Και τι εννοείς για το αν οι γκόμενες έχουν κάνει ποστ σχετικό με το θέμα?
Ότι πρέπει να βρίζουν τον εαυτό τους?
Κοίτα πως έχει το πράγμα.
Στην αρχή , στο θέμα , ανέφεραν όλοι στραβά των Ελληνίδων που έχουν βιώσει.
Μπορεί στα ... πολιτικά να μην συμφωνούμε, αλλά δε νομίζω να διαφωνείς , ότι όσοι Έλληνες δεν είναι απόγονοι εφοπλιστών και πολίστες και έχουν κάποια ηλικία και εμπειρία στην ενασχόληση με Ελληνίδες, έχουν αρκετά να πουν . Αναφέρομαι κυρίως σε όσους δεν παντρεύτηκαν την πρώτη γυναίκα στο Λύκειο που τους έκατσε , αλλά την πήγαν λίγο παραπέρα τη βαλίτσα!
Και ξαφνικά παίρνουν πρέφα οι ελάχιστες γυναίκες του φόρουμ και αρχίζουν να βρίζουν τους πάντες.
Για πολλά από τα στραβά των Ελληνίδων που τις κατηγορούμε εδώ , έχω κάνει κουβέντα και με τη γυναίκα μου και με φιλες μου (έχω πολλές , αν και φασίστας και πολλά βράδια σε σπίτια όταν έχουν καταναλωθεί κάποια ποτά μεν , αλλά δεν τελειώνει η κάβα δε και δεν πάει κανείς για ύπνο) λέγοντας τα ίδια που γράφω κι εδώ.
Που ειναι η διαφορά όμως .
Ξέρεις τι μου είπαν;
Κατηγόρησα κάποια Ελληνίδα για το Χ,Ψ,Ω και μου λένε
"κάποια από εμάς έχεις ακούσει να είχε κανει ποτέ κάτι τέτοιο;"
οπότε μετά μου πετάνε ότι το σημαντικότερο με τις γυναίκες είναι να ξέρεις να ξεχωρίζεις τις ξεφτυλισμένες από τις μη και σου κόβουν τη φόρα.
Αυτές εδώ ωστόσο τηρουν άλλη στάση.
Δεν αποστασιοποιουνται από τις ξεφτυλισμένες , αλλά τις υπερασπίζονται και βρίζουν όσους κατηγοροπυν ξεφτυλισμένες καταστάσεις και γκομενες που όλοι έχουμε αντιμετωπίσει.
Με πιανεις , ελπίζω ...