Δημητρακη πηγαινεις Μογκιλιοφ συχνα; Τι λεει εκει;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Δημητρακη πηγαινεις Μογκιλιοφ συχνα; Τι λεει εκει;
Γκομενες πανεύκολα,πάρα πολλές και διαμέρισμα στο κέντρο βρίσκεις άνετα με 150 ευρώ το μήνα!τα θετικά.Τωρα τα αρνητικά ο δρόμος ειδικά μετά το Псков μέχρι τα σύνορα Λευκορωσίας που δεν υπάρχουν στην πράξη είναι εντελώς σκατά.Τα αρνητικά στην πόλη είναι ότι σε σύγκριση με κάποια πόλη της Ρωσσιας με πληθυσμό 500.000 κατοίκων έχει πολύ λίγα μέρη να βγεις και της καθημερινές τελείως νέκρα!οι τιμές όχι τσάμπα όπως θα περίμενε κανείς (για το φαΐ) ξένοι μηδέν (θετικο).Με μένα με Ρωσσικό αυτοκίνητο με πινακίδες Αγίας Πετρούπολης και με Ρωσσικό διαβατήριο είναι πολύ θετικοί μου νοικιάζουν διαμέρισμα αμέσως για ένα ξένο όμως είναι δύσκολο γιατί θέλει ρεγκιστρατσια και κανένας δε δέχεται να σου κάνει.
  Ένα άλλο αρνητικό είναι ότι πέφτουν για ύπνο πολύ νωρίς!Στις 2-3 κλείνει η ντίσκο.Πουτανες (Δε χρειάζονται εκτός αν είσαι τελείως χάλιας σα το βλάκμαν) πολυ λιγες δε λενε τιποτα και της κυνηγανε οι μπατσοι συνεχεια.Ο κόσμος γενικά φοβάται να μιλήσει για πολιτική ενώ στην ΠΜΡ έβριζαν συνέχεια δημόσια την κυβέρνηση.
  Οι γκομενες ζηλεύουν περισσότερο από τη Ρωσσία όχι όμως το χάλι της Ουκρανίας.Δεν ξέρω πώς θα φερθούν σε ένα ξένο γιατί εμένα δε με θεωρούμε ξένο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Το ίντερνετ τιμές Ρωσσίας αλλά οι Ρωσσικες σιμ κάρτες δουλεύουν με ρόουμινγκ οπότε παίρνω τοπική σιμ.
  Επισκευές αυτοκινήτου,ράψιμο ρούχων ίδια τιμή με Αγία Πετρούπολη.Κοτοπουλο φιλέτο πολύ φτηνό 30%-40% κάτω από ότι στη Ρωσσία!τα υπόλοιπα τρόφιμα 10%-20% φτηνότερα.Χαμπουργκερ 10%-15% φτηνοτερα γκομενες πσνευκολες το μονο κσκο οτι δε βριζουν τους ντοπιους όπως κάνουν στην επαρχία της Ρωσσιας.Κοιτανε την εμφάνιση πιο πολύ απ ότι στη Ρωσσία οι γκομενες,Πολλούς ασφαλίτες έχει αλλά δεν πειράζουν αν δε κάνεις μαλακίες.Βαλκανιοι Βλακμαν πολύ δύσκολο να σταθούνε εκει :2funny:.Στην είσοδο της πόλης με σταμάτησε η τροχαία,πιάσαμε κουβέντα πολύ φιλικοί ήταν,μετά τίποτα δεν με ενόχλησε κανένας.Στις πιο μικρές πόλεις π.χ. Орша ο κοσμος όταν σταμάταγε μου έπιανε κουβέντα σχετικά με την Αγία Πετρούπολη.Το αρνητικό για μένα ήταν πολύ βαρετα και πολύ πληκτικά.Μου θυμίζει λες και γύρισα στη δεκαετία του 90 χωρίς εγκληματικότητα

Επισκέπτης
Το ίντερνετ τιμές Ρωσσίας αλλά οι Ρωσσικες σιμ κάρτες δουλεύουν με ρόουμινγκ οπότε παίρνω τοπική σιμ.
  Επισκευές αυτοκινήτου,ράψιμο ρούχων ίδια τιμή με Αγία Πετρούπολη.Κοτοπουλο φιλέτο πολύ φτηνό 30%-40% κάτω από ότι στη Ρωσσία!τα υπόλοιπα τρόφιμα 10%-20% φτηνότερα.Χαμπουργκερ 10%-15% φτηνοτερα γκομενες πσνευκολες το μονο κσκο οτι δε βριζουν τους ντοπιους όπως κάνουν στην επαρχία της Ρωσσιας.Κοιτανε την εμφάνιση πιο πολύ απ ότι στη Ρωσσία οι γκομενες,Πολλούς ασφαλίτες έχει αλλά δεν πειράζουν αν δε κάνεις μαλακίες.Βαλκανιοι Βλακμαν πολύ δύσκολο να σταθούνε εκει :2funny:.Στην είσοδο της πόλης με σταμάτησε η τροχαία,πιάσαμε κουβέντα πολύ φιλικοί ήταν,μετά τίποτα δεν με ενόχλησε κανένας.Στις πιο μικρές πόλεις π.χ. Орша ο κοσμος όταν σταμάταγε μου έπιανε κουβέντα σχετικά με την Αγία Πετρούπολη.Το αρνητικό για μένα ήταν πολύ βαρετα και πολύ πληκτικά.Μου θυμίζει λες και γύρισα στη δεκαετία του 90 χωρίς εγκληματικότητα
Ευχαριστουμε για την ομορφη αφηγηση. Περιμενουμε και βιντεακι. :)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
311
Πόντοι
386
θα της κλασουν μια μαντρα αρχιδια οπως & στο παρελθον(ΠΟΛΛΑΚΙΣ)..
ΔΕΝ ΨΟΦΑΕΙ Η ΑΡΚΟΥΔΑ..
ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ!!!
DNA ΚΑΤΣΑΡΙΔΑΣ..
ΥΓ η ιστορια ΜΟΝΟ κυκλους κανει..
καλες & πανχρησιμες οι θετικες επιστημες,αλλα το σφιγγω-ξεσφιγγω δεν ειναι τιποτε παραπανω απο εκπαιδευση(οποιας βαθμιδας)..
οι κλασσικες σπουδες(μεσω της δια βιου μαθησης)παρεχουν την παιδεια ομως..
αρα & οτι αυτη συνεπαγεται για την κατανοηση των θεμελιωδων δεδομενων-αξιωματων-θεσφατων της συμπαντικης λειτουργειας..
ο κατασκευαστης εχει δωσει το manual εξαρχης..
οι περισσοτεροι ουτε που το εχουν ξεφυλλισει..,
καποιοι εριξαν μια ματια & επεσαν στην φρικτη λουμπα της ημιμαθειας..
αλλοι νομιζουν οτι το εμαθαν-κατανοησαν & η φαπα πεφτει σε στυλ φατουρου σε μονιμη βαση..
οσοι το εμπεδωσαν(το διαβαζουν ξανα & ξανα),{{{ως γνωστον δια της μεθοδου της επαναλλειψεως επερχεται η απολυτη γνωση}}} καταφερνουν να επιβιωνουν κατω απο ολες τις συνθηκες..
ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ KMAN & ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ..
ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ..

respect απλα ;)

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
129
Πόντοι
6
θες να βγουμε & σεντρα ρε αναρχιδε μετροσεξουαλ???
ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΡΕ ΚΙΝΑΙΔΕ ΠΕΟΕΠΑΙΤΗ..
Γνωστο τοις πασοι παλαιοθεν..
Τραβα κλαψε στο κοσμοπολιταν γκεουλα..

σάλτα γαμήσου με κανα Ρώσο, φαντασιόπληκτη λούγκρα του πληκτρολογίου....

Τα χάπια σου και γρήγορα μέσα στο Ίδρυμα..

Πάλι ξαμολυτή σε έχουν μωρή απο το ιδρυμα ...;;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
σάλτα γαμήσου με κανα Ρώσο, φαντασιόπληκτη λούγκρα του πληκτρολογίου....

Τα χάπια σου και γρήγορα μέσα στο Ίδρυμα..

Πάλι ξαμολυτή σε έχουν μωρή απο το ιδρυμα ...;;
Σύντομα θα πεσει πολυ γέλιο  :2funny:τα σκουλικια ή τα αφήνεις να ζούνε στην αθλιότητα τους αλλά αν σηκώσουν κεφάλι τα πατάς.Θα ρεζιλευτει χειρότερα και από το Σκυλοχάλια  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Καραφλος τώρα πια δεν ειμαι έχασες.Αντιμετωπισα και ρεζιλεψα αντιπάλους με στρατιές από κλώνους και τον Αντισθενη να επεμβαίνει όταν τους παταγα  :2funny:εσυ είσαι ένας κακομοίρης φουκαράς  :2funny:που γράφεις όλο τα ίδια και τα ίδια.Δεν έχει καθόλου ενδιαφέρον μαζί σου.Ειναι σα να κυνηγάω ένα σκουλίκι  :2funny:

Fansadox

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2016
Like
204
Πόντοι
1
Σύντομα θα πεσει πολυ γέλιο  :2funny:τα σκουλικια ή τα αφήνεις να ζούνε στην αθλιότητα τους αλλά αν σηκώσουν κεφάλι τα πατάς.Θα ρεζιλευτει χειρότερα και από το Σκυλοχάλια  :2funny:
Πως δεν σε εκλεισαν ακομα σε κανα ιδρυμα  :think:

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.495
Πόντοι
206
Γκομενες πανεύκολα,πάρα πολλές και διαμέρισμα στο κέντρο βρίσκεις άνετα με 150 ευρώ το μήνα!τα θετικά.Τωρα τα αρνητικά ο δρόμος ειδικά μετά το Псков μέχρι τα σύνορα Λευκορωσίας που δεν υπάρχουν στην πράξη είναι εντελώς σκατά.Τα αρνητικά στην πόλη είναι ότι σε σύγκριση με κάποια πόλη της Ρωσσιας με πληθυσμό 500.000 κατοίκων έχει πολύ λίγα μέρη να βγεις και της καθημερινές τελείως νέκρα!οι τιμές όχι τσάμπα όπως θα περίμενε κανείς (για το φαΐ) ξένοι μηδέν (θετικο).Με μένα με Ρωσσικό αυτοκίνητο με πινακίδες Αγίας Πετρούπολης και με Ρωσσικό διαβατήριο είναι πολύ θετικοί μου νοικιάζουν διαμέρισμα αμέσως για ένα ξένο όμως είναι δύσκολο γιατί θέλει ρεγκιστρατσια και κανένας δε δέχεται να σου κάνει.
 Ένα άλλο αρνητικό είναι ότι πέφτουν για ύπνο πολύ νωρίς!Στις 2-3 κλείνει η ντίσκο.Πουτανες (Δε χρειάζονται εκτός αν είσαι τελείως χάλιας σα το βλάκμαν) πολυ λιγες δε λενε τιποτα και της κυνηγανε οι μπατσοι συνεχεια.Ο κόσμος γενικά φοβάται να μιλήσει για πολιτική ενώ στην ΠΜΡ έβριζαν συνέχεια δημόσια την κυβέρνηση.
 Οι γκομενες ζηλεύουν περισσότερο από τη Ρωσσία όχι όμως το χάλι της Ουκρανίας.Δεν ξέρω πώς θα φερθούν σε ένα ξένο γιατί εμένα δε με θεωρούμε ξένο.

Σε ευχαριστώ για τα τιπς, λέω να πάω επόμενο μήνα ένα τουρ επαρχία Μπέλας.... Θα κάνω σχετική ενημέρωση και σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Επίσης μπράβο σου που ξεμπροστιάζεις κμαν όταν το χρειάζεται αλλά και συμφωνείς μαζί του όταν πάλι χρειάζεται. Φιλτράρεις πολύ σωστά το νήμα, τα σέβη μου.

υγ: άμα είναι να πληρώνουμε πουτάνες και στην επαρχία Λευκορωσίας, να το κλείσουμε το μαγαζί καλύτερα.. τουλάχιστον το καλό με μεγάλες πόλεις τύπου Κιέβου είναι ότι κράτησαν εκεί τους εκάστοτε κμαν της κάθε χώρας.

υγ2: θεώρεις αξίζει κάποιος να πάει αν γουστάρει καλτίλα και ευκολία γκόμενας? Θεωρείς ότι από τις επαρχίες υπάρχει κάποια που έχει προβάδισμα? Έχουμε και λέμε, Γκόμελ, Βίτεμπσκ, Μογκιλιόφ, Μπορίσοβ, Μπαρανοβιτσι, Μπρεστ, Γροντνα, Μπαμπρούισκ. Επίσης σχετικά καμακοτιπς η τιπς τοπικής κουλτούρας? Μεγάλη διαφορά με Μινσκ που έχουμε φάει με το κουτάλι οι παλιοί?

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.495
Πόντοι
206
Δηλαδή εγώ πρέπει να αποδεικνύω κάθε λέξη με φωτοντοκουμεντα που αμφισβητουνται κιόλας ενω εσείς δε χρειάζεται να αποδείξετε τίποτα,αρκεί που είπε ο Target ότι γαμησε 500 γκομενες τζάμπα σε 10 χρόνια,πρέπει να το παίρνουμε τοις μετρητοίς γιατι το είπε ο ταργκετ.
Ενώ αμα το λέει ο κμαν δεν ισχύει ρε φίλε,να φέρει ντοκουμέντα με την ψώλα του στο στόμα της γκομενας και να φέρει,πάλι πουτάνα ήτανε.
Διπλά στάνταρντς μήπως?Συνήθη στερεότυπα?Έχουμε συνηθίσει.
Για εμένα ο πηχυς ειναι πιο ψηλά πρέπει να δείχνω τα οχτάρια με τον πούτσο στο στόμα γιατι είμαι ο Βαλκάνιος και καθορίζω τα στανταρτς.
Δέχομαι τα κριτήρια τα παίρνω σα δεδομένα και τα εφαρμόζω κατά βούληση στους άλλους.
Έλα dimitrakis garidakis να σου βάλω  που βάζουν σε εμένα έτσι για το χαβαλέ να γελάσουμε.
Δείξε ποσα παίρνεις το μήνα.Δειξε δικες σου γυμνές φωτο απο τις γκομενες που γαμησες τον τελευταίο χρόνο.
Γιατί εγώ βάζω τα κριτήρια.Ειναι αυτα που ζητάνε οι άλλοι απο εμένα,δείξε μας τα όπλα σου.

Τσομπάνη σταμάτα να γελοιοποιείσαι. Κανείς δε σου ζήτησε φωτογραφίες. Βάζεις γιατί γουστάρεις το show off. Είσαι ο πρώτος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου που γαμάει για άλλους. Αν σου δώσω μια γκόμενα να τη γαμήσεις, θα πεις όχι αν δεν την κάνεις μια βόλτα να την δείξεις στους άλλους και να τη βγάλεις φώτος και να τη δείξεις εδώ. Ο ορισμός του γαμάω για τους άλλους. Από την άλλη σε συγχαίρω που έχεις τα αρχίδια να κυκλοφορήσεις μία γκόμενα που σε περνάει 30 πόντους, από την άλλη μη νομίζεις ότι οι άλλοι είναι μαλάκες και δεν καταλαβαίνουν ότι είσαι σπόνσορας, σαν ένας ακόμα άραβας, ίσως και να σε παιρνάνε για άραβα.

Δεν είπε κανείς πως ότι λέει ο κμαν δεν έχει γίνει και δεν πιστεύουμε, αυτό που λέμε όλοι είναι πως μια πουτάνα (η συνοδός αν θες) αν πάρει χρήμα δεν έχει θέμα να πάει με σένα ή τον άλλον. Δεν υπάρχει βαλκανική υπεροχή, αλλά μόνο χρηματική υπεροχή. Οπότε διπλά στάνταρ δεν υπάρχουν. Ο τελευταίος που με νοιάζει να με πιστέψει για το τι έχω κάνει στη ζωή μου είσαι εσύ. Οι φίλοι μου από εδώ όμως ξέρουν. Και στο έχω ξαναπεί, έλα να τα πούμε από κοντά να δεις κ εσύ. Το εύκολο είναι πάντως να πάρω μια μουνάρα πουτάνα και με ένα 500ρικο τη γυρνάω και τσόντα. Μπορώ να καθορίσω τα στάνταρ κ εγώ, δεν ανακάλυψες τον τρόχο. Εγώ όμως καυλώνω να τα καμακώνω κ αν κάποια γουστάρει για τη φάση φωτογραφίες/βίντεο να το κάνουμε παρέα. Σε καμιά 10αρια χρόνια θα γίνω σπόνσορας κ εγώ δε λέω, αλλά μέχρι τότε είμαι ο τάργκετ. Σοβαρέψου....

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.940
Πόντοι
2.356
Σε ευχαριστώ για τα τιπς, λέω να πάω επόμενο μήνα ένα τουρ επαρχία Μπέλας.... Θα κάνω σχετική ενημέρωση και σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Επίσης μπράβο σου που ξεμπροστιάζεις κμαν όταν το χρειάζεται αλλά και συμφωνείς μαζί του όταν πάλι χρειάζεται. Φιλτράρεις πολύ σωστά το νήμα, τα σέβη μου.

Nα σε ρωτήσω κάτι..
Γιατί αν πραγματικά δεν τρολάρεις, όπως και ο Glock που έχει γράψει σε ανάλογο ύφος,μάλλον υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας.
Aν και τη γνώμη του Glock για τον πεπονογάμη, την ξέρω, άσχετα που γράφει άλλα αντ' άλλων εδώ..

Δηλαδή υποβάλλεις τα σέβη σου σε έναν καθυστερημένο μόγγολο που κάνει μπάνιο με γατάκια και γαμάει πεπόνια;
Και που αν έχεις γαμήσει 500 γκόμενες ξέρεις πολύ καλά, ότι ο συγκεκριμένος δεν έχει βγάλει ΠΟΤΕ γκόμενα χωρίς αντάλλαγμα.

υγ: άμα είναι να πληρώνουμε πουτάνες και στην επαρχία Λευκορωσίας, να το κλείσουμε το μαγαζί καλύτερα.. τουλάχιστον το καλό με μεγάλες πόλεις τύπου Κιέβου είναι ότι κράτησαν εκεί τους εκάστοτε κμαν της κάθε χώρας.

Ότι δηλαδή πάει η αποτυχημένη εμφύτευση πουτσότριχας στην επαρχία της Λευκορωσιας και καμακώνει; :2funny:

Σοβαρευτείτε ρε σεις...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.940
Πόντοι
2.356
Είδες τι έπαθε ο Σκυλοχάλιας? :2funny:γέλαγε με την ομορφιά του όλο το ίντερνετ  :2funny:.
  Όταν βρω χρόνο θα κάνω και την καταγγελία για να μάθω ποιος είσαι οι απειλές σου υπάρχουν  και μετά θα πέσει πάρα πολύ :2funny:

Ως Πρόεδρος Ελλήνων Κτηνοβατών θα κάνεις την καταγγελία καραφλή τσετσενόφατσα;

Νομιζεις ότι υπάρχει δικαστήριο που θα σε πάρει σοβαρά ρε κλόουν;

Κοίτα μη σε μηνύσει καμιά φιλοζωική που γαμάς τα καημένα τα γατάκια..

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.495
Πόντοι
206
Nα σε ρωτήσω κάτι..
Γιατί αν πραγματικά δεν τρολάρεις, όπως και ο Glock που έχει γράψει σε ανάλογο ύφος,μάλλον υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας.
Aν και τη γνώμη του Glock για τον πεπονογάμη, την ξέρω, άσχετα που γράφει άλλα αντ' άλλων εδώ..

Δηλαδή υποβάλλεις τα σέβη σου σε έναν καθυστερημένο μόγγολο που κάνει μπάνιο με γατάκια και γαμάει πεπόνια;
Και που αν έχεις γαμήσει 500 γκόμενες ξέρεις πολύ καλά, ότι ο συγκεκριμένος δεν έχει βγάλει ΠΟΤΕ γκόμενα χωρίς αντάλλαγμα.

Από το Δημητράκη κρατάω μόνο της χρηστικές πληροφορίες της Ρωσίας και της Ρωσικής επαρχίας όπως η Λευκορωσία. Ο τρόπος παίγνιου απέχει παρασάγγας όπως άλλωστε και με τον κμαν. Φιλτράρω της χρηστικές/πρακτικές πληροφορίες traveling και νοοτροπίας/κουλτούρας, καθώς είναι γνώστης σε αυτό το κομμάτι μετά από τόσα χρόνια ζωής εκεί. Άλλωστε μόνο χρηστικά θέματα τον ρωτάω, κουλτούρες, συμπεριφορά γυναικών, logistics που λέει και ο κμαν, σε θέματα παιγνίου φυσικά και διαφέρουμε.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.940
Πόντοι
2.356
Από το Δημητράκη κρατάω μόνο της χρηστικές πληροφορίες της Ρωσίας και της Ρωσικής επαρχίας όπως η Λευκορωσία. Ο τρόπος παίγνιου απέχει παρασάγγας όπως άλλωστε και με τον κμαν. Φιλτράρω της χρηστικές/πρακτικές πληροφορίες traveling και νοοτροπίας/κουλτούρας, καθώς είναι γνώστης σε αυτό το κομμάτι μετά από τόσα χρόνια ζωής εκεί. Άλλωστε μόνο χρηστικά θέματα τον ρωτάω, κουλτούρες, συμπεριφορά γυναικών, logistics που λέει και ο κμαν, σε θέματα παιγνίου φυσικά και διαφέρουμε.

Άτομο που δεν έχει καμία σχέση με γυναίκες,παρά μόνο με τίποτα καημένες πουτάνες, είναι δυνατόν να σου πει πράγματα για τη συμπεριφορά των γυναικών;

Άτομο που δεν αντιλαμβάνεται ότι είναι ο μέγιστος κλόουν και περίγελος όλου του ελληνικου internet, είναι δυνατόν να σου δώσει πληροφορίες νοοτροπίας/κουλτούρας;
Αυτός στα 50+ του, δεν έχει πάρει ακόμη χαμπάρι ότι είναι τελείως βαρεμένος, λες να αντιλαμβάνεται τι γίνεται γύρω του σε θέματα νοοτροπίας/κουλτούρας;

Π.χ.
Και εσύ παίζεις με Tinder, έτσι δεν είναι;
Τι μας γράφει ο πεπόνιας,o oποίος στο Tinder γράφει ηλικία 113 γιατί είναι κομπλεξική Ζωζώ Σαπουτζάκη;
Ότι στο Tinder στη Ρωσία και την Ουκρανία έχει μόνο πουτάνες.
Εσύ τι λες πάνω σε αυτό;Έχει μόνο πουτάνες;
Για ποιες πληροφορίες μιλάμε, ο πεπόνιας είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Αντιμετωπίστε τον ακριβώς σαν αυτό που είναι.

Ένας γελοίος γραφικός σκατόψυχος κλόουν..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Τι να κλασει ο Δημητράκης?Μας έχει πρήξει τα αρχιδια ποσο σημαντικό είναι το ρωσικό διαβατήριο,να μένεις Ρωσία κτλ και μέχρι τώρα τα τελευταια χρονια έχει δείξει μόνο φωτο απο δυο μπαζα που δεν είναι καν Ρωσίδες αλλά Ασιατισσες αφού μόνο μέχρι εκεί τον παίρνει.
Είναι λογικό αφού ο Δημητράκης ανήκει στην κατηγορία των γονων,ψωλαδων και απλώς έφαγε τα λεφτά των γονιών του.
Λαδωσαν,πήραν ένα ψευτοπτυχιο και μας το παίζουν κάποιοι ενω εμείς ξέρουμε τι κουμάσια είναι και τους κάνουμε χωνιά.Ανεξαντλητος Βαλκανιος δύναμη.
Εμένα δε με ενδιαφέρει αν ο κόσμος τους γουστάρει ή εγκρίνει.Απλά γαμαμε,ανωτεροι Βαλκανιοι.Οποιος τραβάει ζόρι τον γαμαμε κι αυτόν.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.940
Πόντοι
2.356
Τι να κλασει ο Δημητράκης?Μας έχει πρήξει τα αρχιδια ποσο σημαντικό είναι το ρωσικό διαβατήριο,να μένεις Ρωσία κτλ και μέχρι τώρα τα τελευταια χρονια έχει δείξει μόνο φωτο απο δυο μπαζα που δεν είναι καν Ρωσίδες αλλά Ασιατισσες αφού μόνο μέχρι εκεί τον παίρνει.
Είναι λογικό αφού ο Δημητράκης ανήκει στην κατηγορία των γονων,ψωλαδων και απλώς έφαγε τα λεφτά των γονιών του.
Λαδωσαν,πήραν ένα ψευτοπτυχιο και μας το παίζουν κάποιοι ενω εμείς ξέρουμε τι κουμάσια είναι και τους κάνουμε χωνιά.Ανεξαντλητος Βαλκανιος δύναμη.
Εμένα δε με ενδιαφέρει αν ο κόσμος τους γουστάρει ή εγκρίνει.Απλά γαμαμε,ανωτεροι Βαλκανιοι.Οποιος τραβάει ζόρι τον γαμαμε κι αυτόν.

Ούτε εμένα με ενδιαφέρει, απλά απέναντι σε σκατόψυχους δεν δείχνω κανένα έλεος.
Θα πάει ο κάθε Target σε καμιά Αγία και όταν φύγει ο γαριδάκης θα τον βγάλει στη σέντρα, όπως έχει κάνει με τόσα μέλη.

Το καλοκαίρι έκανε κλώνο απλά για να εκθέσει τον DRLOVE.

Όποιο ανυποψίαστο μέλος τον θεωρεί απλά γραφικό κλόουν,να αναθεωρήσει γιατί πρόκειται για γραφικό,ΡΟΥΦΙΑΝΟ και ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ κλόουν..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Ούτε εμένα με ενδιαφέρει, απλά απέναντι σε σκατόψυχους δεν δείχνω κανένα έλεος.
Θα πάει ο κάθε Target σε καμιά Αγία και όταν φύγει ο γαριδάκης θα τον βγάλει στη σέντρα, όπως έχει κάνει με τόσα μέλη.

Το καλοκαίρι έκανε κλώνο απλά για να εκθέσει τον DRLOVE.

Όποιο ανυποψίαστο μέλος τον θεωρεί απλά γραφικό κλόουν,να αναθεωρήσει γιατί πρόκειται για γραφικό,ΡΟΥΦΙΑΝΟ και ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ κλόουν..

Μην ξεχνάς οτι αυτοί που σπουδάζουν νομική αναπτύσσουν και κόμπλεξ ανωτερότητας οτι είναι ανώτεροι από τους άλλους.Φαντάσουν τον πεπονογάμη να παίρνει λαδωμένο πτυχίο Ρωσία και να το παίζει και ανώτερος ενώ είναι τρύπιος εντελώς.
Αν και γενικά τους στόκους δεν πρέπει να τους υποτιμάς διότι απευθύνονται στα ταπεινά ένστικτα του μέσου όρου.Ανηλεές γαμήσι βέβαια αλλά βαθιά ο καθυστερημένος πιθανόν γουστάρει το στόκο οπότε προσοχή.
Δηλαδή το πλεονέκτημα του στόκου είναι οτι ψυχολογεί και καταννοεί καλύτερα τη μάζα των καθυστερημένων και μερικές φορές πιάνει το μέσο όρο,αυτό είναι ένα πλεονέκτημα που πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν.
Το ίντερνετ είναι και πάρτυ με ούζα,πλασματική εικόνα κάπως.
Ο άλλος βράζει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765

υγ2: θεώρεις αξίζει κάποιος να πάει αν γουστάρει καλτίλα και ευκολία γκόμενας? Θεωρείς ότι από τις επαρχίες υπάρχει κάποια που έχει προβάδισμα? Έχουμε και λέμε, Γκόμελ, Βίτεμπσκ, Μογκιλιόφ, Μπορίσοβ, Μπαρανοβιτσι, Μπρεστ, Γροντνα, Μπαμπρούισκ. Επίσης σχετικά καμακοτιπς η τιπς τοπικής κουλτούρας? Μεγάλη διαφορά με Μινσκ που έχουμε φάει με το κουτάλι οι παλιοί?
Витебск έχω μείνει και ήταν φανταστικά,βέβαια έχουν περάσει από τότε και 6 χρόνια.Ειχα πάει με ένα φίλο μου ντόπιο που δούλευε εδώ Αγία Πετρούπολη (167υψος ξανθός γεροδεμένος στυλ σα Φριτς Γερμανος).Τα θετικά ότι ήταν γεμάτο γκομενες και τοτε ηταν πολυ φτηνοτερα απο Αγια Πετρουπολη και φυσικά ξένοι μηδέν .Τα αρνητικά αυτά που ανέφερα ότι είναι πληκτικά και μετά της 23.00 έχει 1-2 κλαμπ να πας που κ αυτά κλείνουν 2-3 το πρωί.Ο κόσμος εκεί παιρνει για ύπνο 22.30-23.00.
 Στο Могилёв έχει στο εμπορικό κέντρο χάμπουργκερ (αλυσίδα Λευκορωσικη) και εκεί μπορείς να καμακώσεις.
 Εννοείται ότι πρέπει να ξέρει Ρωσσικά και να έχεις αμάξι γιατί Ναι μεν οι πόλεις είναι μικρές αλλά οι αποστάσεις δε γίνονται με τα πόδια.Αν δε γνωρίσεις μια γκόμενα θα πρέπει να πας να την πάρεις με τ αμάξι.Ενα αλλο προβλημα ειναι το οτι Ναι μεν τώρα πας 30 μέρες χωρίς βίζα αλλά μόνο 10 μέρες χωρίς ρεγκιστρατσια.Δηλαδη αν δε πας σε ξενοδοχείο μπορείς να κάτσεις 10 μέρες και αυτό ισχύει μόνο αν πας αεροπορικώς και μονο από το αεροδρόμιο του Μινσκ. Σε ξενοδοχειο γκομενες δεν πανε οποτε ειναι ενα προβλημα.Πρεπει κάποιος να κάτσει 10-15μερες για να έχει αποτέλεσμα.Δεν της είδα παντός της γκομενες να ψηνοντε να φύγουν για Ευρώπη από κει.
 Τώρα το στυλ που γουστάρουν είναι όπως κ εδώ.Κάφροι και στυλ Βλακμαν θα φανε ξυλο  :2funny:,μουσάτοι,μαυριδεροι θα δυσκολευτούν μεν να βρουνε γκομενα αλλα όχι όσο στην Αγία Πετρούπολη όμως εκεί δεν είναι τόσο ρατσιστές.
 Σχετικά με το κράξιμο κράζω όταν έχω αποδείξεις  :2funny:όταν οι τελειωμένοι του Κισινιώφ έγραφαν ότι γαμάγε συνέχεια και πήγα και είδα κάτι άφραγκος φουκαράδες  :2funny:φυσικά και θα τους κράξω  :2funny:ή τους τελευταίους Έλληνες που ήρθαν εδώ και ακόμα  :2funny:με τα χάλια τους :2funny:
  Την ανάλυση την έναν για γκομενες που κυνηγάω εγώ μέχρι 25 ετών.Αν κάποιος θέλει θειτσες σαν τον Dirty θα ξεσκιστεί να γαμάει 35+ αν κυνηγάει δεν θα της προλαβαίνει .
 Γι'αυτό ήθελα τότε να με κάνει μοντερατορ ο Αντισθένης για να μη γράφουν ψέματα οι κάθε κακομοίρηδες που δεν πάνε πουθενά και μονο βρωμίζουν το σάϊτ.
 Σχετικά με τον Βλακμαν  :2funny:θα πάρω κ εγώ μια από τη Φυλής θα της δώσω 2.000 και θα την πάρω για τρεις μέρες  :2funny:.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom