Νέα

Master chef 2018

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Μίστερ μαλακας 2018

• Πιπαλεκος

Ψήφοι: 2 25,0%
  • Ντοπας

Ψήφοι: 1 12,5%
  • Ο ίδιος κλώνος είναι αυτοί οι τρυπιοι

Ψήφοι: 4 50,0%
  • Μπαρνταμου

Ψήφοι: 1 12,5%
  • Τσιμυς

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    8

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
223
Πόντοι
66
Μακαρι και θα του εβαζα τσαμπα..αλλα  ειμαι Χανια .... Του πέφτω λίγο μακριά!!!!
τυπε πατριωτακι αμα μέ δυο λιτρα εχει κ πλυσιμο δωρο θα ρθει..... :S :S χαμος μου λενε  οι δικοι μου κατω με τη σκονη ε?...

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
105
Πόντοι
66
Sorry Για Το ΝιΜου Τυπε...Δεν θα Ξαναγινει !!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Γενικα Ολο Το Σκεπτκο Σου Ρε ΝιΜου Ειναι Λαθος... :headbang:
Οι Αντρες Σημερα Στα 70 Μαξιμουμ 75 Κοιτανε Τα Ραδικια Αναποδα Ως Επι Το Πλειστον... :priest: :priest: :priest:
Σε Περιπτωση Που Καποιος Απο Εμας Δεν Θελει Να Πεθανει Μεταξυ 70-75...Τωρα Πια Δεν Εχει Καμια Ελπιδα Με Την Συνταξη Που Θα Παρει Αν Παρει !!!  :S :S :S

Ωμιλω Ως Μεγαλυτερος Σου ΝιΜου !!!  :) :sunglasses: :cool2:
μιλαω για τους εν ζωη ρε τυπε :S :S :S ,με καλη συνταξη (ορισμενα επαγγελματα και κλαδοι)..εμεις ειμαστε σοβαροι δεν κανουμε τετοια..τυπε τι εννοεις αν καποιος δεν θελει να πεθανει μεταξυ 70-75?εγω εκλεισα ηδη 200αρα, λες να με δουλεψαν τα νιαμου? :think: :think:
τυπε ριχνουμε την διαθεση παμε γερα
μωρη :effemine: αρα παρτα :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
και γλιτσας μαζι :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.242
Πόντοι
206
τυπε πατριωτακι αμα μέ δυο λιτρα εχει κ πλυσιμο δωρο θα ρθει..... :S :S χαμος μου λενε  οι δικοι μου κατω με τη σκονη ε?...

Από χάνια και εσύ??? Η λέξη κόλαση είναι λίγη για αυτό που γίνεται !!!! Δεν βλεπεις τίποτα και από χτες το βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί φύσαγε τόσο δυνατά που τα έκανε όλα πουτανα ... 130χιλ /ωρα στην σούδα !!!!!

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
223
Πόντοι
66
Από χάνια και εσύ??? Η λέξη κόλαση είναι λίγη για αυτό που γίνεται !!!! Δεν βλεπεις τίποτα και από χτες το βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί φύσαγε τόσο δυνατά που τα έκανε όλα πουτανα ... 130χιλ /ωρα στην σούδα !!!!!
ρεθυμνο τυπε...μας πηρε κ μας σηκωσε.... :-( για παμε αρχισε η μαλακια... :takethis: :takethis: :takethis:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
μιλαω για τους εν ζωη ρε τυπε :S :S :S ,με καλη συνταξη (ορισμενα επαγγελματα και κλαδοι) ..εμεις ειμαστε σοβαροι δεν κανουμε τετοια..τυπε τι εννοεις αν καποιος δεν θελει να πεθανει μεταξυ 70-75?εγω εκλεισα ηδη 200αρα, λες να με δουλεψαν τα νιαμου? :think: :think:
τυπε ριχνουμε την διαθεση παμε γερα
μωρη :effemine: αρα παρτα :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
και γλιτσας μαζι :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Εισαι Πασοκ - Το Παλιο Ορθοδοξο - Ρε ΝιΜου ???  :grin: :grin: :grin:

Αν Καποιον Ξεχασει Ο Σωζον-Χαρος Ρε Νιμου...Αυτο Εννοω !!!  :rolleyes:

200αρα In Your Dreams ΝιΜου !!!  :takethis: :takethis: :takethis:

Οσο Για Τον ΠουστροΤζωρτζη... :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
105
Πόντοι
66
Πασοκ - Το Παλιο Ορθοδοξο - Ρε ΝιΜου ???  :grin: :grin: :grin:

Αν Καποιον Ξεχασει Ο Σωζον-Χαρος Ρε Νιμου...Αυτο Εννοω !!!  :rolleyes:

200αρα In Your Dreams ΝιΜου !!!  :takethis: :takethis: :takethis:
πολιτικς ψιλοβαριεμαι...
ποιος ειναι αυτος παλι?νιμου και του λογου του? :S
τυπε επιασα ηδη τα 130 εμεις οι χαιλαντερ ειμαστε οντως νιαμου :happy:

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
105
Πόντοι
66
τιμολεων"ελατε να στησετε και το δικο μας"
δεν ξερω που πηγε το μυαλο σας :S :S :S

Επισκέπτης
Χοντρομπουγελοφατσας γλυφει απροκαλυπτα το μουνακι της ντεμεκ Ιταλιανας... :S :S :S

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
223
Πόντοι
66
Ολοι οι σεφ τοσο γλυφτρονια κ μαλακες ειναι?.. :vomit: που σαι ρε μποτρινιιιιιιιιιι?...  :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
105
Πόντοι
66
Χοντρομπουγελοφατσας γλυφει απροκαλυπτα το μουνακι της ντεμεκ Ιταλιανας... :S :S :S
ανεβαζει το εγω της ελλεηνιδας..ιταλικης καταγωγης
Ολοι οι σεφ τοσο γλυφτρονια κ μαλακες ειναι?.. :vomit: που σαι ρε μποτρινιιιιιιιιιι?...  :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:
τα ψωνια και τα στρακια που θελουν να φτασουν ψηλα και να τα χουν καλα με ολους τυπε(οταν ειναι παρων)

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
105
Πόντοι
66
καταφεραμε και συγκινησαμε τον κυριο Ιωαν.. (μαγκυ)
οπως τον συγκινησε ο καφες αντι βανιλιας στο πιατο της ραστα και κρατιοταν να μην

Συνημμένα

• kWgpK.gif
    kWgpK.gif
    542,6 KB · Εμφανίσεις: 36

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom