Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

παντρευτηκε και παχυνε μπος :S :S :SAραγε εκεινο το σχιστοματικο του προηγουμενου μουντιαλ που στιγματισε την ζωη και την υπαρξη μου, τι να κανει αραγε...![]()
![]()
Μηπως εννοεις αυτο τυπε?Aραγε εκεινο το σχιστοματικο του προηγουμενου μουντιαλ που στιγματισε την ζωη και την υπαρξη μου, τι να κανει αραγε...![]()
![]()
Οχι αυτην τυπε..Μηπως εννοεις αυτο τυπε?
![]()
Να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα
Ειθε να απολαυσουμε ενα τουρνουα με εξεδρες γεματες αξιολογα μουνετα καθε εθνικοτητας
ΥΓ: Οκ να παιχτει και λιγο καλη μπαλιτσα
![]()
![]()
![]()
![]()

Οχι ρε τυπε...αλλη στοιχειωσε τα ονειρα μου..Eδω σ'εχω![]()
![]()
τελευταια προσφορα...Οχι ρε τυπε...αλλη στοιχειωσε τα ονειρα μου..
Ναι ρε χυστη...κατι σκιρτησε μεσα μου....τελευταια προσφορα...
![]()
η δαλιδα ηταν πιο ομορφη αλλα δεν πηγε μουντιαλ... :S :S :SΝαι ρε χυστη...κατι σκιρτησε μεσα μου....
Ερωτας...αχ ερωτας.... :-*
Καθε φορα που γελαει και βλεπω τα λακακια της, χυνω με σπασμους και κλαμματα...η δαλιδα ηταν πιο ομορφη αλλα δεν πηγε μουντιαλ... :S :S :S
καταλαβαινω,συμπασχω,στηριζω....Καθε φορα που γελαει και βλεπω τα λακακια της, χυνω με σπασμους και κλαμματα...
Κατα βαθος ειμαι ενας ευαισθητος σκληρος καργιολης...καταλαβαινω,συμπασχω,στηριζω....
αν παει φετος μοσχα θα την βρουμε....
ειναι δικαιο θα γινει πραξη
σκληρος σαν βραχος αλλα ευαισθητος σαν παιδι....Κατα βαθος ειμαι ενας ευαισθητος σκληρος καργιολης...

Για να σου δωσω να καταλαβεις την καψουρα μου με το σχιστοματικο, την βαζω πανω και απο την παναγιωταρου!!!!!!σκληρος σαν βραχος αλλα ευαισθητος σαν παιδι....
ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ 1968![]()
![]()
![]()
Koρεατισα ειναι ρε παπαρα,θες να γαμησεις κιολαςΓια να σου δωσω να καταλαβεις την καψουρα μου με το σχιστοματικο, την βαζω πανω και απο την παναγιωταρου!!!!!!
Με την παναγιωταρου ηταν ενα κτηνωδες, βαρβαρο ψωλοβρωντημα..με τηνγιαπωνεζουλαομως υπηρχε συναισθημα..εκανα σχεδια για το μελλον...

ρε μαν σου ευχομαι τα καλυτερα....θα σε παντρεψει ο αντισθενης...Για να σου δωσω να καταλαβεις την καψουρα μου με το σχιστοματικο, την βαζω πανω και απο την παναγιωταρου!!!!!!
Με την παναγιωταρου ηταν ενα κτηνωδες, βαρβαρο ψωλοβρωντημα..με την γιαπωνεζουλα ομως υπηρχε συναισθημα..εκανα σχεδια για το μελλον...