Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Μυστες και Μυσταγωγοι,
Μυσταγωγουμενοι και Μυστευθεντες,

Αφησατε τας εριδας και τας παραπαπαροφιλολογιας, και στοχευσατε εις τον τελικον σκοπον, ητοι την πλεον οικονομικη και ανωδυνη προσεγγιση, συναναστροφη και συνουσιαν, κατα περιπτωσιν, μετα των Ουκρανορωσσικων Πορνιδιων!

Περιπλανησεις σε ανηλιους διαδρομους, με εφεραν εμπροσθεν των Μυσταγωγικων Λογων του Μυστη, Εντρυφησατε εις τα Λογια του Δασκαλου, Μυστευθειτε των Νοηματων του και θα εξελθετε Μυσταγωγουμενοι, θα εξελθετε Ελληνες, θα εξελθετε Πορνομετανσται!
Ητοι θα εξελθετε ζωντανοι!

Σε ενα μηνα θα μας τιμησει με την παρουσια του! Εχουμε αργησει, ξεκινησατε ινα εισθε ετοιμοι!
Μην θεωρησετε τυχαια την στιγμη, ο Δασκαλος μιλησε λιγο πριν την μεγαλη καταστροφη, προειδοποιησε για τους ολιγαρχες και τον ελληνοουκρανικο παραλληλο βιο, καθως και για τις επερχομενες αλλαγες των κοινωνικων σχεσεων. Ο Καιρος γαρ Εγγυς!

ΠορνοΜυστες γρηγορειτε!
Φαρος Φωτεινος, Αθανατα τα Λογια Του!

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Μυστευσατε εις το Φως το της Γνωσεως!
[quote author=Ιωσήφ Μπλάσκος notid=61720 link=topic=45007.msg821819#msg821819]
Αγαπητέ φίλε,
Αυτά είναι τριπάκια. Πως να το πω μανίες. Όπως η νταμίρα...Άπαξ και μπλέξεις δεν ξεμπλέκεις γιατί αυτό έχει βρει ο οργανισμό σου και γουστάρει μια μουνάρα 1.80 και δεν μπορείς να κάνεις αλλέως. Εκείνο που προσπαθώ να σας διδάξω είναιότι σκοπός είναι να την γαμάτε εσείς όχι να σας γαμάει (και εμού συμπεριλαμβανομένου) η κάθε γαμιόλα απ’το κάθε κωλο-χώρι του κερατά και να παίρνεις για ότι πληρώνεις όχι φύκια για μεταξωτές κορδέλες...
Φιλικά
Ιωσήφ
[/quote][quote author=Ιωσήφ Μπλάσκος notid=61720 link=topic=45007.msg826075#msg826075]
δηλαδή να το θέσω αλλιώς: αν θες να γαμήσεις πουτάνα είναι γεμα΄τος ο τόπος!!!
όταν σας έγραφα ότι όλες στις καφετέριες κλπ είναι πουτάνες δεν έκανα πλάκα.

