alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.317
- Πόντοι
- 8.006
Ποιες μίζες τύπε, εγω ακουσα τον Ρουβικωνα να στηριζει Αδωνηναι τόσο για να βγάζουμε ταις μίζες του στη φόρα αφήστε άδωνη να ανεβάσει τα ποσοστά του συριζα
Ποιες μίζες τύπε, εγω ακουσα τον Ρουβικωνα να στηριζει Αδωνηναι τόσο για να βγάζουμε ταις μίζες του στη φόρα αφήστε άδωνη να ανεβάσει τα ποσοστά του συριζα
ρε τούβλο έχω δουλειά δεν είμαι άνεργος δουλεύω σε δημόσιο νοσοκομείο
Ποιες μίζες τύπε, εγω ακουσα τον Ρουβικωνα να στηριζει Αδωνη
Δεν ειναι θεμα λογικης. Ειναι θεμα τι εχει υπογραψει. Και ειναι θεμα χρονου.το λογικό είναι να παραμείνει ως έχει το αφορολόγητο
Αρα δε δουλεύεις, μισθοδοτείσαι επειδή εισαι κομματόσκυλας. Και ζεις απο τον κόπο όσων εργάζονται. Παράσιτο ολκής δηλαδή. Γιατί δε βρίσκεις μια δουλειά;
τρελος αγωνας ξυσιματος αρχιδιων....τι λές ρε όσοι εργάζονται στο δημόσιο κομματόσκυλα είναι???? ξέρεις τι καθημερινό αγώνα κάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι????
ναι τόσο για να βγάζουμε ταις μίζες του στη φόρα αφήστε άδωνη να ανεβάσει τα ποσοστά του συριζα
τι λές ρε όσοι εργάζονται στο δημόσιο κομματόσκυλα είναι???? ξέρεις τι καθημερινό αγώνα κάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι????
τι λές ρε όσοι εργάζονται στο δημόσιο κομματόσκυλα είναι???? ξέρεις τι καθημερινό αγώνα κάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι????
Τύπε συνεχισε να ποσταρεις. Σε καθε ποσταρισμα σου χάνει 100 ψηφους ο Συριζα. Ελπιζω αυτα να τα λες και παραέξω.τι λές ρε όσοι εργάζονται στο δημόσιο κομματόσκυλα είναι???? ξέρεις τι καθημερινό αγώνα κάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι????
'νταξει διαδικτυακο ζομπι, την λασπαλογια την εχεις αναγαγει σε τεχνηΚλωνάκο
Τι αγωνα ρε τυπε? Ο μισθος καθε μηνα ειναι εξασφαλισμενος. Αρα γιατι να κανουν αγωνα?τι λές ρε όσοι εργάζονται στο δημόσιο κομματόσκυλα είναι???? ξέρεις τι καθημερινό αγώνα κάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι????
Ποιά έχετε βγάλει στην φόρα ρε λαμόγιο;
Έχει καταδικαστεί ή έστω δικαστεί ΕΝΑΣ πολιτικός, ένας γιατρός, ένας Διοικητής ΔΕΚΟ ή νοσοκομείου;
Που είναι η κάθαρση ρε λαμόγιο, που 3+ χρόνια τώρα, ούτε την δίκη της ΧΑ προχωράτε;
ΥΓ Για τα μόρια που πλαστογράφησες, κουβέντα;
ναι τόσο για να βγάζουμε ταις μίζες του στη φόρα αφήστε άδωνη να ανεβάσει τα ποσοστά του συριζα
γιατί είναι εχθρική προς την κυβέρνηση σύσσωμο το δικαστικό σώμα
μάλλον γιατι δεν υπερασπίζεται τους ολιγάρχες έχοντες
'νταξει διαδικτυακο ζομπι, την λασπαλογια την εχεις αναγαγει σε τεχνη
Άντε παραπέρα βρε γυμνοσάλιαγκα ουρά του μουνοβαγόνη.
η δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη?
θες να πείς ότι ελέγχεται από την εκάστοτε κυβέρνηση?
γιατί είναι εχθρική προς την κυβέρνηση σύσσωμο το δικαστικό σώμα
μάλλον γιατι δεν υπερασπίζεται τους ολιγάρχες έχοντες
γεια σου ρε μαξιμε
σου πα να μην ξαναγραψεις ρε γελοιε με μηδεν προσφορα στο σαιτ
αιντε
σε ξεφτυλλισε ο λαδακης παλι
Τύπε ο μπαροκ θα συνεχισει να γραφει και πολυ καλα θα κανει. Εσυ να σταματησεις να γραφεις και να σηκωθεις να φυγεις.γεια σου ρε μαξιμε
σου πα να μην ξαναγραψεις ρε γελοιε με μηδεν προσφορα στο σαιτ
αιντε
σε ξεφτυλλισε ο λαδακης παλι