Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (0 μέλη και 55 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 902 28,9%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 177 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 543 17,4%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 342 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 336 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 105 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 614 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 102 3,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.121

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ευτυχώς δεν επέβαλα τη μπούργκα σε καμιά γυναίκα ποτέ. Πού να τους φτάσω. Για τέτοια κουλτούρα μιλάμε. Ψηλός, μαλλιαρός και με ραβδώσεις στους κοιλιακούς είμαι.

μη μη λες αλλα μουσκεμα μας εκανες,βραδυατικο

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ευτυχώς δεν επέβαλα τη μπούργκα σε καμιά γυναίκα ποτέ. Πού να τους φτάσω. Για τέτοια κουλτούρα μιλάμε. Ψηλός, μαλλιαρός και με ραβδώσεις στους κοιλιακούς είμαι.
κατι σαν τον ζεμπρο διλαδι,αφρικανε μου εσι!!!!!!!!!!!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
14
Πόντοι
366

ποια μπουργκα βρε πανασχετε ελληναρα? φορα το σταυρουδακι σου πανε αναψε και κανα κερακι και πηδα την κουκλιτσα σου και ξεφορτωσου μας.......αμορφωτε ημιμαθη.......που πας να πουλησεις και πνευμα.......τραβα στη στανη σου απο κει που κατεβηκες.....

το ψηλος ειναι το μονο που με συγκινει......τα υπολοιπα πιθανον να τα εκτιμησουν οι μανταμιτσες της στεπας.......(με τα εξοδα πληρωμενα ισως να τα εκτιμουσα και εγω βεβαια)

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ποια μπουργκα βρε πανασχετε ελληναρα? φορα το σταυρουδακι σου πανε αναψε και κανα κερακι και πηδα την κουκλιτσα σου και ξεφορτωσου μας.......αμορφωτε ημιμαθη.......που πας να πουλησεις και πνευμα.......τραβα στη στανη σου απο κει που κατεβηκες.....

το ψηλος ειναι το μονο που με συγκινει......τα υπολοιπα πιθανον να τα εκτιμησουν οι μανταμιτσες της στεπας.......(με τα εξοδα πληρωμενα ισως να τα εκτιμουσα και εγω βεβαια)

εδω υπαρχει ερωτας λεμεεεεεεε :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
14
Πόντοι
366
εδω υπαρχει ερωτας λεμεεεεεεε :2funny:

οχι ρε.......ειναι πιθηκι δε διαβαζεις? δε μπορω την τριχα αηδιαζω.....αμα θελω τριχα παω με ενα carebear αρκουδακι της αγαπης που ειναι και πιο ομορφο.......

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
οχι ρε.......ειναι πιθηκι δε διαβαζεις? δε μπορω την τριχα αηδιαζω.....αμα θελω τριχα παω με ενα carebear αρκουδακι της αγαπης που ειναι και πιο ομορφο.......
διλαδισ γιαφτο το γινεκακι μου μου λει να παο να κανο χαλαρουα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
14
Πόντοι
366
διλαδισ γιαφτο το γινεκακι μου μου λει να παο να κανο χαλαρουα

αμα σου λεει να κανεις χαλαου και στα παπαρακια να το ελεγξεις το θεμα μην τυχον και θελει να σε κανει καστρατο....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
αμα σου λεει να κανεις χαλαου και στα παπαρακια να το ελεγξεις το θεμα μην τυχον και θελει να σε κανει καστρατο....
εγο δεν εχο πια παπαρακια ασχολουμε με παπακια ,τα περνο μαζι μου οταν κανο μπανιο
γιατι οσ γνοστο το μονοποντο μαραυικε,ισ αναμονι σεκογιασ

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
506

Άντε με την Τουρκιά σου λοιπόν ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ. Τα πάντα μπορείς να "εκτιμήσεις" (λες κι έχει κανείς ανάγκη απ' αυτο) αρκει να σε πληρώσουν. Αυτή ειναι η διαφορά μας. Και μην ξεχάσεις ε?? Την Παρασκευή να βρίσκεσαι σε κανα τζαμί να προσευχηθείς 5 φορές. Ξυπόλητη. Αλλάχ, Αλλάχ.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Άντε με την Τουρκιά σου λοιπόν ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ. Τα πάντα μπορείς να "εκτιμήσεις" (λες κι έχει κανείς ανάγκη απ' αυτο) αρκει να σε πληρώσουν. Αυτή ειναι η διαφορά μας. Και μην ξεχάσεις ε?? Την Παρασκευή να βρίσκεσαι σε κανα τζαμί να προσευχηθείς 5 φορές. Ξυπόλητη. Αλλάχ, Αλλάχ.
τα ξερισ πολι καλα τα μοαμεθανικα,μιποσ ισε μουφτισ???
μαθε μασ και αλα εχο αποριεσ

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ο ανατολ δεν ειναι εδω; :'( :'( :'( κριμα φευγω.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom