Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (1 μέλη και 52 επισκέπτες)

FAT BASTARD

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Μηνύματα
422
Like
727
Πόντοι
81
Μύστες καλημέρα. Αμπε λαλε ιεροδουλης. Άντζελα από Κολωνου 48 ξέρεις κανείς που βρίσκεται?
 

The Good the Bad the Ugly

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2018
Μηνύματα
188
Like
3.426
Πόντοι
441

jimadams71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Μηνύματα
126
Κριτικές
18
Like
872
Πόντοι
311
Τώρα αφου πέρασα χωματιανου και η αντριαννα είχε δύο αναμονή πήγα
πιπινου 118 δουλευουν Σουζη Καιτη πηρα τη καιτη
εν σχεση με τις πρωτες μέρες που είχε έρθει και την ειχα πάρει εκοψε πλέον τα γλωσοφιλα  σε ερωτηση μου μου είπε οτι ειχε προβλήματα στο στομα
Στα υπόλοιπα  δεχτικη σε γλύψιμο καθαρη τη μανουβραρεις όπως θες
πιπα με περασμα τα μπαλάκια καλή για την ηλικία της ευχάριστη στο δωμάτιο
 

Alexis Soilemezidis

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2018
Μηνύματα
174
Like
282
Πόντοι
21
Παιδια η αντζελινα απο κολωνου 11 υπόγειο  η ξανθια ρωσσιδα με πιασιματα δουλεύει αυτο το καιρο στον οικο?οποιος ξέρει ας κανει μια αναφορά
 

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Μηνύματα
1.186
Κριτικές
34
Like
3.797
Πόντοι
2.846

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.951
Κριτικές
76
Like
9.417
Πόντοι
8.826
Υπάρχουν πληροφορίες πότε επιστρέφει η Σοφάρα από Μεγάλου Αλεξάνδρου 25?
 

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Μηνύματα
360
Like
381
Πόντοι
21
Υπάρχουν πληροφορίες πότε επιστρέφει η Σοφάρα από Μεγάλου Αλεξάνδρου 25?
Αν εννοείς την γκράνυ Σοφία που δούλευσε στο αριστερό ανεβαίνοντας τις σκάλες, πλέον δεν δουλεύει εκεί. Εδώ και περίπου 2 μηνες δουλεύει στο Βέργας 6 πάνω. Τώρα βρίσκεται σε άδεια και θα επιστρέψει τέλος του μήνα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.130
Κριτικές
1.245
Like
193.979
Πόντοι
45.465
τώρα live

Αλκιβιάδου 16γ Ντιαννα από Διδύμου 18 υπόγειο μελαχρινή χοντρή με τεράστιο κωλο 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.

Διδύμου 22 Λίντα κάστανο σκούρο μαλλί μέχρι τους ώμους ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Διδύμου 18 ισόγειο Λίζα ξανθιά χοντρή μιλφ με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Διδύμου 18 υπόγειο Νικόλ μελαχρινή χοντρουλα με μακρύ μαλλί, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδύμου 8β Λίλιαν ξανθιά μιλφ κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Διδύμου 8α Αλεξάνδρα μελαχρινή λεπτή με ωραίο κορμί στητο βυζι, απλό πρόγραμμα.

Διδύμου 7 δεξιά Τζωρτζιαννα καστανή μαυρισμένη με ψιλοκανονικο σώμα πολλά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Διδύμου 7 αριστερά Νανσυ ξανθοκαστανη με κοτσίδα ψιλοκανονικο σώμα 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54α Τατιάνα ξανθιά νταρντανα με 2αρι βυζι και Νικόλ ξανθιά κοντουλα κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54β Ορορα καστανοξανθο ζυμαράκι με 3αρι βυζι, σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 56 Χριστίνα καστανοξανθη κοπελίτσα με πολύ ωραίο κορμάκι 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 66α Άννα ξανθιά μουναρα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, σαλοναρισε ολόγυμνη κλασσικά, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 72 Αρινα/Αλινα ξανθιά κοπέλα με κανονικό ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 74 δεξιά Ντιαννα μελαχρινή μιλφ με μακρύ ίσιο μαλλί κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 59 κάτω Άννα ξανθιά με πιασίματα 2αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 59 πάνω Χριστίνα νταρντανα με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Φυλής 61 Μισέλ με κάστανο μαλλί μελαμψη από Βενεζουέλα σώμα με πιασίματα 3-3.5αρι βυζι γυαλάκια και Αμπαρ μελαμψη κοπέλα από Κολομβία κοντή κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα.
 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Μηνύματα
4.059
Κριτικές
52
Like
16.761
Πόντοι
10.686
Στο Κολωνού 30 πρώτος όροφος δύο κοπέλες,η μελαχρινή βυζαρού Μελίνα και η ξανθιά με το αρκετά καλό κορμί Σοφία,στον δεύτερο η σχετικά κοντή Γκάμπι και η ψηλή επίσης βυζαρού Ήρα,προτίμησα τη δεύτερη και παραμένει καυλιάρα και φιλότιμη στο απλό πρόγραμμα.
 

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.446
Κριτικές
40
Like
7.154
Πόντοι
1.936
Τώρα αφου πέρασα χωματιανου και η αντριαννα είχε δύο αναμονή πήγα
πιπινου 118 δουλευουν Σουζη Καιτη πηρα τη καιτη
εν σχεση με τις πρωτες μέρες που είχε έρθει και την ειχα πάρει εκοψε πλέον τα γλωσοφιλα  σε ερωτηση μου μου είπε οτι ειχε προβλήματα στο στομα
Στα υπόλοιπα  δεχτικη σε γλύψιμο καθαρη τη μανουβραρεις όπως θες
πιπα με περασμα τα μπαλάκια καλή για την ηλικία της ευχάριστη στο δωμάτιο
...σαν την προηγουμενη καιτουλα την κωλαρου,δεν ειναι παντως.
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Kαλησπέρα σας,
Ενημέρωση για την απογευματινή βάρδια σε Μεταξουργείο και Ακριτικά.'Εγιναν 3 καταθέσεις , η μία άσφαιρη.Συνολικό κόστος 50 ευρώ.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 2 κοπέλες Ρωσόφωνες, η ώριμη Ναταλύ,αδύνατη,με μαλλιά καστανοκόκκινα περμανάντ και η Βίκη η κλασσική του οίκου μιλφ,νταρντάνα,σώμα με πιασιματάκια,καστανά κοντά μαλλιά,μάτια αυγουλωτά.Αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στον όροφο δύο κοπέλες,η μιλφ Σοφία,νταρντάνα,ψηλή,με μπόλικα πιασίματα,μαύρα κατσαρά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Κατάλληλη για παλαιστής. Μαζί της η Λίνα ώριμη Ρωσόφωνη με ξανθά μαλλιά καρέ,σώμα ελαφρώς γεμάτο.Αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Η καινούρια Μολδαβέζα Κατερίνα τί ώρες εργάζεται; Καθώς η υπηρεσία έκανε ότι δεν γνώριζε.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 στον όροφο κοπέλα,με μαλλιά μακριά ξανθά,λευκό δέρμα και λίγα πιασίματα.Στο ισόγειο κοπέλα νόστιμη,νεαρή με μαλλιά καστανόμαυρα σγουρά κάτω από τους ώμους.Αμφότερες σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 53 δύο κοπέλες η Πάολα,υοέρβαρη με μαλλιά καστανά πιασμένα σε δύο κοτσιδάκια και μία καινούρια νομίζω Χριστίνα πρέπει να την είπαν,κοντή,με μαλλιά καστανά προς το καρέ,ελαφρώς ζουμερή.
Στο Κολωνού 48 ήταν η παλιά καραβάνα,γυρολόγος,μιλφ Ειρήνη,με κοντά καστανά μαλλιά,σώμα με πιασίματα.Γνωστή κυρίως απο τα Αλκιβιάδου 16Β,Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 αλλά και απο άλλά μαγαζιά.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Κολωνού 47 στο ισόγειο κλασσικά η παλιά καραβάνα Ζάνα,ώριμη Ρωσόφωνη,με ξανθά μαλλιά και σώμα γεμάτο.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Η πρώτη που καθιέρωσε αυτή την υπηρεσία όταν πρωτοεργάστηκε πριν 15-16 χρόνια στο Αλκαμένους 117 και έπειτα ακολούθησαν και οι άλλες.
Στο Κολωνού 47 στον όροφο η μιλφ Ελένη,μιλφ Ρωσόφωνη, κοντή,σώμα με λίγα πιασίματα,μαλλιά ξανθά σγουρά στο ύψος των ώμων της.Στοματικό,αυταρχικό.
Στα Κολωνού 45 ανοιχτό το μαγαζί αριστερά και ευθεία στο βάθος του διαδρόμου με κοπέλα την Κόρίνα ή Καρίνα,με μαλλιά ξανθά καρέ,σώμα κανονικό με λίγα πιασίματα και ελεύθερο στοματικό.
