Πηγα να γαμησω πριν λιγο αλλα και να κανω τσαρκα...θεωρητικα ειχα στο μυαλο μου την Μπιανκα παλι αλλα και την Καρινα που την εχω καιρο στο προγραμμα...
Μπαινω Νικ.Ουρανου 26,ηταν πραγματι η Καρινα αλλα ειχε ειχε δυο δωματια να περιμενουν συν οτι δε τρελαθηκα κιολας που την ειδα αποψε...Η τσατσα επιμενει παντα στο προγραμμα των 40ε με γυμνο τσιμπουκι και χυσιμο βαθια στο λαρυγγι της κοπελας
Μπαινω διπλα στο 28 και πεφτω στην γνωστη Ελενα τη Ρουμανα,ειχα καιρο να τη δω με πλησιαζει και με κοιταει με το γνωστο καθηλωτικο βλεμμα με τις ματαρες της,συν οτι φορουσε ενα μαυρο babydoll διαφανο μπροστα με τις βυζαρες να βγαζουν ματι...
Ειχα να τη γαμησω απο την Αν.Γεωργιου ακομα,καποτε θεωρηθηκε φιρμα οταν πρωτοεμφανιστηκε αλλα αργοτερα για μενα επεσε η αποδοση της...Νομιζω της εχω γραψει 3-4 κριτικες τοτε.
Πολυ δυνατο τσιμπουκι,καλη συμμετοχη,δεν αφησε πουτσοτριψιμο ουτε γλωσσοφιλα παρα μονο πεταχτα στο στομα...αλλα γενικα μ'αρεσε καυλωσα πολυ,αρκετη ωρα στο δωματιο,καβαλημα απο πανω και στη συνεχεια απο κατω...βεβαια με κουρασε πολυ το κρεβατι γιατι οσο και να βαρας απο πανω δε βρισκεις αντισταση απο κατω,ειναι για πεταμα και μαλιστα μπηκα στο καλο δωματιο με το τζακουζι και τις επιχρυσες πολυθρονες

Γενικα ομως περασα καλα αξιζε το 50αρικο
Φευγω,ειχε αρχισει να βρεχει κιολας οποτε δεν ημουν για τσαρκα και παω ομως Βιλα Πριβε για να δω επιτελους αυτη τη Νεφελη αφου ηξερα οτι ειναι εκει απο το αλλο σαϊτ...
Τι καυλακι ειναι αυτο ρε σεις

...Εκφυλος μουναρος,τσιμπουκοχειλα,βυζαρες,ενα απιστευτο κωλαρακι...
Προλαβαινω τους γνωστους μαλακες και λεω οτι δε μπορεσα να διακρινω τι ειναι και αν ειναι...και δε με νοιαζει κιολας...αλλα σιγουρα ειναι μια πολυ ξεχωριστη παρουσια βγαλμενη απο τσοντα και πρεπει να τιμηθει καποια στιγμη