Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 336 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 104 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.064

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
4
Πόντοι
616
Ναι λες κ για να πέσει το site στο google πρέπει να γράψεις bourdela μόνο
χαχαχαχα ωραία ανέκδοτα λες.. :2funny:
το forum πάντως μια χαρά unisex είναι ..
βρίσε κ τους mod από πάνω κ τον admin π αφήνουν κ γράφονται γυναίκες.. :P

δλδ εσυ τι εγραψες και το βρήκες μου λες σε παρακαλω???

Επισκέπτης
ούτε σύρματα,ούτε τπτ
το threadaki να κλείσει κάποια στιγμη γιατί έχουμε αρχίσει κ κουραζόμαστε..
συν του όταν ξεπεράσει τις 1000 σελίδες θα γίνει πιο δυσλειτουργικό..
όχι ότι δεν είναι κ τώρα βέβαια..

γιατι να κλεισει δηλαδη?δεν το καταλαβα?
Και τι μας νοιαζει αν εχετε κουραστει και σας την δινει που λεμε ποσο σκατα για τα μπαζα ειναι οι Ελεινιδες?
Αν νιωθεις οτι κουραζεσαι η ενοχλεισαι τοτε απλα να μην μπαινεις εδω να κακαριζεις σαν την κοτα

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
18
Πόντοι
766
Και τι μας νοιαζει αν εχετε κουραστει και σας την δινει που λεμε ποσο σκατα για τα μπαζα ειναι οι Ελεινιδες?
Αν νιωθεις οτι κουραζεσαι η ενοχλεισαι τοτε απλα να μην μπαινεις εδω να κακαριζεις σαν την κοτα
φαντασου αν κλειδωθει θα μεινεις ανεργος... :2funny: :2funny:

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6

καλά την παλεύεις?Τι γιατί να κλείσει το thread?
τα thread που ξεπερνάνε τις 1000 σελίδες γίνονται πολύ βαριά για την βαση του φόρουμ
ειδικά όταν πάει κάποιος να το προσπελάσει,φαντάσου με τα τόσα άτομα π ανοίγουνε αυτό το thread
κ πχ κοιτάνε προηγούμενες σελίδες κ πρέπει να ανέβουν τα τόσα attachments,posts κλπ
μυαλό θέλει?

Μην χάσεις κ δεν μου την πεις... :P

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
λοιπόν μαγκες γιατι το κουρασαμε το θεμα...δεν βγαινει ακρη με το να βριζει η μια πλευρα την αλλη.το point ειναι οτι ενα ΚΑΘΑΡΑ ανδρικο σιτε(τσοντες-πουτανες-στριπ-c.t κτλ)το ανακαλυψανε καμια 10αρια χαζογκομενες και το καναν σαν τα μουτρα τους.δεν μπορω να καταλαβω τι δουλεια εχουν εδω.αλλα μονο και μονο που γραψανε στο google bourdela και βρεθηκαν εδω τι αλλο να πεις τα λεει ΟΛΑ.εσεις τι λετε δλδ οτι καμια απο δαυτες εχει γκομενο???ενω εδω μεσα ενα μεγαλο ποσοστο εχει και σχεση και ειναι και πανρεμενοι,νορμαλ πραγματα δλδ.αλλα αφου δεν κοβει στους mod :idiot:τι να πω εγω???
Για να μην σου απαντήσω εγώ, διάβασε αυτό:
Αποψη μου ειναι οτι εκτος ελαχιστων γυναικων - μελων του σαιτ , οι περισσοτερες ειναι μια χαρα..
Δεν νομιζω οτι ενοχλουν καθολου και μαλιστα δινουν μια ευχαριστη νοτα σε καποια θρεντ.
Οσον αφορα το οτι δεν βοηθουν την ενημερωση των αντρων μελων σε θεματα του αγοραιου ερωτα , ρωτω το εξης : [size=12pt]Εχετε δει κανενα ποστ σε θρεντ του τυπου ''Ημερησια ενημερωση για μπουρδελα ή στουντιο''? Εχετε δει κανενα ποστ απο γυναικα μελος σε θρεντ για ''ct review και νεες αφιξεις'' , ή μηπως στα '' Μασατζιδικα που γαμας '' ? Σε θρεντ που ειναι το ζουμι και η ουσια του αγοραιου ερωτα οι γυναικες - μελη δεν τα ακουμπαν παιδες.
Αρα σε τιποτα δεν ενοχλουν αυτους που πραγματικα θελουν να ενημερωθουν για τον αγοραιο ερωτα .
Μην λεμε μαλακιες λοιπον.
[/size]

Φιλικα

Επισκέπτης
καλά την παλεύεις?Τι γιατί να κλείσει το thread?
τα thread που ξεπερνάνε τις 1000 σελίδες γίνονται πολύ βαριά για την βαση του φόρουμ
ειδικά όταν πάει κάποιος να το προσπελάσει,φαντάσου με τα τόσα άτομα π ανοίγουνε αυτό το thread
κ πχ κοιτάνε προηγούμενες σελίδες κ πρέπει να ανέβουν τα τόσα attachments,posts κλπ
μυαλό θέλει?

Μην χάσεις κ δεν μου την πεις... :P

Ναι ωραια...Βλεπω ανησυχεις και για την "υγεια" το φορουμ.Τοσα 100νταδες μαλακοθρεντς ανοιγμενα μονο αυτο ενοχλει δηλαδη?

Επισκέπτης
Και τι εννοείς για το αν οι γκόμενες έχουν κάνει ποστ σχετικό με το θέμα?
Ότι πρέπει να βρίζουν τον εαυτό τους?

Κοίτα πως έχει το πράγμα.
Στην αρχή , στο θέμα , ανέφεραν όλοι στραβά των Ελληνίδων που έχουν βιώσει.
Μπορεί στα ... πολιτικά να μην συμφωνούμε, αλλά δε νομίζω να διαφωνείς , ότι όσοι Έλληνες δεν είναι απόγονοι εφοπλιστών και πολίστες και έχουν κάποια ηλικία και εμπειρία στην ενασχόληση με Ελληνίδες, έχουν αρκετά να πουν . Αναφέρομαι κυρίως σε όσους δεν παντρεύτηκαν την πρώτη γυναίκα στο Λύκειο που τους έκατσε , αλλά την πήγαν λίγο παραπέρα τη βαλίτσα!

Και ξαφνικά παίρνουν πρέφα οι ελάχιστες γυναίκες του φόρουμ και αρχίζουν να βρίζουν τους πάντες.

Για πολλά από τα στραβά των Ελληνίδων που τις κατηγορούμε εδώ , έχω κάνει κουβέντα και με τη γυναίκα μου και με φιλες μου (έχω πολλές , αν και φασίστας και πολλά βράδια σε σπίτια όταν έχουν καταναλωθεί κάποια ποτά μεν , αλλά δεν τελειώνει η κάβα δε και δεν πάει κανείς για ύπνο) λέγοντας τα ίδια που γράφω κι εδώ.

Που ειναι η διαφορά όμως .

Ξέρεις τι μου είπαν;

Κατηγόρησα κάποια Ελληνίδα για το Χ,Ψ,Ω και μου λένε

"κάποια από εμάς έχεις ακούσει να είχε κανει ποτέ κάτι τέτοιο;"

οπότε μετά μου πετάνε ότι το σημαντικότερο με τις γυναίκες είναι να ξέρεις να ξεχωρίζεις τις ξεφτυλισμένες από τις μη και σου κόβουν τη φόρα.

Αυτές εδώ ωστόσο τηρουν άλλη στάση.
Δεν αποστασιοποιουνται από τις ξεφτυλισμένες , αλλά τις υπερασπίζονται και βρίζουν όσους κατηγοροπυν ξεφτυλισμένες καταστάσεις και γκομενες που όλοι έχουμε αντιμετωπίσει.

Με πιανεις , ελπίζω ...

Επισκέπτης
Whitey , καλε μου φιλε , ειναι ενα thread , που το μονο που προαγει , ειναι διογκωση μισους ! Το μονο που μπορουμε να καταφερουμε , ειναι να εξακολουθησουμε να ξεκατινιαζομαστε , να μπινελικωνομαστε , ανευ αποτελεσματος ! Επειδη , απο οσα (λιγα μαλλον) ειμαι σε θεση να καταλαβω , ουτε εσενα , ουτε καποιον αλλον λογικα σκεπτομενο , τον ενδιαφερει κατι τετοιο , αντιθετα , μαλλον μας ενδιαφερει ο γονιμος διαλογος ! Ας αναλωθουμε καλυτερα , σε κατι πιο προσφορο , προς αυτην την κατευθυνση ! Αποψη μου , που δεν σημαινει οτι , σωνει και καλα ειναι σωστη !

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Ναι ωραια...Βλεπω ανησυχεις και για την "υγεια" το φορουμ.Τοσα 100νταδες μαλακοθρεντς ανοιγμενα μονο αυτο ενοχλει δηλαδη?

Έχει φτάσει άλλο 1000 σελίδες? :P
Καλά μετά μην γκρινιάζετε ότι σέρνεται το φόρουμ...

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
τι λες καλε που θα το κλεισουν.
λειπει η γειτονισα και δεν εχω καποιον να ξεκατινιαστω.
Απετω να γινει παρτ 2 και μετα το βγαζουμε μηνιαια τευχη,και το δινουμε με κυριακατικες εφημεριδες σε τσιντια

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τοσα 100νταδες μαλακοθρεντς ανοιγμενα μονο αυτο ενοχλει δηλαδη?
χαχαχα, πόσο δίκιο έχεις! :2funny:
Κάθε μέρα ανοίγει και από ένα!! :2funny:

30 χρονών παρθένος,
δεν λυγιζει η πουτσα μου όταν είμαι καυλωμένος
έγλυψα ένα τραβέλι με σπυράκια στον πούτσο...

Μιλάμε για πανδαισία!! :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
18
Πόντοι
766

Stories