Και σ´εμένα αν μπορείτε παρακαλώ. Ευχαριστώ πολύ!εχει καποιος να μου στειλει τον αριθμο της Ελενα 42 ?
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Και σ´εμένα αν μπορείτε παρακαλώ. Ευχαριστώ πολύ!εχει καποιος να μου στειλει τον αριθμο της Ελενα 42 ?
και σε εμένα παίδες το τηλέφωνο οποίος το έχει με π.μ. ευχαριστώΚαι σ´εμένα αν μπορείτε παρακαλώ. Ευχαριστώ πολύ!
Μαγκες καλησπέρα. Η θεια αλλα απο mamba αξίζει μια δοκιμή? 50 σε δικο της χωρο μου ειπε
Γιατι ρε παιδια. ΔΕν μπορειτε να το ζητησετε μονοι σας ?Και σ´εμένα αν μπορείτε παρακαλώ. Ευχαριστώ πολύ!
έστειλα μήνυμα και μου λέει αν της αγοράσω εισητήριο να φύγει για ουκρανία στις 14 θα μείνει μαζί μου αθήνα μέχρι τότε. κρίμα να μην είμαι αθήνα. φαινεται δυνατό εργαλείο
Φιλαράκο έχεις βάλεις λάθος λινκ
Ο μουστακαλής με το άσπρο μπλουζάκι, ποιό μέλος είναι?
Να μας πει εντυπώσεις από το live...

Εμένα μου βγάζει στο mamba ότι έχει πολλά μη αναγνωσμένα μηνύματα και θέλει vip συνδρομή για να της στείλεις. Αν έχει κάποιος την καλοσύνη να μας βοηθήσει.. pm φυσικά..Γιατι ρε παιδια. ΔΕν μπορειτε να το ζητησετε μονοι σας ?
την γαμήσατε στα μηνύματα και τώρα δεν με αφήνει ούτε εμένα να της στείλω και ήμουν τόσο κοντά στο να πάρω το τηλέφωνο της χαχαχα.
την γαμήσατε στα μηνύματα και τώρα δεν με αφήνει ούτε εμένα να της στείλω και ήμουν τόσο κοντά στο να πάρω το τηλέφωνο της χαχαχα.
Μαγκες καλησπέρα. Η θεια αλλα απο mamba αξίζει μια δοκιμή? 50 σε δικο της χωρο μου ειπε
πολυ δυνατο ....ειναι vip....έστειλα μήνυμα και μου λέει αν της αγοράσω εισητήριο να φύγει για ουκρανία στις 14 θα μείνει μαζί μου αθήνα μέχρι τότε. κρίμα να μην είμαι αθήνα. φαινεται δυνατό εργαλείο
Με μια πρόχειρη αναζήτηση ένα εισιτήριο για Κίεβο στις 14/9 κοστίζει 140€ το φθηνότερο ως 285€ το ακριβότερο.Τώρα σε όλα αυτά πρόσθεσε και τα λοιπά έξοδα (φαΐ,ποτά,βόλτες,δώρα,κτλ) και κάνε το κουμάντο σου αν σε συμφέρει για 5 περίπου μέρες να την πάρεις αποκλειστικότητα.έστειλα μήνυμα και μου λέει αν της αγοράσω εισητήριο να φύγει για ουκρανία στις 14 θα μείνει μαζί μου αθήνα μέχρι τότε. κρίμα να μην είμαι αθήνα. φαινεται δυνατό εργαλείο
μια χαρά ειναιΜε μια πρόχειρη αναζήτηση ένα εισιτήριο για Κίεβο στις 14/9 κοστίζει 140€ το φθηνότερο ως 285€ το ακριβότερο.Τώρα σε όλα αυτά πρόσθεσε και τα λοιπά έξοδα (φαΐ,ποτά,βόλτες,δώρα,κτλ) και κάνε το κουμάντο σου αν σε συμφέρει για 5 περίπου μέρες να την πάρεις αποκλειστικότητα.
να δώσεις 300-400euro σπέσιαλ έχε χάρη που δεν είμαι μόνος αλλιώς αξίζει ;)