Κοίτα πως έχει το πράγμα.
Στην αρχή , στο θέμα , ανέφεραν όλοι στραβά των Ελληνίδων που έχουν βιώσει.
Μπορεί στα ... πολιτικά να μην συμφωνούμε, αλλά δε νομίζω να διαφωνείς , ότι όσοι Έλληνες δεν είναι απόγονοι εφοπλιστών και πολίστες και έχουν κάποια ηλικία και εμπειρία στην ενασχόληση με Ελληνίδες, έχουν αρκετά να πουν . Αναφέρομαι κυρίως σε όσους δεν παντρεύτηκαν την πρώτη γυναίκα στο Λύκειο που τους έκατσε , αλλά την πήγαν λίγο παραπέρα τη βαλίτσα!
Και ξαφνικά παίρνουν πρέφα οι ελάχιστες γυναίκες του φόρουμ και αρχίζουν να βρίζουν τους πάντες.
Για πολλά από τα στραβά των Ελληνίδων που τις κατηγορούμε εδώ , έχω κάνει κουβέντα και με τη γυναίκα μου και με φιλες μου (έχω πολλές , αν και φασίστας και πολλά βράδια σε σπίτια όταν έχουν καταναλωθεί κάποια ποτά μεν , αλλά δεν τελειώνει η κάβα δε και δεν πάει κανείς για ύπνο) λέγοντας τα ίδια που γράφω κι εδώ.
Που ειναι η διαφορά όμως .
Ξέρεις τι μου είπαν;
Κατηγόρησα κάποια Ελληνίδα για το Χ,Ψ,Ω και μου λένε
"κάποια από εμάς έχεις ακούσει να είχε κανει ποτέ κάτι τέτοιο;"
οπότε μετά μου πετάνε ότι το σημαντικότερο με τις γυναίκες είναι να ξέρεις να ξεχωρίζεις τις ξεφτυλισμένες από τις μη και σου κόβουν τη φόρα.
Ο καθένας μας έχει άλλες εμπειρίες.
Εγώ έτυχε να μεγαλώσω σε άλλα μηκη και πλατη και όταν ήλθα εδω, δεν συναστράφηκα πολλούς Έλληνες (και ΕΛλεεινιδες) πριν τα 18 μου.
Οποτε οι εφηβικές μου εμπειρίες διαφέρουν.
Σίγουρα μου έκανε εντύπωση πως οι Ελληνίδες το έπαιζαν λίγο πιο μούρη.
Αλλά ακριβώς την ίδια εντύπωση (μη σου πω και χειρότερη) σχημάτισα για τους άντρες!!
Όλοι μουρη και μαγκιά ρε αδελφέ, να ξεχυλίζει από τα μπατζάκια...
Σκατο-συμπεριφορές και στα δύο φύλα υπάρχει μπόλικη, περισσεύει και πολύ μάλιστα!
Και προσωπικά ακραίες σκατο-συμπεριφορές έχω συναντήσει περισσότερο σε ομόφυλούς μου, παρά σε γυναίκες.
Αλλά δεν μπορώ να γενικεύσω, μπορεί να ήμουν απλώς κωλόφαρδος.
Τέλος, όσον αφορά το σεξ και το αν "κάθονται" ή όχι οι Ελληνίδες, που φαίνεται να απασχολεί πολλούς εδώ μέσα, ειλικρινά δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα.
Αλλά σ αυτό συμφωνείς και εσύ νομίζω.
Αυτές εδώ ωστόσο τηρουν άλλη στάση.
Δεν αποστασιοποιουνται από τις ξεφτυλισμένες , αλλά τις υπερασπίζονται και βρίζουν όσους κατηγοροπυν ξεφτυλισμένες καταστάσεις και γκομενες που όλοι έχουμε αντιμετωπίσει.
Ε, σ' αυτό δεν έχεις καθόλου δίκιο.
Ίσα-ίσα που έχω συχνά δει να χλευάζουν πολλά από αυτά που κατηγορείτε, όπως πχ να κυνηγάνε το χρήμα κλπ...
Αλλά άμα τις αρχίζεις με μπινελίκια, τι περιμένεις να απαντήσουν?