Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 267 άτομα (15 μέλη και 252 επισκέπτες)

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Μηνύματα
944
Like
913
Πόντοι
86
Αν κόλλας τέτοια απο το σεντόνι τοτε τι μπορείς να κολλήσεις απο απευθείας επαφή. Τρομακτικό.
Φανταζομαι λιγοτερα! αχαχαχαχαχαχ, μην πας και στις πιο βρωμιαρες. αλλα και αυτες που παμε, τα κανουν ολα με αλλους!εαν η αλλη ριχνει και λιγο νερο πανω της, ισως ειναι πιο καθαρη απο το σεντονι. Μυστες ακουτε νερα???
Σε λιγο θα γυρισουν απο την πρωινη βαρδια οι ακαποτοι καταδρομεις και θα μας κραξουν!
Εμεις παμε με το σταυρο στο ενα χερι και στο αλλο με το αντισιπτικο! ενδιαμεσα λεει πινεις και μια φαντα, φημες λενε και για τον καφε του ερωτιαρη!

Παλια ταχα μου σαρωνε η τσατσα με το σκουπακι το σεντονι και ψεκαζε με το αροξολ-φρες ειρ!

Αυτο με τα σεντονια δεν το ηξερα, αλλα το υποψιαζο-μουνα, ασε και το μαξιλαρι που βαζουνε το πισινο απανω.
Οι συνθηκες ειναι τραγικες. προχθες επεσα σε ενα σαιτ με αναλωσιμα ειδη, πχ μια χρησης σεντονιαπετσετες! με βαζεται σε σκεψεις να παρω καμια κατοσταδα για προικα! Με εχετε βαλλει σε μεγαλο δελεαρ, να αφησω τα βορεια προαστεια και να παω στο μεταξι με πανοπλια! θα παρω και ενα ατμοκαθαριστη!Τουλαχιστον το 20αρι περιοριζε καπως τα λοιμωδη νοσηματα!Στο τελος θα αποζηταμε τα 25αρια και τα 30αρια!!!

Αυτο με τις ψειρες, πραγματικα πολυ τραγικο!!! και να το πας και σπιτι σου! ειχα ξεχασει οτι υπαρχει τετοιο πραγμα, παρολα τα τριχωτα μιλφ! φανταζομαι δεν φευγει με ουλτρεξ και Φαντα! Θα μου πεις εδω μπορει να το κολησεις το καλοκαιρι απο την αμμο στην παραλια!
Τα ιδια σκατα ειναι σε ολα τα σπιτια και ειμαστε τυχεροι που ζουμε εαν δεν περναμε τα μετρα μας, περνοντας μεσα απο τα ναρκοπεδια του σπερματος! ο ορατιος απο το σ.ες.αι μαιαμι, θα πηγαινε με μια μπλακ λαιτ και θα τους χρεωνε ολο τον υγειονομικο κωδικα!
Οχι πιπες ακαποτες, ειδικα εαν βηχει η αλλη. Ακομα και στα ΜΜΜ που πιανεις μια χειρολαβη πρεπει να εχεις το νου σου και αλκοολη, το ιδιο και στα πομολα του οικου! Μην μου πατε και φρεσκοξυρισμενοι, με αμυχες, για γλωσσφιλα, υστερα απο τα γλιφοκωλια και μετα πιανετε την καποτα με γυμνα χερια! ημαρτον!

καλα τα αντισωματα, εαν τυχουν, αλλα να μην προκαλουμε την τυχη μας. εξ αλλου πανε οι αγνες εποχες που γαμουσαμε μονο εμεις τις 'ρωσσιδες΄, καλο το ζεστο μουνι αλλα τωρα γαμαει καθε πικραμενος στον βοθρο, ευρωπης, ασιας, αφρικης!
Τριπλοκαποτακιας!
υγ. Υπαρχει κανας οικος φυλης/μεταξι που λεει, Only greek(αντε και καυκασιους) η διωχνει συστηματικα τα πακια?
 
υγ2.
Φιλοσοφικο ερωτημα> το μπι ορ νοτ του μπι!
Να βαλω την παντοφλα η να παω ξυπολητος στα αγγουρια? Καλητερα παπουτσομενος γατος!
υγ3. βλεπω οτι δεν τα λεω μονο εγω! κριμα που δεν εχω λεντ στο κινητο!
υγ4. Μυστες για καποτα ζητατε δικια σας? ειδικα εαν δεν εχετε γνωριμια με την γκομενα? νομιζω, παλια εχω δει και πανερακι με ανοιχτες καποτες για εξοικονομηση χρονου, λογο φορτου στον οικο!

Απο σεντονια την αρπαξες.
Ειχα παει με μια κοπελα που ειχε ερεθισμους στο δερμα, και ομολογω οτι δεν μ' αρεσε οπτικα, αλλά επεδειξα αγνοια κινδυνου..."Σιγα, τι μπορει να εχει?"Δεν αποκλειω να κολλησα και απο σεντονια, στην ιδια ή αλλη συνεδρία, γιατι τον τελευταιο καιρο πηγα σε μπουρδελα συχνοτερα απ' ο,τι συνηθιζα.
...δηλαδή...επειδή είμαι αμαθής στο συγκεκριμένο...τι μπορείς να αρπάξεις από ένα σεντόνι?...
Παιζει πολυ να ειναι απο σεντονια γιαυτο και θα πρεπει να γνωριζουμε τουλαχιστον τον οικο ......αν δε θελεις να πεις τη κοπελα......για να προστατευτουμε και οι υπολοιποι
Θελω να ειμαι ειλικρινης:Αφ' ενος, δεν μπορω να ειμαι 100% σιγουρος για το ποιος ειναι ο οικος - αν προκειται για σεντονια - διοτι πηγα σε 2-3 διαφορετικα σπιτακια τις τελευταιες 2 βδομαδες.
Αν, παλι, κολλησα απ' την κοπελα: Ναι, μπορω να πω ποια ειναι αλλά ΔΕΝ θα το κανω. Διοτι ηταν εμφανεις οι ερεθισμοι που ειχε στο δερμα και θα τους δειτε κι εσεις.
Επισης, μια προηγουμενη φορα που ειχα αναφερει κοπελα που με κολλησε ΣΜΝ (την call girl Ντανιελλα), συνεβησαν διαφορα ευτραπελα που μ' εκαναν να σκεφτω οτι δεν θα ξαναμπω σε τετοια διαδικασια...
1) Ειχα κανει λογο για βλεννοροια, βασει των  ΠΟΛΥ εντονων συμπτωματων, ενώ τελικα ηταν κατι αλλο (κοινο μικροβιο του αναπνευστικου της, που μού προκαλεσε συμπτωματα ΣΜΝ λογω της πιπας) => εκανα δημοσια ανασκευη + απολογία.....
Επίσης, δεν νομίζω ότι οι συνθήκες υγειινής αλλάζουν δραματικά από οίκο σε οίκο!
Εγω ειχα βγαλει εναν ερεθισμο στο κωλομερι απο Λεωνιδου 28 λιγο πριν σταματησει η Αννιτα. Λογικο να συμβει κι αυτο οταν απο αυτα τα σεντονια περνανε ολα τα καφενεια του κεντρου, ολα τα προπατζιδικα και ολες οι τρωγλες των ισλαμαμπαντιανων που κοιμουνται στο πατωμα και σκουπιζουν τον κωλο τους με τα δαχτυλα. Ευτυχως περασε με λιγες πλυσεις μπενταντιν και δεν ηταν κατι πραγματικα σοβαρο οπως MRSA.
Παντος απαρετητος μετα καιπριν απο συνευρεση πρεπει να γινεται ενα καλο μπανακι.σε λιγο ξεκιναει και η απογευματινη βαρδυα καλες τσαρκες.
Ου δε φανταζεσαι..Ξερεις τι κολλησα εγω απο σεντονι? Κατα πασα πιθανοτητα ηταν στο κολωνου 47 κατω με την ζανα.. σταση στα γονατα εγω να την γαμαω πισοκολλητο.. παω σπιτι και νιωθω φαγουρα στα γονατα καο στο καλαμι τι στο διαολο λεω κοιταω πολυ προσεκτικα και ειχα κολλησει ψειρες του εφηβαιου... φολιαζουν σε σεντονια και κλινοσκεπασματα.. μπορουν επεισης νε μετακινηθουνε σε ολο το σωμα..
Ισχυει. Φιλαρακος που γνωριζω εβγαζε σπυρακια στο τριχωτο του κεφαλιου. Σε δερματολογο βρηκε οτι ειναι απο βακτηριο και το κολλησε απο μαξιλαρι σε μπουρδελο. Αντιβιωτικα του γραψανε και τωρα οκ.
 

bar0vios

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Μηνύματα
244
Like
244
Πόντοι
21
Φυλης νταινα με λευκο εσωρουχο διπλα νανσυ γυμνη τελειος περιμεναν δεκα ατομα δωματιο στα σκαλοπατια πανο η τατιανα και πιπινου αλινα με πολυ ορεξη και χωρευτικα στο σαλονι
 

agapinor

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Μηνύματα
20
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
0
Φυλης νταινα με λευκο εσωρουχο διπλα νανσυ γυμνη τελειος περιμεναν δεκα ατομα δωματιο στα σκαλοπατια πανο η τατιανα και πιπινου αλινα με πολυ ορεξη και χωρευτικα στο σαλονι
Σε ποιό φίλε? Στο Φυλής 56;
 

bar0vios

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Μηνύματα
244
Like
244
Πόντοι
21
Τζενη ειναι αδιαθετη ενημερωθηκα και δεν θα δουλεψει
 

bar0vios

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Μηνύματα
244
Like
244
Πόντοι
21
Μπηκα νανσυ φοβερο σερβιτισμα με εξιντα ενια και τελειομα χωρις σκουφακι τιμηθηκε καλα το γατακι της
 
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Μηνύματα
1.913
Κριτικές
103
Like
13.509
Πόντοι
7.666
Πέρασα πριν λίγο με μια Βαλεντίνα στο Ελλης3 το ψιλομετανιωσα που πέρασα η κοπέλα εμφανισιακά είναι πολύ μέτρια βέβαια δεν κάνει μαλακίες στο δωμάτιο είπα να δοκιμάσω μαζί της.
Πέρασα πάλι πριν καμία ώρα από Μεγάλου Αλεξάνδρου21 όροφο κλειστά όπως και το Ιασωνος46 το μεσημέρι κλειστό δεν ξέρω τι γίνεται ελπίζω να μην χάσουμε την πολύ καλή Νατάσσα
 

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Μηνύματα
774
Κριτικές
10
Like
2.674
Πόντοι
6.205
η οδυσσεια ενος κατακαβλωμενου Νο 35


παω αλκαμενους 117 οπου ειναι η χριστινα νταρντανα βυζαρου ελευθερο τελειωτικο
το πρωι ειναι αλκιβιαδου 16α

τρεχω μπας και εχει γυρισει η νικη καβλου κολωνου 32 υπογα αλλα ηταν μια τσιγγανομαυριδερη μαυροτριχη
λεπτη και μικρη ωστοσο .... ο τσατσος και αυτη μας κοιταγαν με απορια καθως τρεχαμε να ανεβουμε τις σκαλες ....
λεω δεν παω απο μαρωθωνος μπας ????
το τελειως δεξια η γιαννα η γνωστη
στο μεσαιο η βικυ η οποια εχει απλο προγραμμα αλλα δεν λεει οτι για να αγγιξει με το χερι  :jerking: το πουλι βαζει πριν καποτα ... ελεος και μαυρο .....
στο αχιλλεως και μαραθωνος βρισκω τρεις !!!
ειρηνη κοντη με φακιδες φαινοταν ευδιαθετη αλλα τελικα φολα προσοχη
βαριοταν και ξεφυσσαγε στο δωματιο δεν μιλαει αγγλικα και ελληνικα αλλα για μενα δεν ηταν προβλημα αυτο
επισης ενω η τσα ειπε ελευθερο τσι αυτη προσπαθουσε με περμενη πουτσα να βαλει σκουφι
τις λεω παιξτο και λες και τις ειπα να σκαψει ....οξω μωρη σαυρα .....
μαζι της λιζα μαυριδερη τσιγγανο τζαμαικανη νταρντανα και μια αλλη αννα νομιζω πιο ασπρη με βυζαρες...
και οι τελευταιες μαλλον στο ιδιο μηκος κυμματος τις εκοψα για δωματιο ...
τελικα παω στη γιαννα που κι αυτη ισαισα τα καταφερε .....
κοστος κυριακατικης καβλας 40 ευρουλακια ......  γαμω το σπιτακι σας φερτε καμια της προκοπης ....
αλλιως θα βγαινω γυμνος στο μοναστηρακι και θα τον παιζω στη μεση της πλατειας ....




 

nightknight

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2014
Μηνύματα
141
Like
1.964
Πόντοι
201
τωρα live

Φυλης 71α Αντζι/Αντζελα μελαχρινη λεπτη ψηλη καλο σωμα , ελευθερο στοματικο τελιωτικο και πρωκτικο .
Φυλης 71 Στέλλα ξανθια μιλφ γυρολογος κανονικο σωμα 2αρι βυζι , ελευθερο στοματικο τελειωτικο στο σώμα και πρωκτικο.
Φυλής 67 Ελενη/Αντινα ξανθια λεπτη μιλφ με σιλικονατα βυζια , σε απλο πρόγραμμα , είχε και μια κοπέλα στο δωμάτιο , λογικά η την Ναταλί ή την Παολα.
Φυλης 65β Μπιουτι η μαυρουά με τα ραστα σε μπλε και μαυρη αποχρωση , χοντρή με 3-3.5άρι βυζι , σε ελευθερο στοματικο τελειωτικο στα βυζια.
Φυλής 86β Τανια/Ναταλια καστανη λεπτή με 1.5άρι βυζί , σε ελευθερο στοματικο τελειωτικο .
Φυλης 74 αριστερα Χριστινα (καλα αυτή δουλέυει όλες τις βάρδιες???) ξανθια χοντρη με 3άρι βυζι , ελευθερο στοματικο τελειωτικο στο στηθος.
Φυλης 66δ Συλβια μελαχρινη νταρντανοχοντρη πιτσιρικα με 1.5-2αρι βυζι , με πρωκτικο.
Φυλης 66α Νικολ ξανθοκαστανη κοντουλα κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, απλο προγραμμα και τελειωτικο στο υπεροχο στηθος , δοκιμαστηκε με καλες εντυπωσείς , της αρέσει αρκετα το 69 δεν βιάζεται μέσα στο δωμάτιο , έχει σχεδόν ίδιες υπηρεσιες με την Νανσυ.
Φυλης 56  Νταϊάνα μελαχρινή κορμαρα 2.5αρι βυζι πολυ ωραιο σχηματικα, απλό πρόγραμμα.
Διδυμου 7 δεξια κλασσικα η Τζωρτζιανα , πολύ καυλαντα στο σαλόνι με κάτι πιτσιρικαδες , τους δυο τους έπεισε να περάσουν , σε απλό προγραμμα.
Διδύμου 8 όροφος Αλινα καστανή λεπτή πιτσιρικά με 1.5αρι στητο βυζι, 69 και τελειωτικό στο στήθος.

αυτα προς το παρον
 
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Μηνύματα
1.913
Κριτικές
103
Like
13.509
Πόντοι
7.666
η οδυσσεια ενος κατακαβλωμενου Νο 35


παω αλκαμενους 117 οπου ειναι η χριστινα νταρντανα βυζαρου ελευθερο τελειωτικο
το πρωι ειναι αλκιβιαδου 16α

τρεχω μπας και εχει γυρισει η νικη καβλου κολωνου 32 υπογα αλλα ηταν μια τσιγγανομαυριδερη μαυροτριχη
λεπτη και μικρη ωστοσο .... ο τσατσος και αυτη μας κοιταγαν με απορια καθως τρεχαμε να ανεβουμε τις σκαλες ....
λεω δεν παω απο μαρωθωνος μπας ????
το τελειως δεξια η γιαννα η γνωστη
στο μεσαιο η βικυ η οποια εχει απλο προγραμμα αλλα δεν λεει οτι για να αγγιξει με το χερι  :jerking: το πουλι βαζει πριν καποτα ... ελεος και μαυρο .....
στο αχιλλεως και μαραθωνος βρισκω τρεις !!!
ειρηνη κοντη με φακιδες φαινοταν ευδιαθετη αλλα τελικα φολα προσοχη
βαριοταν και ξεφυσσαγε στο δωματιο δεν μιλαει αγγλικα και ελληνικα αλλα για μενα δεν ηταν προβλημα αυτο
επισης ενω η τσα ειπε ελευθερο τσι αυτη προσπαθουσε με περμενη πουτσα να βαλει σκουφι
τις λεω παιξτο και λες και τις ειπα να σκαψει ....οξω μωρη σαυρα .....
μαζι της λιζα μαυριδερη τσιγγανο τζαμαικανη νταρντανα και μια αλλη αννα νομιζω πιο ασπρη με βυζαρες...
και οι τελευταιες μαλλον στο ιδιο μηκος κυμματος τις εκοψα για δωματιο ...
τελικα παω στη γιαννα που κι αυτη ισαισα τα καταφερε .....
κοστος κυριακατικης καβλας 40 ευρουλακια ......  γαμω το σπιτακι σας φερτε καμια της προκοπης ....
αλλιως θα βγαινω γυμνος στο μοναστηρακι και θα τον παιζω στη μεση της πλατειας ....
Κρίμα φίλε που δεν έπιασαν τόπο τά φράγκα σου για τα Μαγαζιά της Μαραθώνος αναφέρθηκα και χθες ότι είναι σκέτο χάσιμο χρόνου ακόμα και η βόλτα από εκεί τα έχουμε πει έχουν χαλιά κοπέλες και θέλουν 20€ο.Χιλιες φορές να πέρναγες με την Χριστίνα στο Αλκαμένους
 

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Μηνύματα
246
Κριτικές
45
Like
3.430
Πόντοι
1.431
Χθές το πρωι 10.00 περιπού ανεβηκα Μ.Α 22οροφο .
Η Βικτώρια δωμάτιο . Πήρα το έτερον ματούρ Ειρήνη . Λεπτή ξανθιά με 1-1/2
στήθος . Σαχλό γούστο , ζαρτιέρες λευκές "τύπου χονδρή δαντέλα" με φραμπαλάδες σετάκι με το πάνω . Ηταν σε 14ποντες πορνοπλατφόρμες.
Τυπική , ρωτάει μεσα δείχνοντάς μου το πουλί μου : con προφελακτικό (????)
Το con (δλδ. με) μάλλον της ειχε μείνει απο άλλη χώρα προφανώς.
Ελληνικα γρί .
Εκανε ακα πίπα φλάπα-φλούπα ΔΕΝ γλείφει @@ , δείχνει αγχωμένη κι εχει να
κάνει με τον χρόνο .
Τες πα . Ενα απλό άδειασμα εκανα .
Αυτό το μαγαζί δουλεύει με "σαμπρελοκαπότες" , δλδ χονδρές καπότες.
 

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Μηνύματα
3.907
Κριτικές
38
Like
4.962
Πόντοι
2.696
Τυπική , ρωτάει μεσα δείχνοντάς μου το πουλί μου : con προφελακτικό (????)
Το con (δλδ. με) μάλλον της ειχε μείνει απο άλλη χώρα προφανώς.

con είναι Ισπανικό.Μάλλον θα πέρασε από εκεί.
 

BerserkGuts

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Μηνύματα
32
Κριτικές
9
Like
128
Πόντοι
0
Τζοαννα από Λεωνιδίου 28 οροφο γυρισε? Και αν ναι που θα τη βρούμε μαγκες?
 

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Μηνύματα
15.706
Like
1.359
Πόντοι
366
πριν απο λιγο (αν και ανουσια ενημερωση, την καταθετω)



Φυλής 54 όροφος Τατιανα

Φυλής 54 ισόγειο Νανσυ (καλο μουνετο)

Φυλής 56 Νταιανα (επισης καυλιαρικο μελαχρινο μουνετο με ωραιο σωμα -αν δεν ειχε συνεχομενα δωματια θα περναγα)

Διδυμου 8Α Αλινα

Διδυμου 8Β Λιλη κι ενα αλλο ψηλο αδυνατο μαυροτσουκαλο  

Διδυμου 7Β Τζωρτζια
 

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Μηνύματα
7.671
Κριτικές
11
Like
12.499
Πόντοι
5.060
Κατάθεση στη Βίκυ, Φωκαίας 24 β' βάρδια. Πρόκειται για μια μελαχρινή, μαυρισμένη μιλφάρα που φορούσε ένα σέξυ εσώρουχο. Το πορνοένστικό μου ψυχανεμίστηκε πόσο καβλιάρα θα είναι και δεν έπεσε καθόλου έξω. Έκανε τις μπάλες μου να ξεπρηστούν.
 

nightknight

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2014
Μηνύματα
141
Like
1.964
Πόντοι
201
τώρα live

Κωνσταντινουπολεως 166 υπόγειο Άννα μελαχρινή  με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με πρωκτικο.
Κωνσταντινουπολεως 166 ισόγειο Άννα μιλφ μελαχρινή , κανονικό σώμα 2αρι βυζι, ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο.
Χωματιανου 11α κλειστό.
Χωματιανου 11β Αλεξάνδρα ξανθιά με πιασιματακια 2.5αρι βυζι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Λιοσίων 76 κλειστό.
Λιοσίων 76β κλειστό.
Λιοσιων 73β Ρακελ μελαμψη κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, ελεύθερο στοματικό  και άλλη μια κοπέλα από την Βενεζουέλα στο δωμάτιο.
Λιοσίων 73α Εμυ ξανθούλα κοντουλα με μικρό βυζακι, με ελεύθερο στοματικό, Σελίνα μελαμψη κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Ινα μελαχρινή κανονικό σώμα 2αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό.
Εξηκιου 18 Έλλη ξανθιά μιλφ κανονικό σχετικά σώμα με 2αρι, απλό πρόγραμμα.
Εξηκιου 18α Μελίνα καστανή μιλφ 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό.
Εξηκιου 18γ Άννα καστανή παχουλη με 3αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Λιοσίων 79β κλειστό.
Λιοσίων 79α κλειστό.
Βεργας 3 δεξιά κλειστό.
Βεργας 3 αριστερά κλειστό.
Βεργας 3 όροφος κλειστό.
Βεργας 2 Βίκυ καστανή μιλφογκιλνφ με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους 2.5-3αρι βυζι, τα πάντα εκτός πρωκτικου.
Βεργας 6α Ελένη ξανθιά μιλφ με καρέ μαλλί μέχρι τις ώμους κανονικό σώμα μικρό βυζι, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό παντού.
Βεργας 6β Φωτεινή ξανθιά μιλφογκιλ φ ωραίο κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Βεργας 7 Μαίρη/Μαρία ξανθοκαστανη νταρντανα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Παιωνιου 47 κλειστό.
Λιοσίων 91 κλειστό.
Τροφωνιου 11 ισόγειο Γιάννα  η μελαχρινή νταρντανα με τατουάζ και σιλικονατο βυζι, με κωλο.
Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.
Τροφωνιου 13 ισόγειο Νατάσα ξανθιά χοντρή μιλφ 2.5αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Τροφωνιου 13 όροφος κλειστό.
Κνιδου 18 κλειστό.
 

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
23.849
Κριτικές
6
Like
9.188
Πόντοι
1.686
πριν απο λιγο (αν και ανουσια ενημερωση, την καταθετω)


Διδυμου 8Β Λιλη κι ενα αλλο ψηλο αδυνατο μαυροτσουκαλο  

Στο Διδύμου 8β , κάτω, έγινε ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ της
ΡΩΣΙΔΑΣ   Νταϊάνας , ψηλή, κορμάρα !  :rockon: :rockon:

( προσοχή μην την μπερδεύετε με την Νταϊάνα στη μοντελοαλυσίδα
  η Νταϊάνα στο 8β είναι πιο ψηλή και έμπειρη )

Θα βρίσκεται μέχρι 1η Μαϊου.
Την τίμησα το απόγευμα, φυσικά ! :rockon:
 

bar0vios

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Μηνύματα
244
Like
244
Πόντοι
21
Συμβαινει τωρα φυλης 56 β αννα ιλονα κυκλοφορει γυμνη και τρελενη πηγα με εναν φυλο μου στην μοντελοαλυσιδα οπου περασε.προιγουμενος πηγαμε απο φωκαιας οπου ειδαμε μπιανκα και μικαελα μολδαβεζα οπου φορουσε ενα τζιν σορτσακι με σκισιμο στον κολο.αννα ιλονα ειδε δυο τυπους να πινουν μονστερ και λεει τι αηδιες ειναι αυτες και ψεκαζε με αρωματικο
 

Doggen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2014
Μηνύματα
190
Κριτικές
7
Like
1.015
Πόντοι
361
Γνωρίζει κανείς αν δουλεύει κάπου ή σταμάτησε η Τζούλια που κάποτε δούλευε στο Φωκαιας 27 ισόγειο;;;
 

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Μηνύματα
7.810
Κριτικές
20
Like
12.618
Πόντοι
4.546
Συμβαινει τωρα φυλης 56 β αννα ιλονα κυκλοφορει γυμνη και τρελενη πηγα με εναν φυλο μου στην μοντελοαλυσιδα οπου περασε.προιγουμενος πηγαμε απο φωκαιας οπου ειδαμε μπιανκα και μικαελα μολδαβεζα οπου φορουσε ενα τζιν σορτσακι με σκισιμο στον κολο.αννα ιλονα ειδε δυο τυπους να πινουν μονστερ και λεει τι αηδιες ειναι αυτες και ψεκαζε με αρωματικο

Bianka δυνατό κομμάτι φίλε!!!!
 
  • Like
Αντιδράσεις: vril
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom