Καλημέρα αυτό το σκηνικό με τα μισάωρο που κλείνουν κάποιοι τις κοπέλες στο Μεταξουργείο σφετερισμός τελείως εντάξει αφού επιτρέπεται και το δέχονται οι κοπέλες οκ αλλά για εμάς τους υπόλοιπους που πάμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να φύγουμε είναι εμπόδιο άντε γεια
Αφού είναι ο πιο φτηνός τρόπος να γαμήσεις με σχετική άνεση χρόνου δεν είναι μεμπτό.Πού συνέβη αυτό συναγωνιστή;Την προηγούμενη φορά που πήγα στη Νατάσα στο Κολωνού 53 την είχαν κλείσει για μισάωρο.
Καλημέρα αυτό το σκηνικό με τα μισάωρο που κλείνουν κάποιοι τις κοπέλες στο Μεταξουργείο σφετερισμός τελείως εντάξει αφού επιτρέπεται και το δέχονται οι κοπέλες οκ αλλά για εμάς τους υπόλοιπους που πάμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να φύγουμε είναι εμπόδιο άντε γεια
Φ 56 Αλεξάνδρα σε υπεραπλο πρόγραμμα, τιμήθηκε με νορμάλ εντυπώσεις. Κάτι κάνει από προκατ, άσχημη πιπα, με δόντι,
Αλλά δέχεται σκληρό αδιαμαρτηρητο γαμησι στο skinny σφιχτό κορμάκι της.
Φ 54 αρ η Νικόλ
Φ 72 η αρινα ξανθιά με τατου καινούρια με ακαποτο στοματικό
Διδύμου 7 α το αρ η αρινα πάλι κανονικό σώμα με μπανικο κωλι
Διδύμου 8α η ψηλή μουναρα Χριστίνα από το Φ 54 πάνω
με 30 ευρω στο μεταξι ... και να ειμαι μεσα ενα βρωμερο δωματιο που εχουν μπει νωριτερα 100000 πακιστανοι δεν καθομαι
με 60 ευρω στη φυλης απ εξω απο το δωματιο 50 ατομα να περιμενουν ... δινω αλλα 20 και παιρνω σπιτι ενα σουπερ Call girl και περναω πολυ καλυτερα 1 ωρα
ακου εκει 60ευρω για μιση ωρα φυλης ... χαχαχα
Εγώ πάντως που δοκίμασα την Αννυ απο Φιλιππιδου άξιζε αρκετά μίση ωρίτσα το δωμάτιο απο τα καλύτερα τις φυλης το συν στο μισάωρο ειναι οτι δεν αφήνουν κόσμο στο σαλόνι γτ λενε οτι το κορίτσι ειναι μεσα για πρόγραμμα. Επίσης εγω το δοκίμασα σε πρωινή προς μεσημέρι βάρδια αρα ηταν πολυ χαλαρα. Παντως την αννυ την ειχα παρει κανα 2 φορες πριν την παρω μισάωρο αξιζει πάντως.!!
Kαταθεση και απο εμενα προ ολιγου στην ψηλεγκω καυλιαρα Ντιανα στο κολ 11 οροφος...
Μαζι της ηταν η τσουπωτουλα ξανθια Χριστινα με το γλυκο προσωπακι...
Λυπαμαι πελωρια που δε γυρισα σε περισσοτερα σπιτακια... θα επανορθωσω ομως..
με 30 ευρω στο μεταξι ... και να ειμαι μεσα ενα βρωμερο δωματιο που εχουν μπει νωριτερα 100000 πακιστανοι δεν καθομαι
με 60 ευρω στη φυλης απ εξω απο το δωματιο 50 ατομα να περιμενουν ... δινω αλλα 20 και παιρνω σπιτι ενα σουπερ Call girl και περναω πολυ καλυτερα 1 ωρα
ακου εκει 60ευρω για μιση ωρα φυλης ... χαχαχα
Σωστός. Και εκτός αυτού,ωραιά δίνεις 60 ευρώ για μισή ώρα.Αν χύσεις στα 10 λεπτά,τι γίνεται,δεν θα φύγει η κοπέλα;
Αλλά άντε και δεν φεύγει.Θες τον χρόνο σου για να γαμήσεις πάλι και την ίδια.Με θορύβους,φωνές απ΄έξω, ξενερώνεις για 2η φορά.
Τα 30 και τα 60 είναι μαλακία.
Τετάρτη 20.06.2018 απόγευμα στο Λιοσίων 73 πάνω ήταν η
όμορφη ρωσόφωνη Ιννα ( και θα είναι μέχρι το πρωϊ)
και ήταν καλή μέσα !
Έχει και ντους μέσα, και το 20ρικο πιάνει τόπο !