Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 104 άτομα (1 μέλη και 103 επισκέπτες)

chao(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστω πολυ jimgusto την απαντηση! Υπαρχει στη πολη μας καποια αλλη επιλογη με λιγακι καλυτερη αντιμετωση, αν οχι προς εμας αλλα τουλαχιστον στα χρηματα που/θα προσφερουμε? Και παλι ευχαριστω!

Mulaomerovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
314
Πόντοι
21
Aπ'τη μικρή μου εμειρία στο φορουμ,αντιλαμβανομαι πως πιο πιθανο είναι να σταματησουν οι σκορπιονς απο το να βοηθησει καποιος για προσβαση σε πριβε...

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
13.766
Πόντοι
3.556
για να αποκτησεις την εμπιστοσυνη καποιου πρεπει να συμμετεχεις στις συζητησεις να κανεις καποιες αναφορες κ μετα εχει ο θεος γενικα μιλαω δεν απευθυνομαι σε κανενα
ετσι καναμε κ εμεις αυτο ισχυει κ τωρα τωρα αν ο αλλος θελει να μπει στα πριβε με 10 ποστ ανουσια αυτο ειναι απιθανο

• Like
Αντιδράσεις: azazel

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
223
Like
18.761
Πόντοι
39.777
για να αποκτησεις την εμπιστοσυνη καποιου πρεπει να συμμετεχεις στις συζητησεις να κανεις καποιες αναφορες κ μετα εχει ο θεος γενικα μιλαω δεν απευθυνομαι σε κανενα
ετσι καναμε κ εμεις αυτο ισχυει κ τωρα τωρα αν ο αλλος θελει να μπει στα πριβε με 10 ποστ ανουσια αυτο ειναι απιθανο

Θα πάμε για κανένα μπυροσωληνα?

expert masatz

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
540
Πόντοι
36
Τελικα στης Βανας εχει καλες ή μπαζα ρε παιχτες?
μια χαρα ειναι στη  βανα το καλυτερο στην πολη για οσους ξερουν τι ζητουν απειρες φορες προτιμω να παω βανα η βενους παρα στα πριβε που στα περισσοτερα εχω προσβαση ολα θεμα επιλογων ...για διαφορετικο λογο πας στο καθε μαγαζι )!

makis 72

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Πέρασμα αυτές τις μέρες από Εβίτα παρούσες 3. Σοφία, αλεξια, κατια. Σοφία milf μουνετο και με πολύ καλο προγραμμα, αλεξια μελαχροινή ψιλό milf ίσως? Κατια κοκκινομάλλα milf με κοντό μαλλί. Πέρασα με Σοφία με ξεζουμισε, πίπα turbo, στο :knockinb: αχ βαχ, και κουνήματα λες και έπαιζα σε τσόντα. Έφυγα ανανεωμένος και  :happy:. Για τις άλλες δε μπορώ να πω γνώμη διότι δεν έχω περάσει ακόμη μαζί τους.
ειχε η εβιτα παλιοτερα μερικα πιο δυνατα 19χρονα με κορμια τρελα χαλασε τελευταια νομιζω εχει αρκετες ξενες και μπαζωλες αποψη μου

makis 72

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2018
Like
28
Πόντοι
0
40-60-80 εκτονωση-στοματικο με προφυλαξη-σεξ..σαν μαγαζι δεν μου αρεσει γιατι οι κοπελες προσπαθουν να σε ξεπεταξουν στο 20λεπτο και οχι στην 1ωρα οπως θα επρεπε κανονικα..
καλυτερα πανε ακουα σπα μπορει να μην εχει τελικο προγραμμα μα ειναι πιο καθαρο σταρτερ μαγαζι

Matakiasthess

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2018
Like
32
Πόντοι
0
το νταμες ειναι το μοναδικο μαγαζι στην πολη που το κανει αυτο απο νοοτροπια και κατ εξακολουθηση το να σε αναγκαζει να τελειωσεις στο 20λεπτο..πεταμενα λεφτα..μακρια παιδια!!!Εχει και αλλου μαγαζια..δεν αξιζει να σε κοροιδευουνε..
Τι λετε ρε παιδια? Ποια ξεπετα και βλακιες? Εγω κανονικα 40' καθομαι. Η κοπελα σου λεει οτι ειναι μεχρι 40' και οχι ωρα. Θες ωρα? Πηγαινε αλλού. Και οσο για την Ευα ειναι η μονη που δεν ξεπεταει. Τωρα ισως έτυχε σε σενα και δεν ήθελες πολυ μασαζ,τι να σ πω...

makis 72

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Τι λετε ρε παιδια? Ποια ξεπετα και βλακιες? Εγω κανονικα 40' καθομαι. Η κοπελα σου λεει οτι ειναι μεχρι 40' και οχι ωρα. Θες ωρα? Πηγαινε αλλού. Και οσο για την Ευα ειναι η μονη που δεν ξεπεταει. Τωρα ισως έτυχε σε σενα και δεν ήθελες πολυ μασαζ,τι να σ πω...
απαξ και τελειωσεις και στο 5 λεπτο εφυγε η κοπελα στο νταμες ειναι κατι παραπλησιο με μποουρδελο ενω πχ σε μαγαζια τυπου βανας δεν ειναι ετσι τα πραγματα..φυσικα δεν εχει στη βανα φουλ προγραμματα

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
511
Πόντοι
86
Aπ'τη μικρή μου εμειρία στο φορουμ,αντιλαμβανομαι πως πιο πιθανο είναι να σταματησουν οι σκορπιονς απο το να βοηθησει καποιος για προσβαση σε πριβε...
απο την μεγαλη μου εμπειρια στο φορουμ,(πανω απο 10 χρονια)αντιλαμβάνομαι πως το πιο πιθανο ειναι να παρει ο αρις το πρωτάθλημα απο το να βοηθήσει καποιος για την Μαριαννα.....

Matakiasthess

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2018
Like
32
Πόντοι
0
απαξ και τελειωσεις και στο 5 λεπτο εφυγε η κοπελα στο νταμες ειναι κατι παραπλησιο με μποουρδελο ενω πχ σε μαγαζια τυπου βανας δεν ειναι ετσι τα πραγματα..φυσικα δεν εχει στη βανα φουλ προγραμματα
Αν τελειωσεις γρηγορα σου κανει μασαζ η συγκεκριμένη, εκτος κ εαν εσυ δεν θες αλλο αυτο. Αλλα για 2η φορα ειναι αλλη χρέωση.

makis 72

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2018
Like
28
Πόντοι
0
απο την μεγαλη μου εμπειρια στο φορουμ,(πανω απο 10 χρονια)αντιλαμβάνομαι πως το πιο πιθανο ειναι να παρει ο αρις το πρωτάθλημα απο το να βοηθήσει καποιος για την Μαριαννα.....
που ξερεις γινονται και θαυματα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom