Παιζει πολυ να ειναι απο σεντονια γιαυτο και θα πρεπει να γνωριζουμε τουλαχιστον τον οικο ......αν δε θελεις να πεις τη κοπελα......για να προστατευτουμε και οι υπολοιποι
Θελω να ειμαι ειλικρινης:
Αφ' ενος, δεν μπορω να ειμαι 100% σιγουρος για το ποιος ειναι ο οικος - αν προκειται για σεντονια - διοτι πηγα σε 2-3 διαφορετικα σπιτακια τις τελευταιες 2 βδομαδες.
Αν, παλι, κολλησα απ' την κοπελα: Ναι, μπορω να πω ποια ειναι αλλά ΔΕΝ θα το κανω. Διοτι ηταν εμφανεις οι ερεθισμοι που ειχε στο δερμα και θα τους δειτε κι εσεις.
Επισης, μια προηγουμενη φορα που ειχα αναφερει κοπελα που με κολλησε ΣΜΝ (την call girl Ντανιελλα), συνεβησαν διαφορα ευτραπελα που μ' εκαναν να σκεφτω οτι δεν θα ξαναμπω σε τετοια διαδικασια...
1) Ειχα κανει λογο για βλεννοροια, βασει των ΠΟΛΥ εντονων συμπτωματων, ενώ τελικα ηταν κατι αλλο (κοινο μικροβιο του αναπνευστικου της, που μού προκαλεσε συμπτωματα ΣΜΝ λογω της πιπας) => εκανα δημοσια ανασκευη + απολογία.
2) Πολλα μελη μού εκαναν προσωπικες επιθεσεις και αμφισβητουσαν/ ειρωνευονταν τα λεγομενά μου. Η ιδια με ειχε παρει τηλεφωνο απο πιο πριν (οταν ανεβασα αρνητικη κριτικη), με αποτελεσμα να νιωθω οτι
καλλιστα θα μπορουσα να μπλεξω...
3) Καταλαβα οτι πολλα μελη ειναι κατ' επαγγελμα, ή καθ' εξιν, προμοτορες, ετοιμοι να προβουν σε "character assassination" του οποιουδηποτε δυσφημισει το προϊον τους...
Επίσης, δεν νομίζω ότι οι συνθήκες υγειινής αλλάζουν δραματικά από οίκο σε οίκο!