Marcello Mastroianni
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2017
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
Κρυο πιατο φιλε,μακρια!Υπάρχει καμία πληροφορία για αυτή?
Κρυο πιατο φιλε,μακρια!Υπάρχει καμία πληροφορία για αυτή?
Παθητικος ή ενεργητικός; γουστάρει παθητικους γενικά όχι πως θα δεν θα σου κάτσει απλα εμένα μου βγάλε ένα συναίσθημα αγγαρειας αλλά για 50 ευρω μισάωρο με αυτό το μωρο δεν με νοιαζει να γαμησουμε θέλουμε όχι να πιάσουμε γκομεναΣκεφτομαι να την επισκευτω εχει παει καποιος προσφατα να μου πει αν αξιζε;
Όχι ρε γάμω. Ξεπετα ή ήταν αντρουα?Κρυο πιατο φιλε,μακρια!
Αρκετα θυληκη αλλα ξεπετα!Όχι ρε γάμω. Ξεπετα ή ήταν αντρουα?
καταλαβα..ενεργητικο εκανες ;Παθητικος ή ενεργητικός; γουστάρει παθητικους γενικά όχι πως θα δεν θα σου κάτσει απλα εμένα μου βγάλε ένα συναίσθημα αγγαρειας αλλά για 50 ευρω μισάωρο με αυτό το μωρο δεν με νοιαζει να γαμησουμε θέλουμε όχι να πιάσουμε γκομενα
Πλάκα πλάκα αυτή που ειναι????Καλησπερα σε ολους ειμαι νεος στο φορουμ αλλα παλιος στο θεμα. Γνωριζει κανεις για την Κυπρια την Βιβιαν?
Ναι Χανιά δηλώνει αλλά έχει κανείς σχόλια; Ισχύει ότι είναι ξεπέτα;Πλάκα πλάκα αυτή που ειναι????
μόνο τον βάτραχο έχει ξεπετάξει, όλοι οι υπόλοιποι περάσαμε καλάΝαι Χανιά δηλώνει αλλά έχει κανείς σχόλια; Ισχύει ότι είναι ξεπέτα;
κ μετα ξύπνησες μουτρο???μόνο τον βάτραχο έχει ξεπετάξει, όλοι οι υπόλοιποι περάσαμε καλά![]()
Ναι φίλε. Εγώ γουσταρα τη φάση και για 50 ευρω είσαι κομπλέ. Δηλαδή αυτό που θέλω να πω αν σε καυλωνει εμφανισιακά πήγαινε και σπρωξε στα αρχιδια σου αν έχει υφακικαταλαβα..ενεργητικο εκανες ;
μόνο εσύ παραπονιέσαι, έχεις αντίρρηση;κ μετα ξύπνησες μουτρο???
Ετσι λεω θα την επισκευτω συντομα...ΕυχαριστωΝαι φίλε. Εγώ γουσταρα τη φάση και για 50 ευρω είσαι κομπλέ. Δηλαδή αυτό που θέλω να πω αν σε καυλωνει εμφανισιακά πήγαινε και σπρωξε στα αρχιδια σου αν έχει υφακι
μονο εγω καλα ένταξη!!!!!!!μόνο εσύ παραπονιέσαι, έχεις αντίρρηση;
Τρεχα μακρια με χιλια οπως το coyote με τον bip bip που εχεις στο λογοτυπο σου!!!την βοήθειά σας συνάδελφοι πείτε πληροφορίες για την Exotica..