Το έχετε δει αυτό ? Τι μπορεί να είναι εκτός από μούφα ?
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Το έχετε δει αυτό ? Τι μπορεί να είναι εκτός από μούφα ?
για να αποκτησεις την εμπιστοσυνη καποιου πρεπει να συμμετεχεις στις συζητησεις να κανεις καποιες αναφορες κ μετα εχει ο θεος γενικα μιλαω δεν απευθυνομαι σε κανενα
ετσι καναμε κ εμεις αυτο ισχυει κ τωρα τωρα αν ο αλλος θελει να μπει στα πριβε με 10 ποστ ανουσια αυτο ειναι απιθανο
Aντε σηκω ΤΩΡΑ και ελα προς τα δω..οργανωστε το κ φυγαμε
οργανωστε το κ φυγαμεΘα πάμε για κανένα μπυροσωληνα?
Αντε ξεκινα...Ναι...μη με φωναζεις εμενα ακου ΤΩΡΑ
μαζι ειστε ρε ρεμαλια??
μη με φωναζεις εμενα ακου ΤΩΡΑAντε σηκω ΤΩΡΑ και ελα προς τα δω..
μονο που θαυμαζεις το 19χρονο την ωρα που στο κανει αδερφε αξιζει ! ετσι ειναι ! !Εγώ παιδιά πεθαίνω με την εκτόνωση που κάνει η Νατάσα! Επιστήμη!![]()
μια χαρα ειναι στη βανα το καλυτερο στην πολη για οσους ξερουν τι ζητουν απειρες φορες προτιμω να παω βανα η βενους παρα στα πριβε που στα περισσοτερα εχω προσβαση ολα θεμα επιλογων ...για διαφορετικο λογο πας στο καθε μαγαζι )!Τελικα στης Βανας εχει καλες ή μπαζα ρε παιχτες?
δεν εχει τιποτα μονο μασαζ.Καλημέρα! Έχει πάει τελευταία κανένας στο Sofouli Spa? Είχα πάει πριν χρόνια αλλά δεν είχα καταφέρει να κάνω κάτι έξτρα.
ειχε η εβιτα παλιοτερα μερικα πιο δυνατα 19χρονα με κορμια τρελα χαλασε τελευταια νομιζω εχει αρκετες ξενες και μπαζωλες αποψη μουΠέρασμα αυτές τις μέρες από Εβίτα παρούσες 3. Σοφία, αλεξια, κατια. Σοφία milf μουνετο και με πολύ καλο προγραμμα, αλεξια μελαχροινή ψιλό milf ίσως? Κατια κοκκινομάλλα milf με κοντό μαλλί. Πέρασα με Σοφία με ξεζουμισε, πίπα turbo, στοαχ βαχ, και κουνήματα λες και έπαιζα σε τσόντα. Έφυγα ανανεωμένος και
. Για τις άλλες δε μπορώ να πω γνώμη διότι δεν έχω περάσει ακόμη μαζί τους.
καλυτερα πανε ακουα σπα μπορει να μην εχει τελικο προγραμμα μα ειναι πιο καθαρο σταρτερ μαγαζι40-60-80 εκτονωση-στοματικο με προφυλαξη-σεξ..σαν μαγαζι δεν μου αρεσει γιατι οι κοπελες προσπαθουν να σε ξεπεταξουν στο 20λεπτο και οχι στην 1ωρα οπως θα επρεπε κανονικα..
Τι λετε ρε παιδια? Ποια ξεπετα και βλακιες? Εγω κανονικα 40' καθομαι. Η κοπελα σου λεει οτι ειναι μεχρι 40' και οχι ωρα. Θες ωρα? Πηγαινε αλλού. Και οσο για την Ευα ειναι η μονη που δεν ξεπεταει. Τωρα ισως έτυχε σε σενα και δεν ήθελες πολυ μασαζ,τι να σ πω...το νταμες ειναι το μοναδικο μαγαζι στην πολη που το κανει αυτο απο νοοτροπια και κατ εξακολουθηση το να σε αναγκαζει να τελειωσεις στο 20λεπτο..πεταμενα λεφτα..μακρια παιδια!!!Εχει και αλλου μαγαζια..δεν αξιζει να σε κοροιδευουνε..
απαξ και τελειωσεις και στο 5 λεπτο εφυγε η κοπελα στο νταμες ειναι κατι παραπλησιο με μποουρδελο ενω πχ σε μαγαζια τυπου βανας δεν ειναι ετσι τα πραγματα..φυσικα δεν εχει στη βανα φουλ προγραμματαΤι λετε ρε παιδια? Ποια ξεπετα και βλακιες? Εγω κανονικα 40' καθομαι. Η κοπελα σου λεει οτι ειναι μεχρι 40' και οχι ωρα. Θες ωρα? Πηγαινε αλλού. Και οσο για την Ευα ειναι η μονη που δεν ξεπεταει. Τωρα ισως έτυχε σε σενα και δεν ήθελες πολυ μασαζ,τι να σ πω...
απο την μεγαλη μου εμπειρια στο φορουμ,(πανω απο 10 χρονια)αντιλαμβάνομαι πως το πιο πιθανο ειναι να παρει ο αρις το πρωτάθλημα απο το να βοηθήσει καποιος για την Μαριαννα.....Aπ'τη μικρή μου εμειρία στο φορουμ,αντιλαμβανομαι πως πιο πιθανο είναι να σταματησουν οι σκορπιονς απο το να βοηθησει καποιος για προσβαση σε πριβε...
Αν τελειωσεις γρηγορα σου κανει μασαζ η συγκεκριμένη, εκτος κ εαν εσυ δεν θες αλλο αυτο. Αλλα για 2η φορα ειναι αλλη χρέωση.απαξ και τελειωσεις και στο 5 λεπτο εφυγε η κοπελα στο νταμες ειναι κατι παραπλησιο με μποουρδελο ενω πχ σε μαγαζια τυπου βανας δεν ειναι ετσι τα πραγματα..φυσικα δεν εχει στη βανα φουλ προγραμματα
που ξερεις γινονται και θαυματα..απο την μεγαλη μου εμπειρια στο φορουμ,(πανω απο 10 χρονια)αντιλαμβάνομαι πως το πιο πιθανο ειναι να παρει ο αρις το πρωτάθλημα απο το να βοηθήσει καποιος για την Μαριαννα.....