Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλησπέρα Ζωή!!θα ήθελα το τηλέφωνο σου για να κανονίσουμε ραντεβού...
Άρα δεν υπάρχει τρόπος να κανονίσεις ραντεβού;;;
εσυ γιατι δεν πας?Τι έγινε σταμάτησε η Ζωή;;;
Κανένας δεν πηγαίνει πια στο Κολωνάκι;;;
εσυ γιατι δεν πας?
Τι έγινε σταμάτησε η Ζωή;;;
Κανένας δεν πηγαίνει πια στο Κολωνάκι;;;
Καλησπέρα στην ομάδα, έκανα την απαραίτητη ανάγνωση των 57 σελίδων του νήματος και περιμένω την πολυπόθητη 10ψήφια απάντηση
Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία, για νεαρούς (20-25) ενδείκνυται; Έχω φαντασίωση με τις 40άρες και θα ήθελα να δω αν είναι ιδανική περίπτωση...αλλά μία γνώμη πιο πριν για το συγκεκριμένο δε θα έβλαπτε![]()
νασαι σιγουρος πως θα σου αρεσει. Παντα βεβαια παιζει ρολο τι ζητας εσυ και τι εχεις στο μυαλο σου, αλλα θα σε καλυψει απολυτα η Ζωη. Και ξερει και εχει το τροποΚαλησπέρα στην ομάδα, έκανα την απαραίτητη ανάγνωση των 57 σελίδων του νήματος και περιμένω την πολυπόθητη 10ψήφια απάντηση
Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία, για νεαρούς (20-25) ενδείκνυται; Έχω φαντασίωση με τις 40άρες και θα ήθελα να δω αν είναι ιδανική περίπτωση...αλλά μία γνώμη πιο πριν για το συγκεκριμένο δε θα έβλαπτε![]()
Καλησπέρα στην ομάδα, έκανα την απαραίτητη ανάγνωση των 57 σελίδων του νήματος και περιμένω την πολυπόθητη 10ψήφια απάντηση
θα σε φαει σαν ξερολουκουμοΚαλησπέρα στην ομάδα, έκανα την απαραίτητη ανάγνωση των 57 σελίδων του νήματος και περιμένω την πολυπόθητη 10ψήφια απάντηση