Στο Κολωνού 27 στο ισόγειο ήταν μία κοπέλα,ψηλή,λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά,καλής εμφανίσεως.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 27 στο υπόγειο ήταν κοπέλα γεματούλα με μαλλιά μαύρα στο ύψος των ώμων της και κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνου 15 στο αριστερό ήταν κοπέλα,ψηλή,γεματούλα με καστανόξανθα μαλλιά στο ύψος των ώμων της σε κανονικό.Στο δεξιό ήταν η Άννα,κοπέλα με μαλλιά ξανθά καρέ,λεπτή,με λευκό δέρμα σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 11 στο ισόγειο ήταν η καινούρια κοπέλα που αναφέρθηκε ο συναγωνιστής Hatsumi η Άντζελα,ψηλή,με μακριά μαύρα μαλλιά,σώμα ελαφρώς γεμάτο με πιασίματα.Κοπέλα της διπλανής πόρτας.Λόγω πολλων εγχρώμων στο σαλόνι ανακοινώθηκε κανονικό πρόγραμμα.Κατά πόσο κάνει και ελεύθερο στοματικό δεν μπόρεσα να το επιβεβαιώσω.
Στο Κολωνού 11 στον όροφο δύο κοπέλες η μία απο αυτές μουνάρα η καλύτερη που είδα.Η πρώτη κοπέλα συνηθισμένης εμφανίσεεως,με μαλλιά ξανθά καρέ,δέρμα λευκό,σώμα με λίγα πιασίματα,η μουνάρα ήταν ψηλή,λεπτή,με μαλλιά καστανά ίσια κάτω απο τους ώμους,λευκό δέρμα,τραχύ πρόσωπο.Πρόγραμμα απλό και για τις δύο κοπέλες.Δεν κάνουν 69.
Στο Ιάσωνος 2 στον όροφο ήταν η μιλφ Τζένη,με μαλλιά ξανθά κάτω απο τους ώμους,σώμα με πιασίματα,και η άλλη η Ιζαμπέλα,μιλφ,γεροδεμένη,γεμάτη,με κοντά καστανά μαλλιά.Έχει εργαστεί και στον όροφο του Μ.Α 22. Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό αμφότεερες.
Στο Ιάσωνος 1 στο ισόγειο αριστερά κοπέλα ήταν μία Αλεξάνδρα γεματούλα στο δωμάτιο.Δεν έμεινα να την δω.
Στο Ιάσωνος 1 μεσαίος οίκος αριστερο μαγαζί,κοπέλα με μαύρα μαλλιά πιασμένα πάνω,με όμορφα πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,βυζάρες.Σε κανονικό πρόγραμμα.Στο δεξιό μαγαζί κοπέλα κοντή,με καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της με λίγα πιασιματάκια.Σε κανονικό και αυτή.
Στο Ιάσωνος 19 στο ισόγειο δύο κοπέλες καινούριες,μία πολύ κοντή, με μακριά καστανά μαλλιά,σώμα κανονικό,πρόσωπο τραχύ.Η άλλη η νόστιμη,λεπτή,τσαχπίνα,με μαλλία μαύρα μακριά.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 19 στον όροφο ήταν η Ναόμι,μαύρη γαζέλα,ψηλή,με μαύρα μαλλιά πάνω απο τους ώμους.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 20 αριστερά με τον ανελκυστήρα κοπέλα νόστιμη,λεπτή,με μαλλιά μαύρα πιασμένα επάνω.
Στο Ιάσωνος 20 μεσαίο στον όροφο ήταν η Ντάσα,κοπέλα απο Μολδαβία,κοντή,λεπτή,με μαλλιά καστανόμαυρα μακριά σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 20 στο δεξιό ισόγειο ήταν δύο κοπέλες σε κανονικό πρόγραμμα η Τζωρτζιάνα,κοπέλα λεπτή,με μαλλιά καστανόξανθα κάτω απο τους ώμους και η Αλίσα,κοπέλα με μαύρα μαλλιά,σώμα κανονικό.
Στο Λεωνίδου 28 στο ισόγειο κοπέλα με πρωκτικό,μάλλον η Νατάσα Παπαληγούρα,μαλλιά ξανθά πιασμένα πάνω,λευκό δέρμα,σώμα κανονικό αλλά κώλος αρκετά φαρδύς.
Στο Λεωνίδου 28 στον όροφο κλασσικά η Αννίτα στα 15 ευρώ πλέον και με άδειο σαλόνι.
Στο Ιάσωνος 27 στο υπόγειο κοπέλα αδιάφορη με μαλλιά καστανόξανθα μακριά και λίγα πιασιματάκια.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 31 στο υπόγειο δύο καινούριες κοπέλες αδιάφορες η μία κοντή,ζουμερή με μαλλιά καστανά κοντά και η δεύτερη λεπτή με μαλλιά καστανά στο ύψος των ώμων της,χάνει αρκετά στο πρόσωπο.
Στο Ιάσωνος 30 στο υπόγειο,μία κοπέλα αδιάφορη κοντή,με καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους πρόσωπο αδιάφορη και μια κοπέλα ενδιαφέρουσας εμφανίσεως,με μαλλιά καστανόξανθα κάτω απο τους ώμους,έντονο μακιγιαζ,σώμα κανονικό σε στυλ Σπανιόλας.Βέβαια είναι Ρουμάνα.Σε κανονικό πρόγραμμα.Στον όροφο ήταν ένα μελανούρι,με μαύρα μακριά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,δέρμα μελαμψό,καλά Ελληνικά κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 36 με την μεγάλη αυλή, δύο κοπέλες, η Ιζαμπέλλα,ψηλή,με ξανθά μακριά μαλλιά,δέρμα λευκό και λίγα πιασίματα και η Βίκη μαύρη γαζέλα,ψηλή,σώμα κανονικό με λίγα πιασίματα μαλλιά ξανθοκόκκινα.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 37 στο ισόγειο καινούρια κοπέλα,αθίγγανη,κοντή,σώμα κανονικό κάπως πλαδαρό με λίγα πιασίματα,δέρμα μελαμψό,μαλλιά καστανόξανθα μακρια.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στα Περδίκκα στα δύο ισόγεια δύο κοπέλες αδιάφορες είχαν βγει έξω απο τις πόρτες απελπισμένες απο την αναδουλεία.Η μία που δούλευε στον αριστερό οίκο παλιά καραβάνα,κοντή,με μαλλιά καστανά στο ύψος των ώμων της ελαφρώς γεματούλα και η άλλη πιο γεμάτη με μαύρα μαλλιά πιασμένα κότσο και κόκκινο ολόσωμο για ευνόητους λόγους.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 το παλιό δηλαδή το τελευταίο αριστερά δύο καινούριες κοπέλες με κανονικό και αυταρχικό.Η μία η οποία είχε έντονα Ασιατικά χαρακτηριστικά ονομαζόταν Τζίνα και ήταν κοντή,με μαλλιά καστανά μακριά,σώμα κανονικό με λίγα πιασίματα.Και η άλλη ήταν με καστανόμαυρα μαλλιά σε στυλ αφανέ,ελαφρώς γεματούλα και φόραγε ολόσωμο.Εμφανισιακα οι κοπέλες ήταν παντελώς αδιάφορες.Η "Κινέζα" έχανε αρκετά το πρόσωπο.Για ειδικά γούστα.
Στο Ιάσωνος 44 στο αριστερό ισόγειο η Άννα,κοντή,σώμα λεπτό προς κανονικό,καστανά μαλλιά πιασμένα πάνω,συμπαθητικής εμφανίσεως,σε ελεύθερο στοματικό.Το δεξιό κλειστό.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο ήταν η Αλίσα,Ρωσόφωνη,προμιλφ,ελαφρώς γεμάτη,με μαλλιά ξανθά προς το καρέ,μία ελιά πάνω απο το χείλος.Φοράει κόκκινο ολόσωμο για να καλύπτει τα κιλά.Σε ελεύθερο στοματικό.Την δοκίμασα.Τίποτα ιδιαίτερο.Ένα από τα συνηθισμένα τυποποιημένα  γαμήσια.
Κατέύθυνση προς τα Ακριτικά.
Στο Αχιλλέως 48 στο ισόγειο ήταν η Ναταλύ η κοπέλα που εργαζόταν και παλιότερα,λεπτή,με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους και κανονικό πρόγραμμα.
Στο Μαραθώνος 59 μεσαίος οίκος ήταν καινούρια κοπέλα Ρωσόφωνη η Νίκα,κοντή,με δέρμα κατάλευκο,μαλλιά καστανόμαυρα καρέ,προμιλφ.Σε κανονικό πρόγραμμα.'
Στο Μαραθώνος 59 στο ισόγειο ήταν επίσης καινούρια κοπέλα πρώτη μέρα στην δουλειά η Όλγα.Προμιλφ Ρωσόφωνη,με μαλλιά καστανόμαυρα σγουρά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,σώμα κανονικό,δέρμα λευκό.Σε ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο σώμα.Δοκιμάστηκε με καλές εντυπώσεις.Δεν τρελλάθηκα κιόλας.Στα αρνητικά η μεγάλη της βιασύνη στο κρεββάτι προσπαθώντας να σε τελειώσει.Στα δέκα λεπτά μου είπε time-out και η συνεδρία έλειξε ξενερώνοντας με.Στα θετικά τα γλωσσόφιλα,η πίπα,το 69 και η συμμετοχή στο σεξ.Στα αρνητικά επίσης ότι ήταν κάπως άγαρμπη αφού μου ζουλούσε με δύναμη τα αρχίδια νομίζοντας ότι θα τελειώσω.
Στο Παιανιέων η ώριμη Σοφία απο τα Αλκαμένους 113,117,Περγάμου 27 και τελευταία υπηρεσία και στο Κωλοκυνθούς 63 ευθεία μέσα που έκλεισε με κοπέλα την Ελένη την Λευκορωσίδα.Ρωσόφωνη με κοντά ξανθά μαλλιά και σώμα ελαφρώς γεμάτο.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Και μιας και μιλάμε για υπηρεσίες που είναι και κοπέλες πριν μία εβδομάδα στο Καλύμνου 48 στον όροφο πέτυχα την Βαλέρια.Την υπηρεσία της Φωτεινής στο Κολωνού 27 στον όροφο.Την Βαλέρια την είχα πάρει πριν χρόνια δύο φορές στο Αγκύρας 12 και μία στο Φωκαίας 27 με καλές εντυπώσεις.
Συνέχισα στο Κωνσταντινουπόλεως 166 στο ισόγειο όπου υπηρεσία ήταν η κοπέλα που δούλευε ως Λαρίσα στο Καλύμνου 36 όσοι θυμούνται και μετέπειτα και σαν Αθηνά σε κάποια μαγαζάκια Φυλής και πέριξ (Φυλής 217 νομίζω,Αγαθουπόλεως,Διδύμου 16,Κωνσταντιπούλεως 166 αλλά και σε στούντιο).Κοπέλα είχε την Χριστίνα απο Μολδαβία που είχαν αναφέρει οι συναγωνιστές,λεπτή,με μαλλιά καστανοκόκκινα πιασμένα πάνω σε κότσο,δέρμα λευκό με διάσπαρτα τατού πρόχειρα από αυτά που έχουν οι ναυτικοί ή οι κατάδικοι.Σε ελεύθερο στοματικό.Αποφάσισα να την δοκιμάσω.Και αυτήν την φορά ρέφαρα καθώς η κοπέλα είναι αρκετά έμπειρη και ξέρει πως να κάνει τον πελάτη να το ευχαριστηθεί.
Καλό Σαββατοκύριακο!
 

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Μηνύματα
240
Κριτικές
45
Like
3.394
Πόντοι
1.431
@ professorx ,
Ευχαριστώ για το tip με την Ζάνα και το ελεύθερο στοματικό που το καθιέρωσε στους οίκους. Δεν το γνώριζα .
Πίσω στο 1979 Μαυρογένους κ Φυλής (επί της Φυλής ο οίκος, τώρα κλειστός χρόνια) η πασίγνωστη Καίτη έκανε γυμνό τσιμπούκι 69 και ..... ρομαντικό γαμησι , ειδικά με μας που πηγαίναμε στο γυμνάσιο .
Ούτε σουβλάκι δεν έπαιρνα και φύλαγα τα χρήματα για να πάω κι εγώ κι όσοι μικροί μπορούσαν τότε . Τον πρώτο καλοκαίρι (1979) που πήγα μετά το σχολείο για μεροκάματο αντί για διακοπές η να φυλάξω τα χρήματα για παπάκι , προτιμούσα να πηγαίνω και να επενδύω στο κορίτσι καθώς και αλλού .....
Τα σέβη μου μεγιστε professorx για την ενημερωσή σας.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom