Μυστευσατε εις το Φως το της Γνωσεως!
[quote author=Ιωσήφ Μπλάσκος notid=61720 link=topic=45007.msg821819#msg821819]
Αγαπητέ φίλε,
Αυτά είναι τριπάκια. Πως να το πω μανίες. Όπως η νταμίρα...Άπαξ και μπλέξεις δεν ξεμπλέκεις γιατί αυτό έχει βρει ο οργανισμό σου και γουστάρει μια μουνάρα 1.80 και δεν μπορείς να κάνεις αλλέως.
Εκείνο που προσπαθώ να σας διδάξω είναιότι σκοπός είναι να την γαμάτε εσείς όχι να σας γαμάει (και εμού συμπεριλαμβανομένου) η κάθε γαμιόλα απ’το κάθε κωλο-χώρι του κερατά και να παίρνεις για ότι πληρώνεις όχι φύκια για μεταξωτές κορδέλες...
Φιλικά
Ιωσήφ
[/quote][quote author=Ιωσήφ Μπλάσκος notid=61720 link=topic=45007.msg826075#msg826075]
δηλαδή να το θέσω αλλιώς: αν θες να γαμήσεις πουτάνα είναι γεμα΄τος ο τόπος!!!
όταν σας έγραφα ότι όλες στις καφετέριες κλπ είναι πουτάνες δεν έκανα πλάκα.
εδώ κάνουμε αμάν να γνωρίσουμε έναν σωστό άνθρωπο αλλά από πουτάνες άλλο τίποτα!
[/quote]
[quote author=Ιωσήφ Μπλάσκος notid=61720 link=topic=45007.msg821690#msg821690 ]
Φίλε μου ,
με την διαλογική συζήτηση έρχεται στο φως η αλήθεια...
Κόιτα εδώ οι γκόμενες χωρίζονται σε δυο κατηγορίες: εκείνες που βγαίνουν κάθε μέρα και είναι οι πιο πάνω και εκείνες που δεν βγα΄΄ινουν καθόλου και είναι σπίτι δουλειά-πανεπιστήμιο.
Εννοείται ΄΄οτι καλές κοπέλες είναι οι δεύτερες τις οποίες όμως είναι αδύνατον να τις γνωρίσεις εκτός κι αν πέσει καμιά μεγάλη γιορτή ή στην πασάρει κανείς γνωστός. Εάν στην πασάρει κανείς γνωστός κινδινεύεις να την έχει γκαστρώσει πρώτα αυτός ή να σου παίξουν καμιά άλλη πουστιά για αν σε ρουφιανεύουν σπίτι οποότε γνωριμίες μαλακείες και τέτοια δεν τα γουστάρω. [/quote]
[quote author=Ιωσήφ Μπλάσκος notid=61720 link=topic=45007.msg821386#msg821386 ]από άλλον Ουκρανό-Ρωσσόπληκτο: «Ιωσήφ, σε ευχαριστω...μπλα-μπλα...μπλα......STOP»
Αγαπητό μου παιδί,
2ον : επειδή διακρίνω ότι σ’ έχει λυώσει η κάβλα:
Κοίτα εγώ σε πουτάνες να τους τα τρώνε οι χρηματόδουλες και οι νταβάδες δεν στέλνω , για σένα θα κάνω μια εξαίρεση...
Σύρε εκεί για τις πρώτες βοήθειες, βάλε μια διπλή καπότα, ρίξε τις κάνα δυο πούτσους για να’ρθεις στα συγκαλά σου, και ξαναπέρνα να το ξανασυζητήσουμε να δούμε τι μπορώ να κάνω για την περιπτωσή σου σε μόνιμη βάση...
3ον : και απευθύνομε σε όλους. Διάβαζα σε άσχετο Thread όπου αναρωτιόντουσαν κάτι μπάμιες «γιατί λέει οι στριπτιτζούδες τα έχουνε μ’Αλβανούς?».
Εσείς απ’όλα αυτά που γράφω για να σας ξυπνήσω από την μαλακία , έχετε αρχίσει να καταλαβαίνετε κάτι ή έχετε μείνει ακόμη μπουζούκια???
φιλικά
Ιωσήφ[/quote]
Δεύτερη παρατήρηση¨πάλι σε Μόσχες, Πετρουπόλης κλπ. Πρέπει νε έχουν ξεμείνει απο΄μουνί διότι βλέπω σε σάιτ Νιγηριανές πουτάνες! Που στην Μόσχα!
Φίλε μου υπάρχει τρομερή αγαμία στην Ελλάδα. Διάβαζα κάπου στο Φόρουμ πληρώνουν λέει 50Ε στο στριπτιζ μια γκόμενα που τρίβεται πάνω σου για να στον παίξει! Κια φεύγουν με κάτι λογαριασμούς 300-400Ε!!! ΕΛΕΟΣ! Βρε μαλάκες άμα ήταν να τον παίξετε δεν τον παίζατε και μόνοι σας! Μ'αυτά τα λεφτά οπουδήποτε έχω πάει σε στριπ τιζ Ισραήλ, Ουκρανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Χονγκ-Κονγκ, Ταυλάνδη γαμάς! Στην γαμημένη την ελλάδα οι πούστηδες σας κλέβουν και σας βάζουν να τον παίζετε!
έτερος διάβαζα: "πλήρωσα λέει 400Ε και γάμησα την Ροξάνα κλπ μουνάρα κλπ". Βλέπω στις φωτογραφίες μια θείτσα καμιά τριαντα-πενταριά και βάλε...
Ε με τέτοιες μαλακείες πως να μην έχει πάει η τιμή του μουνιού στα ύψη? Όλοι οι απανταχού μαλάκες (από χωριό)είτε έλληνες είναι, είτε ουκρανοί, είτε κινέζοι μόλις πιάσουν λεφτά στα χέρια τους πάνε να τα σκάσουν...
Τι να πω...
φιλικά Ιωσήφ
[quote author=Ιωσήφ Μπλάσκος notid=61720 link=topic=45007.msg819048#msg819048 ]Aγαπητέ φίλε σε ευχαριστώ για την ευγενειά σου (Ευχαριστω προκαταβολικα).
Μου δείχνει ότι δεν είσαι κάποιο χαιβάνι...
Πάμε λοιπόν τις απορίες:
Όταν με το καλό βρεις καμιά γκόμενα θα την βάλεις να μαγειρεύει να δεις και τι απίδια πιάνει ο σάκκος (οι Ουκρανίδες είναι 1000 φορές καλύτερες νοικοκυρές από τις Ελληνίδες). Τώρα το σπάταλες, κάνε το λάθος να τους εμπιστευθείς λεφτά καιθα στα βγάλουνε πατούλι...
Κοίτα συνήθως καφετέριες και τέτοια είναι όλα τα καραπουτανάκια. Ήτοι δω μου και μένα κατιτίς να στον πάρω. Εσένα τώρα επειδή είσαι παιδί αμάθητο θα σου πρήξουν τ’αρχίδια κάνοντας τις μη μου άπτου, ότι είναι από σπίτι και τις λοιπές πουτανιές πο υπασάρουν σε ξένους.
Θες παρέαμόνος θα πα΄ρεις τ’αρκίντια μου.
Ερώτηση:Ειμαι 32 χρονων και δεν θελω απαραιτητα να ειναι πολυ μικροτερη μου η κοπελα.
Απάντηση: αμά είναι 19 σε χαλάει? Σοβαρά δηλαδή τι ηλικιάς θέλεις?
[/quote]
[quote author=Ιωσήφ Μπλάσκος notid=61720 link=topic=45007.msg819289#msg819289]Αδέρφια μου,
Λαμβάνω διάφορα pm με θέμα στείλε μου κάνα τηλέφωνο από καμιά Ουκρανίδα για καμιά βίζιτα και τέτοια.
Παιδιά όταν αποφασίσω να γίνω νταβάς σας διαβεβαιώνω ότι θα έιστε και οι πρώτοι πελάτες μου.