Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Βάλθηκες να μας αναστατώσεις μεσημεριάτικα...So sexy baby!!!!!!!!!!!!
So sexy baby!!!!!!!!!!!!

Πες τα τύπε. Καύσωνας το μωρόKουκλαρα - καυλαρα ....με 32 βαθμουs εξω ..ελεοs ...φιλια μωρο μ !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ανεβάζεις επικίνδυνα τη θερμοκρασία. Φωτιά το μωρό. Ειδικά αυτές οι βυζαρες. Τι ρώγες είναι αυτέςSo sexy baby!!!!!!!!!!!!

Τύπε είσαι μέλος από το 2011 με 22 μηνύματα και μπήκες για να γράψεις πως είναι αστέρι;Την εχω συναντισει 3-4 φορες.... Η κοπελα ειναι αστερι..!
Κορμαρα.. κ καλο παιδι!
Να είσαι κλώνος κ προμοτορας..Απαγορευεται....????!!!!
Απαγορευεται....????!!!!Τύπε είσαι μέλος από το 2011 με 22 μηνύματα και μπήκες για να γράψεις πως είναι αστέρι;
'Να' στα @ρχιδι@ μου τι πιστευεις!!! :thebigfinger:Να είσαι κλώνος κ προμοτορας..
Την εχω συναντισει 3-4 φορες.... Η κοπελα ειναι αστερι..!
Κορμαρα.. κ καλο παιδι!
Φίλε μόχα κάποιοι δεν γράφουν συνέχεια όπως εμείς οι δύο, δεν έχουν όλοι τη δική μας τρέλαΤύπε είσαι μέλος από το 2011 με 22 μηνύματα και μπήκες για να γράψεις πως είναι αστέρι;
ή έχουν εισαγγελέα πάνω από το κεφάλι τους και δίπλα στο κρεβάτι τους αν με εννοείς οπότε μην είσαι τόσο καχύποπτος. Κι αν είσαι, δες λίγο και στις άλλες σελίδες, σε περιμένουν πολλές εκπλήξεις...
Τι μουναρος εισαι κοριτσαρα μου εσυ!!!!!!!!!!!!!!So sexy baby!!!!!!!!!!!!

Τα ειπες 'ολα΄φιλε... πολυ σωστα...!!!Φίλε μόχα κάποιοι δεν γράφουν συνέχεια όπως εμείς οι δύο, δεν έχουν όλοι τη δική μας τρέλαή έχουν εισαγγελέα πάνω από το κεφάλι τους και δίπλα στο κρεβάτι τους αν με εννοείς οπότε μην είσαι τόσο καχύποπτος. Κι αν είσαι, δες λίγο και στις άλλες σελίδες, σε περιμένουν πολλές εκπλήξεις...
Φίλε Κώστα έχεις απόλυτο δίκιο, δεν έχω να προσθέσω κάτι...
ΥΓ Αν θέλετε να συνεχίσετε τον τσακωμό σας υπάρχουν και τα πμ![]()
θιχτηκε χωρις λογο..τσαπερδόνα...!!!So sexy baby!!!!!!!!!!!!