Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 191 άτομα (13 μέλη και 178 επισκέπτες)

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Μηνύματα
2.020
Like
151
Πόντοι
16
Τα μωρά αυτά πρέπει να τα τιμούμε και με 10 και με 20, σωστός μαν!
 

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Μηνύματα
3.907
Κριτικές
38
Like
4.958
Πόντοι
2.696
Μάγκες sos, είμαι τώρα στο φυλής 54 όροφο στη μουνάρα Νικόλ. Να περάσω ή είναι φόλα και να πάω στην αλισα στο άγκυρας 12 :think:.
Επίσης θα έκανα ενημέρωση αλλά με πρόλαβε ο φίλος  :hi:

Ελπίζω να μην πέρασες...Η κοπέλα είναι φόλα για λύκους
 
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Μηνύματα
1.913
Κριτικές
103
Like
13.509
Πόντοι
7.666

mela33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2016
Μηνύματα
146
Κριτικές
15
Like
2.348
Πόντοι
491
Ενημερωση για χθεσινομεσημεριανη βόλτα στην μεταξένια ενίοτε γειτονιά. Πρωτη συνεύρεση με την Σαμπινα στην Καλλέργη 33 πιπινάκι με ομορφα σκουρα μεταξενια μαλλια δεκτικη στα χαδια χαμηλοβλεπουσα με ομορφο κορμακι να το κανεις ο,τι σχεδον θες. Εγω της ρουφουσα για ωρα τα χαλαρομενα βυζακιατης ολοκληρα μεσα στο στομα μου λυσαλεα διχως κιχ απτην πλευρα της. Τα ποδια της κάλήγραμμα λεπτα η πλατη της για ομορφα χαιδεματα κ πιασηματα σφυροκοπηθηκε εντονα για ωρα κ καποιες στιγμες αγρια εκει λιγο δυσανασχέτησε αλλα υποτάχθηκε. Η πιπα της εφηβικη με πολυ καλη αισθηση το μουνακι της εχει το θεμα που εχει σημειωσει ο Picker. Δευτερη σταση ηταν σε μια ομορφη ομως καριολα ξυνη κ ψευτικη κατα τα αλλα, ονοματι Μαρινα στο Κωλονου 45 στον διαδρομο δεξια. Ρωσιδα απο ο,τι λεει κ μαλλον ετσι ειναι ομορφη ξανθια λευκοσαρκη με ελαφρες καμπυλες, ξεγελαστικα απο την ψευτρα τσατσα οτι ειναι νεα στην δουλεια και πολυ καλη αλλα και απο την σεμνοτητα της μικρης. Αφου παρεδωσα το αντιτιμο για το ερωτικο σαλπαρισμα ετοιμάστηκα κ περιμενα την χαμηλοβλεπουσα ρωσιδουλα. Μπηκε στο δωμα με αερα κ ομηλητικοτατη μου ειπε πως να κατσω.... και εκανε λιγα τυπικα χαδια με πολυ καλη ομολογουμενως αισθηση, κατα τα αλλα τυπικη διεκπαιρεωτικη με επαρση δηλαδη μια κανονικη καριολοπουταναρα. Χωρις μα κ μου απτην πλευρα μου την παραταω ντυνομαι ρίχνω ενα ξεχεσιμο στην ψεευτρα τσατσα και τις αποχαιρετώ. Τριτη σταση αν και ανεβαινω σπανια τα σκαλια στην Κολωνου 11Α βλεπω την Λαουρα η οποια εχει βελτιωσει πολυ την εμφάνισή της αλλα και την σαγηνευτικότητά της παρεα με μια Χριστινα και αυτη προερχόμενη απο την χωρα των s400 ξανθια νεα οχι πιτσιρικα με ομορφο σεξι προσωπο μεστό κορμι λαχταριστο την επιλεγω διχως δευτερη σκεψη την πηρα για πανω απο δεκαπεντε λεπτα με τα πεντε απο αυτα σε γλυψιματα , απιθανη γυναικα ωραια επιδερμιδα δεκτικος κολπος πολυ καθαρη, δυσανασχετησε λιγο απο το ανελεητο σφυρικοπημα αλλα εφυγε με χαμογελο απ'το δωματιο. Αυτα απο εμενα και απο την μεταξένια ενίοτε, γειτονιά.
 

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Μηνύματα
15.705
Like
1.358
Πόντοι
366
live

Φυλής 54 όροφος Μαγια

Φυλής 54 ισόγειο Αορορα το ζυμαρακι

Φυλής 56 Χριστινα η πιπινομουναρα (τρελουτσικη)

Διδυμου 8Α Αλινα (βογγαγε μες το δωματιο λες και τη σφαζαν), επισης ηταν κι μια αλλη, καλο μουνετο, ψηλο (σωμα  Χριστινας και καυλιαρικο προσωπακι, δε συγκρατησα το ονομα, πρωτη φορα την ειδα) -αυτη μπηκε στα προσεχως!!!

Διδυμου 7Α Νικολ 19χρονη καυλοφατσα με τις βυζαρες και το ωραιο κωλαρακι

ολες σε απλο προγραμμα
 

Επισκέπτης
Ο κυβος ερηφθη

η τζενη απο φωκαιας 17 κατανταει φολα

η τσατσα μιλαει για ελευθερο στοματικο

και η τσιγγανοβουλγαρα το αρνηθηκε εντος,ενταξει ημουν λιγο αξυριστος,αλλα καθαρος,και ομορφο οργανο γενικα

την προηγουμενη φορα πριν κανα 3 εβδομαδες μου εκανε κανονικα

δυστηχως οσες αποκτανε μεγαλη πελατεια εχουν την ανεση επιλογης σε ποιον θα κανουν τι,και σε ποιον οχι..

ακολουθει κριτικη αρνητικη αυτην την φορα  ;)
 
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Μηνύματα
1.913
Κριτικές
103
Like
13.509
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα πέρασμα πριν από καμιά ώρα από τα εξής μαγαζιά στην άδεια πιάτσα

Φυλης109 Τάνια η νεαρή όμορφη κοπέλα με καστανοξανθα μαλλιά και η μελαχρινή μιλφ Λυδία δοκιμασμένη τίμια στο δωμάτιο αν και μέτριας εμφάνισης πήγαινα στοχευμένα εδώ για το πολύ ωραίο μωρό Καρίνα αλλά δυστυχώς λείπει θά γυρίσει σε κάνα δυο βδομάδες
Αγκυρας12Α Τζένη η καινούργια νεαρή κοπέλα ψηλή σχετικά με φάτσα βλαχοπουλας και η Λανα που ήταν δωμάτιο
Διδυμου16 Αλινα η γνωστή μελαχρινή μιλφ με το παράξενο σώμα φαρδιά κωλαρα στενή μέση
Διδυμου18 Αλιονα δεν περίμενα να βγει στο σαλόνι περασμένα μεγαλεία
Διδυμου27Τζουλια το μελαχρινό θωρηκτό θηρίο όρθιο και η Βικτώρια επίσης ίδιο στυλ όγκος και ύψος η Τζούλια φουλ πρόγραμμα.
Πολύ καλές στο δωμάτιο πάντως έτοιμες αποφασισμένες για τον οβελία
Ιωαννίνων 5 κατέληξα και καταθεσα για μια ακόμη φορά στο σίγουρο λιμάνι Ναταλυ ξανθιά Μιλφ έμπειρη άριστη όπως πάντα ξέρει τη δουλειά της.

Αυτά τα ολίγα καλή συνέχεια
 
Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Μηνύματα
517
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
Τα επειγοντα στο Συγγρος εχουν ταμπελα στην πορτα που γραφει οτι δεν εξεταζονται βλαβες στα γεννητικα οργανα, κονδυλωματα, μυκητιασεις, ψωριασεις κλπ.Πηγα κα εφυγα γιατι δεν ηθελα να περιμενω 3 ωρες και στο τελος να με διωξουν. Βεβαια στην Ελλαδα συχνα οι κανονες ισχυουν μονο για τα κοροιδα και μπορει να μην ισχυει η ανακοινωση. Αλλωστε ειναι υποπτο το οτι ηταν μονο στα ελληνικα.

   Αυτό εξηγείται και ειναι λογικό ,αφου τα "επειγοντα" ειναι καταστάσεις που υπονοούν μια αναγκη για άμεση βοηθεια . Η δικη μου αποψη ειναι ότι όποιος θελει καποια σωστη εξεταση παιρνει το 1535 και κλεινει απογευματινό ραντεβού,με 30 ευρω _νομιζω τοσο η περιπου τοσο- και τον εξεταζει με ησυχία κανονικος γιατρός κι οχι οι ειδικευόμενοι των επειγοντων. Δεν κανω τον επαίοντα, αλλά νομιζω οτι αυτο ειναι το καλυτερο και το πιό σιγουρο. Ασε που σου δινουν και συγκεκριμενη ωρα ραντεβου κι εχεις το χρονο σου κερδισμενο ,ενω αν πας σε ιδιωτη γιατρο συνηθως περιμενεις ακομα και δυο ωρες ,και σκας και την κατοσταρα. Επισης, αν υπαρχει αναγκη για εξετασεις,σε στελνουν απαυθειας στα εργαστηρια του νοσοκομειου . Αυτα και καλα χριστουγεννα και καλη σαρακοστη.
 

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Μηνύματα
3.907
Κριτικές
38
Like
4.958
Πόντοι
2.696
live

Φυλής 54 όροφος Μαγια Πολύ καλή

Φυλής 54 ισόγειο Αορορα το ζυμαρακι Αρκετά καλή

Φυλής 56 Χριστινα η πιπινομουναρα (τρελουτσικη)Για μια-δυο φορές καλή μετά αρχίζει τις μαλακίες

Διδυμου 8Α Αλινα (βογγαγε μες το δωματιο λες και τη σφαζαν), επισης ηταν κι μια αλλη, καλο μουνετο, ψηλο (σωμα  Χριστινας και καυλιαρικο προσωπακι, δε συγκρατησα το ονομα, πρωτη φορα την ειδα) -αυτη μπηκε στα προσεχως!!! Δεν την έχω δει αυτή

Διδυμου 7Α Νικολ 19χρονη καυλοφατσα με τις βυζαρες και το ωραιο κωλαρακι Παίξτε τα 20 ευρώ στοίχημα,ΚΙΝΟ,τζόκερ,φάτε τα σουβλάκια,σοκολάτες,πίτσες.Απαράδεκτη η κοπέλα.

ολες σε απλο προγραμμα
 

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.448
Κριτικές
40
Like
7.216
Πόντοι
1.936
Ο κυβος ερηφθη

η τζενη απο φωκαιας 17 κατανταει φολα

η τσατσα μιλαει για ελευθερο στοματικο

και η τσιγγανοβουλγαρα το αρνηθηκε εντος,ενταξει ημουν λιγο αξυριστος,αλλα καθαρος,και ομορφο οργανο γενικα

την προηγουμενη φορα πριν κανα 3 εβδομαδες μου εκανε κανονικα

δυστηχως οσες αποκτανε μεγαλη πελατεια εχουν την ανεση επιλογης σε ποιον θα κανουν τι,και σε ποιον οχι..

ακολουθει κριτικη αρνητικη αυτην την φορα  ;)

Εχει παρει την κατιουσα η Βουργαρα.Ειναι θεμα χρονου να μην παταει ανθρωπος.
 

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Μηνύματα
27.245
Κριτικές
49
Like
22.241
Πόντοι
24.596
1535.τηλεφωνικο ραντεβου.πρωινο χωρις χρεωση.πας μονο με ΑΜΚΑ.αν εχεις βιβλιαριο παρτο μαζι.τσαμπα εντελως.και αυτοι σε παραπεμπουν αν χρειαστει.στα επειγοντα πας αν εβγαλες κατι ξαφνικα.αρα ο τυπος που μοστραρε την τσαπου εδω μπορει να παει.και αυτοι σου δινουν χαρτι για το ιατρειο 10. :S :S :S
 

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Μηνύματα
113
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
Εγώ την έχω πάρει μια φορά δεν ενθουσιάστηκα καθόλου πολύ ανοιχτή δεν καταλαβαίνεις τίποτα και τίποτα το ιδιαίτερο. Νομίζω ότι γίνεται τζάμπα ντόρος !!!  Αναφέρομαι φυσικά στην Τζένη Φωκαίας 17 επάνω
 

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Μηνύματα
7.671
Κριτικές
11
Like
12.499
Πόντοι
5.060
Έχω πάρει πολλές αυτές τις μέρες. Αποφασίσαμε, βλέπετε, να το κάνουμε στάχτη το δώρο Πάσχα.  :rockon: Και χωρίς να νηστέψουμε. :2funny:

1) Αννούλα, Φωκαίας 24. Φρέσκο ζυμαράκι, μαυριδερό, καβλιάρικο κοντοπούτανο, καινούρια μάλλον άφιξη. Πολύ περιποιητική μέσα, το τιμάει το 20ρικο και μάλλον θα την ξαναπάρω σύντομα.
2) Κορίνα στο ίδιο σπίτι. Ξανθιά, μιλφοειδής, ελαφρώς μπαμπάτσικη, με κάτι βυζάρες τούμπανο. Τα μαστάρια της, αν και 5άρια σε μέγεθος, 100% φυσικά να σημειωθεί, πλην όμως κάπως πεσμένα. Δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο μέσα, πέρα από κάτι πεταχτά φιλιά. Συστήνεται αποκλεισιτκά για βυζολάγνους.
3) Λάνα, Αγκύρας 12. Ξανθό νταρντανοειδές, τίποτα το ιδιαίτερο μέσα, σίγουρα πάντως δε θα την χαρακτήριζα φόλα σύμφωνα με άλλες αναφορές. Είχα πάει και κουρασμένος και έκανε πολύ φιλότιμη προσπάθεια να με τελειώσει χωρίς ίχνος βιασύνης.
4) Μια άλλη επίσης ξανθιά ρωσίδα στον ίδιο οίκο που μου διαφεύγει το όνομά της. Δούλευε μαζί με τη Ναταλί. Αξιόλογη κι αυτή, αλλά σίγουρα την επισκιάζουν τα άλλα ρωσικά "μεγαθήρια" του μαγαζιού, Χριστίνα και Άννα.
5) Μαίρη, το φρεσκοφερμένο κοράσιο, στο Φωκαίας 17Β. Αρκετά φιλότιμη και πρόθυμη, έκανε το γνωστό πρόγραμμα του οίκου, εκτός από ελεύθερο στοματικό. Ήταν μαζί με την Τζένη στην οποία έριξα άκυρο για πρώτη φορά. :P
6) Μπέλα, Φωκαίας 27 ισόγειο. Ξανθό ουκρανίδι που με καβλάντισε επιθετικά στο γεμάτο κόσμο σαλόνι. Ήταν μαζί με τη φολοναταλί, οπότε δεν το σκέφτηκα πολύ για να τη δοκιμάσω. Αρκετά αξιόλογη κατάθεση, σίγουρα όχι και κάτι που θα θυμάσαι χρόνια μετά, αλλά καμία σχέση με τη φόλα που τη χαρακτήρισαν κάποιοι.
7) Φυλής 74, ένα ξανθό κοντοπούτανο, λιγάκι μπαμπάτσικο που μου διαφέυγει το όνομά της. Δεν σκόπευα να περάσω, αλλά διέκρινα ρομαντικές διαθέσεις στο σαλόνι, οπότε με έπεισε. Και δε διαψεύστηκα. Δηλώνει ελληνίδα και μάλλον λέει αλήθεια, αν κρίνω από τον τρόπο που μιλάει.
8) Ναταλία, Φυλής 72. Νόστιμο καβλάκι, ελληνορωσίδα. Ελαφρώς ψυχρή μέσα και παράλογη. Απέφυγε τα φιλιά στο στόμα γιατί φοβάται μην κολλήσει όπως μου είπε, αλλά από τα ακάποτα τσιμπούκια που κάνει, δε διατρέχει κίνδυνο.  :headbang: Δεν το έκλαψα το 20ρικο, αλλά σίγουρα δεν πρόκειται να ξαναπάρω.
9) Εβελίδα, Αχαρνών 85. Τελικά η πραγματικότητα είναι αντάξιας της φήμης, δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο. Κρίμα μόνο που τα βυζιά της είναι πλαστικά.

Για να μην επαναλαμβάνομαι, όλες ήταν στη β' βάρδια.  :heavymetalbig:
 

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Μηνύματα
585
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Συναγωνιστές γνωρίζει κάποιος τι παίζει αυτες τις μερες;ποτε ειναι κλειστά τα περισσότερα και ειδικα αν Κυριακή ειναι ανοιχτά απο μεσημέρι και μετά.
Όποιος γνωρίζει ας δώσει τα φώτα του
 

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.448
Κριτικές
40
Like
7.216
Πόντοι
1.936
Έχω πάρει πολλές αυτές τις μέρες. Αποφασίσαμε, βλέπετε, να το κάνουμε στάχτη το δώρο Πάσχα.  :rockon: Και χωρίς να νηστέψουμε. :2funny:

1) Αννούλα, Φωκαίας 24. Φρέσκο ζυμαράκι, μαυριδερό, καβλιάρικο κοντοπούτανο, καινούρια μάλλον άφιξη. Πολύ περιποιητική μέσα, το τιμάει το 20ρικο και μάλλον θα την ξαναπάρω σύντομα.
2) Κορίνα στο ίδιο σπίτι. Ξανθιά, μιλφοειδής, ελαφρώς μπαμπάτσικη, με κάτι βυζάρες τούμπανο. Τα μαστάρια της, αν και 5άρια σε μέγεθος, 100% φυσικά να σημειωθεί, πλην όμως κάπως πεσμένα. Δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο μέσα, πέρα από κάτι πεταχτά φιλιά. Συστήνεται αποκλεισιτκά για βυζολάγνους.
3) Λάνα, Αγκύρας 12. Ξανθό νταρντανοειδές, τίποτα το ιδιαίτερο μέσα, σίγουρα πάντως δε θα την χαρακτήριζα φόλα σύμφωνα με άλλες αναφορές. Είχα πάει και κουρασμένος και έκανε πολύ φιλότιμη προσπάθεια να με τελειώσει χωρίς ίχνος βιασύνης.
4) Μια άλλη επίσης ξανθιά ρωσίδα στον ίδιο οίκο που μου διαφεύγει το όνομά της. Δούλευε μαζί με τη Ναταλί. Αξιόλογη κι αυτή, αλλά σίγουρα την επισκιάζουν τα άλλα ρωσικά "μεγαθήρια" του μαγαζιού, Χριστίνα και Άννα.
5) Μαίρη, το φρεσκοφερμένο κοράσιο, στο Φωκαίας 17Β. Αρκετά φιλότιμη και πρόθυμη, έκανε το γνωστό πρόγραμμα του οίκου, εκτός από ελεύθερο στοματικό. Ήταν μαζί με την Τζένη στην οποία έριξα άκυρο για πρώτη φορά. :P
6) Μπέλα, Φωκαίας 27 ισόγειο. Ξανθό ουκρανίδι που με καβλάντισε επιθετικά στο γεμάτο κόσμο σαλόνι. Ήταν μαζί με τη φολοναταλί, οπότε δεν το σκέφτηκα πολύ για να τη δοκιμάσω. Αρκετά αξιόλογη κατάθεση, σίγουρα όχι και κάτι που θα θυμάσαι χρόνια μετά, αλλά καμία σχέση με τη φόλα που τη χαρακτήρισαν κάποιοι.
7) Φυλής 74, ένα ξανθό κοντοπούτανο, λιγάκι μπαμπάτσικο που μου διαφέυγει το όνομά της. Δεν σκόπευα να περάσω, αλλά διέκρινα ρομαντικές διαθέσεις στο σαλόνι, οπότε με έπεισε. Και δε διαψεύστηκα. Δηλώνει ελληνίδα και μάλλον λέει αλήθεια, αν κρίνω από τον τρόπο που μιλάει.
8) Ναταλία, Φυλής 72. Νόστιμο καβλάκι, ελληνορωσίδα. Ελαφρώς ψυχρή μέσα και παράλογη. Απέφυγε τα φιλιά στο στόμα γιατί φοβάται μην κολλήσει όπως μου είπε, αλλά από τα ακάποτα τσιμπούκια που κάνει, δε διατρέχει κίνδυνο.  :headbang: Δεν το έκλαψα το 20ρικο, αλλά σίγουρα δεν πρόκειται να ξαναπάρω.
9) Εβελίδα, Αχαρνών 85. Τελικά η πραγματικότητα είναι αντάξιας της φήμης, δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο. Κρίμα μόνο που τα βυζιά της είναι πλαστικά.

Για να μην επαναλαμβάνομαι, όλες ήταν στη β' βάρδια.  :heavymetalbig:

Παιζει να εννοεις το Τζενακι το βλαχαδερο.Αν βρεθει στο διαβα σου,παρ'την.Αξιζει το εικοσαρικο.
 

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Μηνύματα
7.671
Κριτικές
11
Like
12.499
Πόντοι
5.060
Παιζει να εννοεις το Τζενακι το βλαχαδερο.Αν βρεθει στο διαβα σου,παρ'την.Αξιζει το εικοσαρικο.
Για ποια από όλες τις καταθέσεις μου λες; Αν εννοείς την Τζένη στο Φωκαίας 17, τη γνωστή ψηλή, την έχει πάρει όλο το φόρουμ, όπως κι εγώ δυο φορές.
 

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Μηνύματα
113
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
Πρωινή βόλτα  Στην φυλής  Φωκαίας 17 κάτω ξανθούλα  όνομα Ντιάννα καυλιάρικο μωρό  το είχα πάρει και χθες στο 17 επάνω. Αλλά απότι διάβασα εδώ στο forum ότι  Ήταν μελαχρινή και έχει βάψει τα μαλλιά της ξανθά πολύ καλό στο κρεβάτι ....
Και το μεσημεράκι κατά τις τρεις δεύτερη κατάθεσή Χωματιανού 11 κάτω Ρωσίδακι  Γιουλιανά αν κατάλαβα καλά μελαχρινό αδύνατο και πολύ καυλιάρικο γι’ αυτό πρώτη στάση αυτή από πάνω με δυσκολία δέχτηκε για λίγο   Και μετά πίσωκολλητό όπου και τελείωσα ...Και οι δύο κοπέλες αυτές δέχονται και φιλιά εκτός του στοματος και δίνουν και οι ίδιες από το να πηγαίνεις στην Νάταλι στο Αχιλλέως 48 και να μην τολμάς να την ακουμπήσεις .....
 

vizomaniac

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2018
Μηνύματα
5
Κριτικές
1
Like
21
Πόντοι
0
Ψήνεται κανεις να πάρουμε παρτούζα την Κατερίνα την Σέρβα τώρα το απόγευμα?
 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.188
Κριτικές
496
Like
62.537
Πόντοι
39.662
Περασμα απο Μεταξουργειο πριν κανα 20λεπτο οπου ολοι οι οικοι ηταν ανοικτοι πλην τα Ιασ 20 και τα Κολωνου 23.
Καταθεσα στην Τανια στο Ιας 19 πανω.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom