younghunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 852
- Πόντοι
- 81
Μετα απο 2 γυρες στην κατουρημενη πιατσα, η οποια εχει κανα 2 αξιολογα κομματια...καταληξαμε στα σπιτακια!!! Μαζι με τον λορδο των μπουκαλιων και της μλκιας!
blackadder !!!![]()
Με το που φτανουμε μου λεει να παρω χαρτι κ στυλο?
-Αραξε στα κυβικα σου...με τον Προεδρα εισαι!![]()
Πετρου ερημιτη 5(Γκρι): Ρεβεκα. Ρουμανικο μιλφακι με καστανο καρε μαλλακι,που το κωλαρακι της εχει αρχισει να φαινονται τα πρωτα σημαδια κυτταρυτιδας!
Πετρου ερημιτη 3(Κοκκινο): Αλινα. Επανεμφανιση το μωρο αρκετα ανανεωμενο και στο σαλονι σε κοιταει επιμονα παιζοντας παραλληλα με την γλωσσιτσα της! :-*
Πετρου ερημιτη 2: Λορεττα. Ρουμανικο ξανθο μωρακι...ψιλοαπειρο το εκοψα!
Πετρου ερημιτη 2Α: Μιρα. Με το που μπαινω μεσα η αγαπημενη τσατσα μας αρχισε τα θετικα της επιφωνηματα! Της λεω...Σου φερα και τον θειο μου σημερα!!!![]()
![]()
![]()
ο μλκ μου ρωτουσε το τζακουζι ποσο παει?
Μινωταυρου 14: Ελενα. Το νταρντανομωρο μου με τα βυζομπαλα να ξεχειλιζουν!
Ο μλκ μου λεει αυτη στην πιατσα με 20€ δεν θα την παιρνανε!
Μινωταυρου 3: Ολια. Φοβερο κωλαρακι εχει το ουκρανακι() που το πειραζα στο σαλοναρισμα με κατι ρωσσικα που της πεταξα!
Μινωταυρου με Νικ. Γωνια: Αγγελικη. Το ξανθο κοντοπουτανο με την υπεροχη κωλαρα!Κατι τετοια μικρωκαμωμενα αρεσουν στον αυτιστικο θειο μου!
![]()
Νικ.24: Σαντρα. Αλλο ενα κοντοπουτανο σε πιο σκουροχρωμη αποχρωση!
Νικ.28: Μιρελλα....
Las vegas: Βαλεντινα. Ψεκαζε με το αρωματικο το μωρακι την ωρα που ημασταν στο σαλονι!
Las vegas: Μανταλινα. ...
Νικ.20(vis9): Ραισα. Ωραιο μωρακι με καλουτσικο κωλαρακι!
Freehouse(1): Μικαελα. Παχυνε πολυ το μωρο απο την τελευταια φορα που την ειδα στις βιλλες!...TRIENA αν πας στην αγαπουλα σου, γραψε κριτικη να Ξεροχυσουμε!
![]()
Τριδυμα Νο1 - Νο2: Ινα.()-
Εβελινα.()
Φριξου 15: Χριστινα. Το σκουροχρωμο βουλγαρακι! Πληροφορηθηκα πως δουλευε κ σε καποιο μασατζιδικο!
Εδω οι τσατσαδες ειχαν στησει πηγαδακι απο εξω κ σχολιαζαν το survivor...η μια κιολας ελεγε " βγηκα τωρα που εχει διαλειμμα"!![]()
....
![]()
Φριξου 14Α: Σαντρα.
Φριξου 14Β: Βιολεττα.
Φριξου 13Α: Μπια. Με την χοντροκωλαρα που εχει το νεανικο μωρακι! Εχουν κανει μαζι με την τσατσα ενα ντουετο μονο για...
Φριξου 13Β: Μπιανκα. Αλλο ενα μωρο που αρεσε στον μπλακ!
Golden lips: Εμμα. Ενα μωρο που θα το δοκιμαζα ανετα!
Red diamond: Σοφια. Σε προγραμμα...
Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελε!!!!![]()
![]()
![]()
Ωπ; Η Μικαέλα είναι στο freehouse? Έχει κανείς υπ όψιν τι βάρδια θα είναι σήμερα;