Ποπο ρε μάγκες, τι μπουρδέλο είναι αυτό... Δεν το φανταζόμουνα ότι θα φτάσει εκεί η δουλειά.. Τέτοιο μπουρδέλο έχω να δω από το τσατ του supersport.gr που έμπαινα στα 16 μου και τσακωνόμουνα με τα άλλα παιδάκια..
Σοβαρά τώρα, το thread δεν έχει κάποιο νόημα. Το μόνο που επιτυγχάνεται είναι να χαλούνε καρδιές τα μέλη μεταξύ μας. Όπως είπε και ο αλφα1291 , μας ενώνουν ΠΟΛΛΑ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Με τους περισσότερους δηλαδή.
Εγώ το μόνο που περιμένω είναι τo σχολιο του sxsite για τον Κοσκωτά, γιατί την έκανε λίγο στο συγκεκριμένο θέμα, όπως και οι περισσότεροι. Γιατί εμένα μου την δίνουν οι βρισιές εκατέρωθεν, αλλά μεταξύ αυτών ο ντόκεν σας απάντησε, σωστά ή λάθος, σε ό,τι κι αν του είπατε. Αλλά για το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά στην Ελλάδα, νομίζω ότι κοινή πολιτική είναι το δημοφιλές "τουμπεκί".
Ααα και sxsite, κόψε τις εξυπνάδες ρε φίλε. Ξέρουμε ότι μπορείς να τις κάνεις, αλλά με το γενικότερο στυλ και με τα λινκ των λινκ ω λινκ δεν ταιριάζουν..