Επισκέπτης
Η ποσότητα εναι σχετική , η ποιοτητα κάνει την διαφορά...παρηγοριά στον άρρωστο![]()
![]()
Τυπε μην μας η καλυτερη ηλικια ειναι για τον αντρα μετα τα 40....
Η ποσότητα εναι σχετική , η ποιοτητα κάνει την διαφορά...παρηγοριά στον άρρωστο![]()
![]()

Συμφωνώ απολυτα ... τα ωραιότερα γαμησια τα έχω κάνει μετά τα 40...........Τυπε μην μας η καλυτερη ηλικια ειναι για τον αντρα μετα τα 40....
ντελιβερας ή λουστρος τυπε...?Συνομηλικε συνάδελφε ζητω συγγνώμη για την αναστάτωση που σου προκαλεσα![]()
![]()
Εχω φαει τα γονατα μου στις πολυκατοικιες τυπε για να τρωει ζεστη τη γατα και τον σκυλο που παραγγελνει ο κοσμακης τυπε... :S :S :S

νιμου αργεις χαρακτηριστικα....

ντελιβερας ή λουστρος τυπε...?
[/quoteντελιβερας ή λουστρος τυπε...?![]()
Δεν αντεληφθειν???
κι αμα καβατζαρεις τα 70-80 λες ειναι η καλυτερη ηλικια γιατι εχεις συνταξη να τρως με κορασιδες ανατολικου μπλοκΤυπε μην μας η καλυτερη ηλικια ειναι για τον αντρα μετα τα 40....
για το συναδελφος στον Hell τυπε.... :SΔεν αντεληφθειν???
σχωρα με αργησα λιγονιμου αργεις χαρακτηριστικα....![]()
κι αμα καβατζαρεις τα 70-80 λες ειναι η καλυτερη ηλικια γιατι εχεις συνταξη να τρως με κορασιδες ανατολικου μπλοκ![]()

κι αμα καβατζαρεις τα 70-80 λες ειναι η καλυτερη ηλικια γιατι εχεις συνταξη να τρως με κορασιδες ανατολικου μπλοκ![]()
για αυτην που ξεραμε απο πιτσιρικαδες οτι δεν θα παρουμε εμεις και βλεπαμε τα γεροντια να γυρνανε με νετα απο ανατολικα :-Στην Ελληνικη Επικρατεια...Για Ποια Συνταξη Λες Τυπε ???:S :S :S
για το συναδελφος στον Hell τυπε.... :S
τυπε αυτα ειναι αδιαφορα...την κωλαρα,την κωλαρα μην την βαζεις αποτομαΑααααα όχι αυτό πήγαινε στην ηλικία !!!
Εγώ ειμαι στον κλάδο των πετρελαιοειδων...(πσσσσσσ πολύ πιασαρικος τίτλος).
Βενζιναδικο έχω και κλεινω τρελα ωράρια στην δουλεια!!!!

Είναι η κυριολεξία του κωλου ποίημα....τυπε αυτα ειναι αδιαφορα...την κωλαρα,την κωλαρα μην την βαζεις αποτομα![]()
![]()
αφου ειναι δικο σου καλα εισαι τυπε....αν εισαι αθηνα κανε μια καλη προσφορα στον Hell να γεμιζει τον παπιο του....Αααααα όχι αυτό πήγαινε στην ηλικία !!!
Εγώ ειμαι στον κλάδο των πετρελαιοειδων...(πσσσσσσ πολύ πιασαρικος τίτλος).
Βενζιναδικο έχω και κλεινω τρελα ωράρια στην δουλεια!!!!

Μακαρι και θα του εβαζα τσαμπα..αλλα ειμαι Χανια .... Του πέφτω λίγο μακριά!!!!αφου ειναι δικο σου καλα εισαι τυπε....αν εισαι αθηνα κανε μια καλη προσφορα στον Hell να γεμιζει τον παπιο του....![]()
![]()
![]()
για αυτην που ξεραμε απο πιτσιρικαδες οτι δεν θα παρουμε εμεις και βλεπαμε τα γεροντια να γυρνανε με νετα απο ανατολικα :-
γιατι κοψαμε το νιμου τυπε?