Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 336 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.063

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
καλα ρε συ Siegf και τι σημαίνει αυτο?το οτι κανουν πουτανα το μισο φορουμ και οχι ολο ειναι οκ?οταν σε ενα καφενειο στεκι αντρων ενα τραπεζι πινει μπιρες το αλλο παιζουν χαρτια στο  αλλο καπνιζουν τι σημαινει οτι στο ενα τραπεζι που το κανουν πουτανα μερικες γκομενες επιτρέπετε?οταν κατι ειναι στεκι αντρων τερμα τελειωσε ειναι άντρων και οχι ενα μερος ειναι και ενα αλλο οχι.φιλικα παντα χωρις δόση ειρωνείας
το στέκι αντρών και γυναικών είναι κάτι σαν τα παλιά σχολεία αρρένων και θηλέων;

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ο παλιος που ειναι χαμενος?
τπτ αφισοκολησεις κανει για την αξιοπρεπη παρτουζα?
Μηπως παει να φερει καμια καθημερινη ιταλιδα απο κανενα ανυπαρκτο σαιτ να συμμετασχει?

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Κοίτα πως έχει το πράγμα.
Στην αρχή , στο θέμα , ανέφεραν όλοι στραβά των Ελληνίδων που έχουν βιώσει.
Μπορεί στα ... πολιτικά να μην συμφωνούμε, αλλά δε νομίζω να διαφωνείς , ότι όσοι Έλληνες δεν είναι απόγονοι εφοπλιστών και πολίστες και έχουν κάποια ηλικία και εμπειρία στην ενασχόληση με Ελληνίδες, έχουν αρκετά να πουν . Αναφέρομαι κυρίως σε όσους δεν παντρεύτηκαν την πρώτη γυναίκα στο Λύκειο που τους έκατσε , αλλά την πήγαν λίγο παραπέρα τη βαλίτσα!

Και ξαφνικά παίρνουν πρέφα οι ελάχιστες γυναίκες του φόρουμ και αρχίζουν να βρίζουν τους πάντες.

Για πολλά από τα στραβά των Ελληνίδων που τις κατηγορούμε εδώ , έχω κάνει κουβέντα και με τη γυναίκα μου και με φιλες μου (έχω πολλές , αν και φασίστας και πολλά βράδια σε σπίτια όταν έχουν καταναλωθεί κάποια ποτά μεν , αλλά δεν τελειώνει η κάβα δε και δεν πάει κανείς για ύπνο) λέγοντας τα ίδια που γράφω κι εδώ.

Που ειναι η διαφορά όμως .

Ξέρεις τι μου είπαν;

Κατηγόρησα κάποια Ελληνίδα για το Χ,Ψ,Ω και μου λένε

"κάποια από εμάς έχεις ακούσει να είχε κανει ποτέ κάτι τέτοιο;"

οπότε μετά μου πετάνε ότι το σημαντικότερο με τις γυναίκες είναι να ξέρεις να ξεχωρίζεις τις ξεφτυλισμένες από τις μη και σου κόβουν τη φόρα.
Ο καθένας μας έχει άλλες εμπειρίες.
Εγώ έτυχε να μεγαλώσω σε άλλα μηκη και πλατη και όταν ήλθα εδω, δεν συναστράφηκα πολλούς Έλληνες (και ΕΛλεεινιδες) πριν τα 18 μου.
Οποτε οι εφηβικές μου εμπειρίες διαφέρουν.
Σίγουρα μου έκανε εντύπωση πως οι Ελληνίδες το έπαιζαν λίγο πιο μούρη.
Αλλά ακριβώς την ίδια εντύπωση (μη σου πω και χειρότερη) σχημάτισα για τους άντρες!!
Όλοι μουρη και μαγκιά ρε αδελφέ, να ξεχυλίζει από τα μπατζάκια...

Σκατο-συμπεριφορές και στα δύο φύλα υπάρχει μπόλικη, περισσεύει και πολύ μάλιστα!
Και προσωπικά ακραίες σκατο-συμπεριφορές έχω συναντήσει περισσότερο σε ομόφυλούς μου, παρά σε γυναίκες.
Αλλά δεν μπορώ να γενικεύσω, μπορεί να ήμουν απλώς κωλόφαρδος.
Τέλος, όσον αφορά το σεξ και το αν "κάθονται" ή όχι οι Ελληνίδες, που φαίνεται να απασχολεί πολλούς εδώ μέσα, ειλικρινά δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα.
Αλλά σ αυτό συμφωνείς και εσύ νομίζω.
Αυτές εδώ ωστόσο τηρουν άλλη στάση.
Δεν αποστασιοποιουνται από τις ξεφτυλισμένες , αλλά τις υπερασπίζονται και βρίζουν όσους κατηγοροπυν ξεφτυλισμένες καταστάσεις και γκομενες που όλοι έχουμε αντιμετωπίσει.
Ε, σ' αυτό δεν έχεις καθόλου δίκιο.
Ίσα-ίσα που έχω συχνά δει να χλευάζουν πολλά από αυτά που κατηγορείτε, όπως πχ να κυνηγάνε το χρήμα κλπ...
Αλλά άμα τις αρχίζεις με μπινελίκια, τι περιμένεις να απαντήσουν?

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Ρε παιδια έλεος με αυτήν την καραμελίτσα ότι είναι αντρικό το site..
γυναίκες επιτρέπεται να γράφονται,άρα είναι εν δυνάμει κ γυναικείο..
Κάνετε λες κ απαγορευόταν η είσοδος στις γυναίκες κ κάποιες παρόλα αυτά
σας hackarane τους λογαριασμούς κ μπήκανε παράνομα.. :2funny:
έλεος πια..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
το στέκι αντρών και γυναικών είναι κάτι σαν τα παλιά σχολεία αρρένων και θηλέων;

ασε ασε... αβατον! μπηκαν γυναικες κ τι θα κανουμε τωρα! πως θα ζησουμε οι μισογυνηδες!

ο λάκης είναι καλό παιδί.
με 10 σφηνάκια έτσι μου φαίνεται τουλάχιστον....

χρυσο μου.. μην παρασυρεσαι... τζιζζζ καιει :cheesy:

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ο καθένας μας έχει άλλες εμπειρίες.
Εγώ έτυχε να μεγαλώσω σε άλλα μηκη και πλατη και όταν ήλθα εδω, δεν συναστράφηκα πολλούς Έλληνες (και ΕΛλεεινιδες) πριν τα 18 μου.
Οποτε οι εφηβικές μου εμπειρίες διαφέρουν.
Αλλά ακριβώς την ίδια εντύπωση (μη σου πω και χειρότερη) σχημάτισα για τους άντρες!!

Σκατο-συμπεριφορές και στα δύο φύλα υπάρχει μπόλικη, περισσεύει και πολύ μάλιστα!
Και προσωπικά ακραίες σκατο-συμπεριφορές έχω συναντήσει περισσότερο σε ομόφυλούς μου, παρά σε γυναίκες.
Αλλά δεν μπορώ να γενικεύσω, μπορεί να ήμουν απλώς κωλόφαρδος.
Τέλος, όσον αφορά το σεξ και το αν "κάθονται" ή όχι οι Ελληνίδες, που φαίνεται να απασχολεί πολλούς εδώ μέσα, ειλικρινά δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα.
Αλλά σ αυτό συμφωνείς και εσύ νομίζω.Ε, σ' αυτό δεν έχεις καθόλου δίκιο.
Ίσα-ίσα που έχω συχνά δει να χλευάζουν πολλά από αυτά που κατηγορείτε, όπως πχ να κυνηγάνε το χρήμα κλπ...
Αλλά άμα τις αρχίζεις με μπινελίκια, τι περιμένεις να απαντήσουν?

κι εσενα τοσο καιρο προσπαθω να σε παρασηρω σε ακολασιες στο μσν μου και τπτ.
ουτε καν add δεν με εκανες.σνιφ σνιφφ :-

LaMUna

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
βαριεμαι να διαβαζω ο λακης εβαλε το γυναικακι του φωτο; σε ποια σελίδα ; να δουμε αν ειναι μουνι η γαμιεται καλα ;
ο γαμει το μωρο ο θεος η υπαρξη το χαος που ειναι ;
αγαπω ολο το κοσμο σας τι ειπα;

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ασε ασε... αβατον! μπηκαν γυναικες κ τι θα κανουμε τωρα! πως θα ζησουμε οι μισογυνηδες!

χρυσο μου.. μην παρασυρεσαι... τζιζζζ καιει :cheesy:

εγω προσωπικα δεν σου εδωσα κανεναν χαρακτηρισμό.και νομιζω οτι, οτι ειπα το ανεφερα πολιτισμένα.δεν καταλαβα γιατι με αποκαλεσες μισογυνη.δεν νομιζω να με ξερεις στην προσωπική μου ζωη,το πως συμπεριφέρομαι η' αν αγαπαω τις γυναικες.

Επισκέπτης

Τους ίδιους άνδρες όταν φύγουν από την Ελλάδα , γιατί μπορεί να τους δεις αραχτούς σε κανένα πεζοδρόμιο να πίνουν μπύρες κατάχαμα;
Γιατί εκεί και έτσι γαμάνε. Δεν χρειάζεται να το παίξουν τίποτε άλλο πέρα από Αρσενικοί! Ενώ εδώ πρέπει να το παίξουν πλούσιοι , χλιδάτοι , με καλή δουλειά κτλ κτλ κτλ.

Έχεις δει παλιές ελληνικές ταινίες;
Φαντάζομαι ναι.
Και θα έχεις δει και ξένες.
Έχεις δει σε ταινίες από άλλη χώρα να είναι τόσο δημοφιλές το θέμα με τις διάφορες ληγούρες να κυνηγάνε πλούσιους ;

Το άλλο που το βάζεις;
Ξέρεις τύπους που έφυγαν από εδώ στα 19 για σπουδές , γύρισαν στα 23-24 και στα 30-35 τους έχουν πηδήξει 2-3 γκόμενες στην Ελλάδα και στα 3-4 χρόνια έξω πήδηξαν 40.Αυτό πως εξηγείται;
Το ότι παντού οι Έλληνες κυνηγάνε ξένες το αμφισβητείς;
Είτε τουρίστριες , είτε μετανάστριες , ό,τι ξενο μουνλι παίζει!
Από την εποχή του Βόγλη που έκανε το βοσκό!!!!!!!!

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Ποιο μισό φόρουμ βρε?
Σε 5 θρεντ από τα εκατοντάδες μπαίνουν και γράφουν μόνο!!

τροπος του λέγειν ηταν το μισο.αυτο κρατησες εσυ απο το παραδειγμα που σου εδωσα?

LaMUna

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
βαριεμαι να διαβαζω ο λακης εβαλε φωτο με το γυναικακι να σουμε τι γαμει ;
ο γαμει ο θεος το χαος το δεος και σοκ μαζι που ειναι το μωρο;;
και οπως λεει και ο βοθρος σας αγαπω ολους γιατι με μαθαινετε

Stories