εδώ κάνουμε αμάν να γνωρίσουμε έναν σωστό άνθρωπο αλλά από πουτάνες άλλο τίποτα!
[/quote]
[quote author=Ιωσήφ Μπλάσκος notid=61720 link=topic=45007.msg821690#msg821690 ]
Φίλε μου ,
με την διαλογική συζήτηση έρχεται στο φως η αλήθεια...
Κόιτα εδώ οι γκόμενες χωρίζονται σε δυο κατηγορίες: εκείνες που βγαίνουν κάθε μέρα και είναι οι πιο πάνω και εκείνες που δεν βγα΄΄ινουν καθόλου και είναι σπίτι δουλειά-πανεπιστήμιο. Εννοείται ΄΄οτι καλές κοπέλες είναι οι δεύτερες τις οποίες όμως είναι αδύνατον να τις γνωρίσεις εκτός κι αν πέσει καμιά μεγάλη γιορτή ή στην πασάρει κανείς γνωστός. Εάν στην πασάρει κανείς γνωστός κινδινεύεις να την έχει γκαστρώσει πρώτα αυτός ή να σου παίξουν καμιά άλλη πουστιά για αν σε ρουφιανεύουν σπίτι οποότε γνωριμίες μαλακείες και τέτοια δεν τα γουστάρω. [/quote]
[quote author=Ιωσήφ Μπλάσκος notid=61720 link=topic=45007.msg821386#msg821386 ]από άλλον Ουκρανό-Ρωσσόπληκτο: «Ιωσήφ,  σε ευχαριστω...μπλα-μπλα...μπλα......STOP»
Αγαπητό μου παιδί,
2ον : επειδή διακρίνω ότι σ’ έχει λυώσει η κάβλα:
Κοίτα εγώ σε πουτάνες να τους τα τρώνε οι χρηματόδουλες και οι νταβάδες δεν στέλνω , για σένα θα κάνω μια εξαίρεση...  Σύρε εκεί για τις πρώτες βοήθειες, βάλε μια διπλή καπότα, ρίξε τις κάνα δυο πούτσους  για να’ρθεις στα συγκαλά σου, και ξαναπέρνα να το ξανασυζητήσουμε να δούμε τι μπορώ να κάνω για την περιπτωσή σου σε μόνιμη βάση...
3ον : και απευθύνομε σε όλους. Διάβαζα σε άσχετο Thread όπου αναρωτιόντουσαν κάτι μπάμιες  «γιατί λέει οι στριπτιτζούδες τα έχουνε μ’Αλβανούς?». Εσείς απ’όλα αυτά που γράφω για να σας ξυπνήσω από την μαλακία , έχετε αρχίσει να καταλαβαίνετε κάτι ή έχετε μείνει ακόμη μπουζούκια???
φιλικά
Ιωσήφ[/quote]
Δεύτερη παρατήρηση¨πάλι σε Μόσχες, Πετρουπόλης κλπ. Πρέπει νε έχουν ξεμείνει απο΄μουνί διότι βλέπω σε σάιτ Νιγηριανές πουτάνες! Που στην Μόσχα!
Φίλε μου υπάρχει τρομερή αγαμία στην Ελλάδα.
Διάβαζα κάπου στο Φόρουμ πληρώνουν λέει 50Ε στο στριπτιζ μια γκόμενα που τρίβεται πάνω σου για να στον παίξει! Κια φεύγουν με κάτι λογαριασμούς 300-400Ε!!! ΕΛΕΟΣ! Βρε μαλάκες άμα ήταν να τον παίξετε δεν τον παίζατε και μόνοι σας! Μ'αυτά τα λεφτά οπουδήποτε έχω πάει σε στριπ τιζ Ισραήλ, Ουκρανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Χονγκ-Κονγκ, Ταυλάνδη γαμάς! Στην γαμημένη την ελλάδα οι πούστηδες σας κλέβουν και σας βάζουν να τον παίζετε!
έτερος διάβαζα: "πλήρωσα λέει 400Ε και γάμησα την Ροξάνα κλπ μουνάρα κλπ". Βλέπω στις φωτογραφίες μια θείτσα καμιά τριαντα-πενταριά και βάλε...
Ε με τέτοιες μαλακείες πως να μην έχει πάει η τιμή του μουνιού στα ύψη? Όλοι οι απανταχού μαλάκες (από χωριό)είτε έλληνες είναι, είτε ουκρανοί, είτε κινέζοι μόλις πιάσουν λεφτά στα χέρια τους πάνε να τα σκάσουν...
Τι να πω...
φιλικά Ιωσήφ
[quote author=Ιωσήφ Μπλάσκος notid=61720 link=topic=45007.msg819048#msg819048 ]Aγαπητέ φίλε σε ευχαριστώ για την ευγενειά σου (Ευχαριστω προκαταβολικα).
Μου δείχνει ότι δεν είσαι κάποιο χαιβάνι...
Πάμε λοιπόν τις απορίες:
Όταν με το καλό βρεις καμιά γκόμενα θα την βάλεις να μαγειρεύει να δεις και τι απίδια πιάνει ο σάκκος (οι Ουκρανίδες είναι 1000 φορές καλύτερες νοικοκυρές από τις Ελληνίδες). Τώρα το σπάταλες, κάνε το λάθος να τους εμπιστευθείς λεφτά καιθα στα βγάλουνε πατούλι...

Κοίτα συνήθως καφετέριες και τέτοια είναι όλα τα καραπουτανάκια. Ήτοι δω μου και μένα κατιτίς να στον πάρω.
Εσένα τώρα επειδή είσαι παιδί αμάθητο θα σου πρήξουν τ’αρχίδια κάνοντας τις μη μου άπτου, ότι είναι από σπίτι και τις λοιπές πουτανιές πο υπασάρουν σε ξένους. Θες παρέαμόνος θα πα΄ρεις τ’αρκίντια μου.

Ερώτηση:Ειμαι 32 χρονων και δεν θελω απαραιτητα να ειναι πολυ μικροτερη μου η κοπελα.
Απάντηση: αμά είναι 19 σε χαλάει? Σοβαρά δηλαδή τι ηλικιάς θέλεις?
[/quote]
[quote author=Ιωσήφ Μπλάσκος notid=61720 link=topic=45007.msg819289#msg819289]Αδέρφια μου,
Λαμβάνω διάφορα pm με θέμα στείλε μου κάνα τηλέφωνο από καμιά Ουκρανίδα για καμιά βίζιτα και τέτοια. Παιδιά όταν αποφασίσω να γίνω νταβάς σας διαβεβαιώνω ότι θα έιστε και οι πρώτοι πελάτες μου.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.495
Πόντοι
206
Ιωσήφ Μπλάσκος, σοφά λόγια... Λόγος που τσακίζει κόκκαλα... Λόγος που κάνει ακόμα κ τον μέγιστο ΚΜΑΝ να φαντάζει νήπιο μπροστά του.... Όσοι ακολούθησαν τα γραπτά του με θρησκευτική ευλάβεια, πρόκοψαν στα σλαβικά μουνολίβαδα...

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.176
Πόντοι
456
Δοξα και τιμη στους πεούλες και γέροντες παραπέουλες του νήματος  :2funny:
μπουλη μου!!!! μα που  χαθηκες ρε ποιητη.πολες φορες νομιζω εσυ και ο κομπλε ειστε το ιδιο
ατομο.μερικες φορες ο κοπλε μιλα σαν τον δασκαλο αλλα ο δασκαλος λεει δεν ξερει ποιος ειναι.
ριξε μας κανα οραιο ποιημα απο αυτα που εγραφες για τον διμιτρακη χαχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.176
Πόντοι
456
Ιωσήφ Μπλάσκος, σοφά λόγια... Λόγος που τσακίζει κόκκαλα... Λόγος που κάνει ακόμα κ τον μέγιστο ΚΜΑΝ να φαντάζει νήπιο μπροστά του.... Όσοι ακολούθησαν τα γραπτά του με θρησκευτική ευλάβεια, πρόκοψαν στα σλαβικά μουνολίβαδα...
μιλαω με δασκαλο τωρα τον οχτωβριο θα κανει επανεμφανιση μετα απο χρονια για να γιορτασουμε την επετειο του σαιτ.θα σας πει ο ιδιος τι αλλαξε απο τοτε που εγραφε και οσα θελετε να μαθετε.
υπομονη 3 εβδομαδες ακομα

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.998
Πόντοι
2.356
Αυτο που ειπε ο Μπλασκος για τους νεοπλουτους ολα τα λεφτα ,δικαια αναρωτιεται πως να μην εχει παει η τιμη του μουνιου στα υψη. Στο μεγαλυτερο ποσοστο αυτοι που πιανουν αποτομα χρημα στα χερια τους ειναι σκετη καταστροφη ...

@ target να γραφεις πιο συχνα φιλε  ;)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606

Πόσες φωτο απο γκομενες έβαλε ο Μπλασκος?Οπερ εδει δειξαι.
Αντίθετα ο μαχητικός βαλκανιοπουτσισμος έχει να επιδείξει έργο.Ειμαστε πάντα στην πρωτοπορία.

D

dude901123

Επισκέπτης
Πάρε και ασετόν με βαμβάκι μαζί! Αν και διαβάζοντας Χάρη, μπορεί να χρειαστείτε και ..Αλεξίσφαιρο..
Πάρε καλύτερα προφυλακτικά σε διάφορες γεύσεις και χρώματα. Εδώ είναι ο παράδεισος των γυναικών. Ότι θέλεις υπάρχει. Απλά χρειάζεται χρόνος, χρήμα και status. Όχι όλα μαζί όμως, μόνο το ένα αρκεί, αναλόγως βέβαια τι θέλεις να κάνεις πρέπει να έχεις το αντίστοιχο.
Το ασετόν και το βαμβάκι χρειάζονται μόνο αν παίζεις χωρίς χρήματα με πολλές ταυτόχρονα σε σημείο κυνισμού. Εγώ βέβαια πλέον δεν το χρειάζομαι.. αν τύχει ξανά θα τις βάλω να μου καθαρίσουν το ιώδιο με τη γλώσσα τους και δεν θα τις λυπηθώ όταν θα κλαίνε..  :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Νομίζω ότι το τελευταίο μπαίνει στα σαδομαζο που αναφέρθηκαν παραπάνω ε?  :happy: :happy: :happy:

Πάλι έγραψα.. δεν κρατάω το λόγο μου τελευταία ίσως λόγω εξαιτίας ενός συνδυασμού.. πουτσο-υπερκόπωσης και της χαράς του μουνιού που ζω. Πάντα με γιαγιάδες  :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αντίθετα ο μαχητικός βαλκανιοπουτσισμος έχει να επιδείξει έργο.Ειμαστε πάντα στην πρωτοπορία.
Επι εποχές Μπλάσκου έκανες κάτι συναρτήσεις με συντελεστές τον χρόνο επι χρήμα δια κόπωση και έβγαινε το αποτέλεσμα των γυναικών! Συνήθως 3-5 την μέρα ????  :2funny: :2funny: :2funny:
Για θύμισε μας λίγο εκείνες τις εποχές!!!Βέβαια τώρα με ίντερνετ δεν παίζουν πια τέτοια σκηνικά sto street καμάκι..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.940
Πόντοι
2.356

Σοφά λόγια,αλλά στην πράξη ΜΗΔΕΝ.
Γνωστά πράγματα αυτά,χρόνια τώρα..

Ο Αρχηγός έδωσε πραγματικές μάχες στα Σλαβικά μουνολίβαδα και στο πουλί του φαίνονται ξεκάθαρα τα παράσημα από τις μάχες αυτές :ak: :uzi:

@Αρχηγέ σαν να το έκανες μούχτι το παρακάτω  :rolleyes:

Αδερφέ θα σου δείξω το υλικό μου από κοντά με Σπύρο και ΒΠ. Ξέρεις είμαι ο πρώτος που χαίρεται όταν κάνεις φρίμπια και όχι μόνο σπονσορέτες. [size=20pt]Ραντεβού στο Μόναχο!!!![/size]

Θα έρθεις;
Να εκκενώσω την Leopoldstraße για να εισέλθεις στην πόλη από την Πύλη της Νίκης;

Siegestor_bei_Nacht.JPG

:rockon: :rockon: :rockon:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
2.184
Πόντοι
506
Δεν πιστευα ποτε οτι υπαρχει τοση διανοητικη αναπηρια στην Ελλαδα....

Παντως το νημα προσφερει αφθονο γελιο!
Μιλαμε για ποιητικη αδεια, και υπερτατο σουρεαλισμο!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.495
Πόντοι
206
Θα έρθεις;
Να εκκενώσω την Leopoldstraße για να εισέλθεις στην πόλη από την Πύλη της Νίκης;

Siegestor_bei_Nacht.JPG

:rockon: :rockon: :rockon:

Εννοειται, 6 Νοεμβρη είμαστε εκεί με Σπύρο.

Υγ: ο αρχηγος δίνει μάχες αλλά με πολύ overvalue (ενίοτε σε σημείο απάτης) και παρουσιάζει σαν επίτευγμα το πληρωμένο. Εκεί έχει χάσει το δίκιο του. Ενώ όλοι γουστάρουμε που ιππεύει ασυστόλως πιτσιρίκια έως κ 3 κεφάλια ψηλότερα και αδιαφορώντας για το μινέρβα εσώρουχο, μας το περνάει μετά σαν μέγα επίτευγμα και χάνει το παιχνίδι το οποίο στην αρχή κερδίζει με τις συμπαθειeς λόγω του στιβαρού, πύρινου λόγου και της νεότητος των κορασίδων. Εχω μαλιστα παραδεχτει δημοσια πως όταν είμαι down, διαβάζω κμαν, φοράει η πουτσα φουστανέλα, πιάνω και μια γκλίτσα και ορμάω σαν βαλκανιοπουτσιστης αρχοντας στα σλαβικά μουνολίβαδα ξέροντας πως έχω τακτική υπεροχή και ας μη διαθέτω S 500 αλλα πιο συμβατικα όπλα. Αλλα ο ΒΠ εχει απο μενα το πιο μεγαλο respect γιατι πληρώνει υψηλή ποιότητα σε γήινες τιμές και έχει κ τις εκπτώσεις του σαν λόκαλ. Ανυπομονω να με γυρίσεις στην Τσεχία!!! Κ θελω κ ένα ΦΚΚ Μόναχο και να παιρνω ματι τον Κμαν να γαμαει!!!!!!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Δεν πιστευα ποτε οτι υπαρχει τοση διανοητικη αναπηρια στην Ελλαδα....

Παντως το νημα προσφερει αφθονο γελιο!
Μιλαμε για ποιητικη αδεια, και υπερτατο σουρεαλισμο!
Ελπίζω να έχεις το "γνώθι σαυτόν" πως είσαι κι εσύ μέρος της υπέρτατης σουρεαλιστικότητας του νήματος και προσφέρεις κι εσύ αυθονο γέλιο!  

Πως πάει η αναζήτηση γυναίκας για μόνιμη σχέση? Που βρίσκεσαι τώρα?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.368
Πόντοι
3.656
o ΜΠΛΑΣΚΟΣ ειναι το πιο θρυλικο νικ εβερ
ανωτεροολων
απο ουσια δεν εχει  τιποτα ιδιαιτερο να επιδειξει αλλα ο λογος του ειναι ανυπερβλητος
ειναι ο Λενιν των UA threads
ο μεγας θεωρητικος  :worship: :worship: :worship:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.368
Πόντοι
3.656
Όλοι μπορούν να κάνουν στο κρεβάτι τους ότι θέλουν αφού γίνεται με κοινή απόφαση και δεν αφορά ανήλικους και ζώα.
Το κακό είναι ότι κάποιοι με τις συμπεριφορές τους χαλάνε το όνομα και το κύρος του Έλληνα.
Ελπίζω να μην γίνουμε σαν τους Τούρκους που τους αποφεύγουν οι ποιοτικές Ουκρανίδες.
ΔΕΝ  υπαρχουν ΠΟΙΟΤΙΚΕς ουκρανιδες

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.940
Πόντοι
2.356
Ελπίζω να έχεις το "γνώθι σαυτόν" πως είσαι κι εσύ μέρος της υπέρτατης σουρεαλιστικότητας του νήματος και προσφέρεις κι εσύ αυθονο γέλιο!  

Πως πάει η αναζήτηση γυναίκας για μόνιμη σχέση? Που βρίσκεσαι τώρα?

Ψάχνει με το google earth παρθένες στα χωριά της Γουατεμάλα :2funny:

Ανυπομονω να με γυρίσεις στην Τσεχία!!! Κ θελω κ ένα ΦΚΚ Μόναχο και να παιρνω ματι τον Κμαν να γαμαει!!!!!!

Κράτα μικρό καλάθι,γιατί αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι το Νοέμβρη,
λόγω πυρφορισμού είμαι max για καμιά μπύρα ή φαγητό.
Ή να σας αφήσω έξω από κάνα FKK,αν και στο Μόναχο οτιδήποτε έχει σχέση με μη high class πληρωμένο,είναι για γέλια..
Oase,Sunshine,κ.λ.π. είναι μια τρίχα από το Artemis,κ.λ.π.
Άσε που εδώ παίζει χρήμα και δεν έχει καν του Βερολίνου τα Flatrate,Καλιγούλα και King George.
Ούτε κανά Laufhaus της προκοπής..

Eν τω μεταξύ,σε 9 μέρες,108 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα :grin: θα αρχίσει η φάση που είναι καλύτερη και από FKK.
Οι περισσότεροι ξέρουν το Oktoberfest σαν γιορτή μπύρας,η αλήθεια είναι ότι άντρες/γυναίκες πηγαίνουν για ζευγάρωμα και αυτή είναι και η ουσία του Fest.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.495
Πόντοι
206
Eν τω μεταξύ,σε 9 μέρες,108 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα :grin: θα αρχίσει η φάση που είναι καλύτερη και από FKK.
Οι περισσότεροι ξέρουν το Oktoberfest σαν γιορτή μπύρας,η αλήθεια είναι ότι άντρες/γυναίκες πηγαίνουν για ζευγάρωμα και αυτή είναι και η ουσία του Fest.

Λόγω τιμής; Στανταράκι; Αν είναι να μπει στο ετήσιο τουρνέ... Ο mindreader κ ο Τασος που είναι ζωντανή ιστορία στο θέμα του traveling κ ερωτοtraveling τι εχουν να δηλώσουν;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom