Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.156
- Πόντοι
- 5.956
Της εχω στειλει μυνημα αλλα δεν μου εχει απαντηση ακομη. Θα ενημερωσω.Υπάρχουν πληροφορίες πότε επιστρέφει η Σοφάρα από Μεγάλου Αλεξάνδρου 25?
Της εχω στειλει μυνημα αλλα δεν μου εχει απαντηση ακομη. Θα ενημερωσω.Υπάρχουν πληροφορίες πότε επιστρέφει η Σοφάρα από Μεγάλου Αλεξάνδρου 25?
οκ δικαίωμα του καθενός να κάνει ότι γουστάρει , εγώ πάντως αν ακούσω ακαποτα φυλι ούτε για αστείο δεν αφήνω να μου δώσει ,αν μπωΔεν ζηταμε...οτι φερει η στιγμη.Αλλα χωρις γλωσσοφυλα πως θα νιωσεις το παραμυθι γθα να ξαναπας κατ'εξακολουθηση??
το στομα εχει πιο πολλα μικροβια απ οτι η πουτσα του αλλουνου, οποτε και να εχει παρει πιπα στον προηγουμε και να φιλησει εσενα μετα δεν θα κολλησεις περισσοτερα μικροβια, αν συχενεσαι απλα, ειναι αλλο θεμαοκ δικαίωμα του καθενός να κάνει ότι γουστάρει , εγώ πάντως αν ακούσω ακαποτα φυλι ούτε για αστείο δεν αφήνω να μου δώσει ,αν μπω
Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για τις Ελληνίδες ιερόδουλες που υπάρχουν στα μπουρδελα? Ευχαριστώ
ξανθό κοντό μαλλί και μαύρα εσώρουχα,αυτή μετά έκανε πίπα με καποτα και μετά ,χωρίς...@ professorx ,
Ευχαριστώ για το tip με την Ζάνα και το ελεύθερο στοματικό που το καθιέρωσε στους οίκους. Δεν το γνώριζα .
Πίσω στο 1979 Μαυρογένους κ Φυλής (επί της Φυλής ο οίκος, τώρα κλειστός χρόνια) η πασίγνωστη Καίτη έκανε γυμνό τσιμπούκι 69 και ..... ρομαντικό γαμησι , ειδικά με μας που πηγαίναμε στο γυμνάσιο .
Ούτε σουβλάκι δεν έπαιρνα και φύλαγα τα χρήματα για να πάω κι εγώ κι όσοι μικροί μπορούσαν τότε . Τον πρώτο καλοκαίρι (1979) που πήγα μετά το σχολείο για μεροκάματο αντί για διακοπές η να φυλάξω τα χρήματα για παπάκι , προτιμούσα να πηγαίνω και να επενδύω στο κορίτσι καθώς και αλλού .....
Τα σέβη μου μεγιστε professorx για την ενημερωσή σας.
Προφεσορα, νομιζω οτι προς στα τελη 90s αρχες 2000, το ακαπελα' ειχε κανει την εμφανιση του. Ξεκινησε δειλα-δειλα απο το Αγκ./12α'. Απο μια ευτραφη ξανθια Βουλγαρα. Μετα ακολουθησαν και οι αλλες.. Ωσπου εγινε μοδα, και καθιερωθηκε σε μερικους οικους.Kαλησπέρα σας,
Στο Κολωνού 47 στο ισόγειο κλασσικά η παλιά καραβάνα Ζάνα,ώριμη Ρωσόφωνη,με ξανθά μαλλιά και σώμα γεμάτο.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Η πρώτη που καθιέρωσε αυτή την υπηρεσία όταν πρωτοεργάστηκε πριν 15-16 χρόνια στο Αλκαμένους 117 και έπειτα ακολούθησαν και οι άλλες.
Προφεσορα, νομιζω οτι προς στα τελη 90s αρχες 2000, το ακαπελα' ειχε κανει την εμφανιση του. Ξεκινησε δειλα-δειλα απο το Αγκ./12α'. Απο μια ευτραφη ξανθια Βουλγαρα. Μετα ακολουθησαν και οι αλλες.. Ωσπου εγινε μοδα, και καθιερωθηκε σε μερικους οικους.![]()
τι να πουν κ οι τσατσάδες...μετρημένες στα δάχτυλα είναι οι σωστές...οι περισσότερες να τους πετάς χυμένες καπότες στη μάπα χρειάζονται..σούζα κάθονται κ λένε ό,τι μαλακία τους πει το αφεντικό να λένε...μια ζωή στο ψέμα κ στο ρουφιανιλίκιΗ Αθηνά από Αχαρνών 85 πρώην φωκαίας 27 σκαλακια είναι άρρωστη, όπως μου είπε η τσα2.
Αλήθεια ή παραμύθια δεν ξέρω.
Πάντως η συμπεριφορά της ήταν πολύ καλή, στον πληθυντικό και παρόλο που δεν πήγα με την Εβελίνα και δεν είχε κόσμο αυτή μου ευχηθηκε καλό απόγευμα.
Αυτο το λέω γιατί έχω διαβάσει διαφορα για την συμπεριφορά της :S.
Τεσπα ξέρει κανείς καμία βυζαρου που να δουλεύει την Δευτέρα κατά τις 15 :00;
Το κανουν αυτο οι υπηρεσιες συχνα. Η συγκεκριμενη υπηρεσια το λεει τωρα για την Αθηνα το ελεγε για τη Μαιρη παλιοτερα. Οποτε δεν εβρισκα τη Μαιρη εκει, ελειπε για λιγο η περισσοτερο καιρο, μου ελεγε οτι αρρωστησε η αλλη φορα μου ειπε οτι ...παντρευτηκε! Μεχρι που ξαναγυριζε και ολα καλα. Οποτε.... Μακαρι να γυρισει η Μαιρη και να μη σταματησε, ας επιστρεψει ακομα και σε αλλο σπιτι η στουντιο. Ας αναμενουμε, ο καιρος θα δειξει.Η Αθηνά από Αχαρνών 85 πρώην φωκαίας 27 σκαλακια είναι άρρωστη, όπως μου είπε η τσα2.
Πάντως η συμπεριφορά της ήταν πολύ καλή, στον πληθυντικό και παρόλο που δεν πήγα με την Εβελίνα και δεν είχε κόσμο αυτή μου ευχηθηκε καλό απόγευμα.
Tο τελειωτικό στο στόμα πρώτη η Ζάνα το καθιέρωσε επίσημα με ανακοίνωση κανονικά στο σαλόνι.Το ελεύθερο στοματικό προυπήρχε αν και ήταν σε πιο λίγα σπίτια.Προφεσορα, νομιζω οτι προς στα τελη 90s αρχες 2000, το ακαπελα' ειχε κανει την εμφανιση του. Ξεκινησε δειλα-δειλα απο το Αγκ./12α'. Απο μια ευτραφη ξανθια Βουλγαρα. Μετα ακολουθησαν και οι αλλες.. Ωσπου εγινε μοδα, και καθιερωθηκε σε μερικους οικους.![]()
Οχι ακριβώς. Θυμάμαι τέλη 1979 στο Παιωνίου ( κ Λιοσίων,μετα τη γωνία), που εκείνη την εποχή έφερνε πενηντάρες αλλά με καλά σώματα ,έκανε ελεύθερο στοματικό μιά τέτοια,ψηλή με βυζάρες. Ασυνήθιστο γιά τότε και μου είχε κάνει εντύπωση, φυσικά και δεν μπήκα. Πάντως πρέπει να έκαναν αυτό το πρόγραμμα ,κατόπιν συνεννοήσεως, και στα Πιπίνου ,τα δυό υπογεια, κατα πληροφορίες τότε συναγωνιστών μπουρδελιάρηδων,που άντεξαν στο άθλημα μεχρι που μετα απο λιγο παντρεύτηκαν (ητοι πέθαναν,αλλά δεν το έχουν καταλάβει).
Επειδή ρωτάω ReDreamer, είμαι μοζοχας?
Η Αθηνά από Αχαρνών 85 πρώην φωκαίας 27 σκαλακια είναι άρρωστη, όπως μου είπε η τσα2.
τυπε κανα γροσι δεν ειχες πανω σου να της δωσεις; :S :S :SΕγω θυμαμαι στην κατοχή το 1968 !! Πηγαινα στα Βουρλα, στη Δραπετσωνα στον Πειραια στα δημοσια μπουρδελα, εκει εδωσα και το πρωτο μου ακαποτο τσιμπουκι τελειωτικο καταπιωτικο παρακαλω δινοντας στην κορασιδα μια χουφτα σταφιδες να ζεσταθει απο το κρυο !!!
Ε ρε εποχες τοτε....
![]()