Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
τυπε θα σου κανω μια ερωτηση και θα ηθελα μια ειλικρινη απαντηση και τωρα γραφω σοβαρα.ας παρουμε το υποθετικο σεναριο οτι σταματαμε να κανουμε την συγκεκριμενη πλακα και συμβιβαζομαστε οτι χαλαμε την εικονα του νηματος αλλα ξεκιναμε μια αλλη πλακα στην οποια ο νηματοθετης δεν την γουσταρει ή δεν την εγκρινει και ξεκιναει παλι τα απαξιωτικα και προσβλητικα σχολια ποια θα ηταν η αποψη σου?
Τυπε Να Σου Απαντησω...
Δεν Θεωρω Τερμα Υπερβολικο Τον Νηματοθετη...Αντιθετως Καποιες Φορες Εχει Τερμα Το Δικιο Με Το Μερος Του...Καποιες Φορες Αντιδραει Ειναι Η Αληθεια Υπερβολικα...
Αλλα Αυτο Γινετε & Εξαρταται Απο Το Τι Εχει Ο Καθενας Στο Μυαλο Του !!! Επειδη Ετυχε Σε Εμενα Να Αναφερθει Πιο Πανω Για Αυτο Καθισα Και Εγραψα Ενα "Σεντονι"
Ολοκληρο Για Να Του Εξηγησω Οτι Δεν Συμπαραταχθηκα Με Τον Βαγωνια Αλλα Πιο Πολυ Τον Ειρωνευτηκα Οπως Σωστα Παρατηρησε Και Ο Alex71 !!!
Τωρα Για Το Ερωτημα Που Κανεις Η Απαντηση Ειναι Απλη...Οταν Εισαι Σε Καποιο Νημα Που Ανηκει Σε Καποιον Αλλον...Για Μενα Ειναι Σαν Να Μπαινεις Στο "Σπιτι" Του Αλλου
Και Μαλιστα Χωρις Να Τον Ξερεις...Αρα Εισαι Καπου Που Τους Κανονες Εξ Ολοκληρου Τους Βαζει Ο Νηματοθετης & Οφειλεις Να Τους Σεβαστεις (Αυτο Ειναι Αξιωμα) !!!
Εκει Συμβαινουν Δυο Πραγματα Η Τους Αποδεχεσαι Και Μενεις Η Δεν Τους Αποδεχεσαι Και Φευγεις...Χωρις Παρατραγουδα Και Με Τον Δεοντα Σεβασμο Πρωτα Προς Τον Ευατο Σου
Και Μετα Προς Τους Υπολοιπους !!!
Προσπαθεις Αν Δεν Σου Αρεσει Κατι Να Το Αλλαξεις Με Διαλογο Αλλα Αν Δεν Γινετε...Προσωπικα Θα Εφευγα...
(Οπως Το Προτεινα Αλλωστε Και Στον Νηματοθετη - Εννοωντας Οτι Θα Διαβαζα Μονο Το Εν Λογω Νημα & Δεν Θα Εγραφα -) !!!
Ειμαστε Εδω Για Να Χαβαλεδιαζουμε Και Να Περναμε Καλα (Μερικοι Ωρες-Ωρες Το Παρακανουν...Βλεπε Τεντυ, Βαγωνιας & Κανα Δυο Κλωνοι Ακομα)...
Εκει Αν Ειμουν Εγω Νηματοθετης Θα Ειχε Πρωτη Φορα...Προειδοποιηση, Δευτερη Φορα Κιτρινη Καρτα, Τριτη Φορα Κοκκινη Και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!
(Δεν Θα Μου ΣΠΑΕΙ Εμενα Καποιος Τα Αρχιδια Συνεχεια & Χωρις Λογο Σε Ενα Νημα Που Εγω Διημιουργησα & Ειναι Για "Οσους Πιστους ΘΕΛΟΥΝ Να Προσελθουν")
Αλλα Δεν Ειμαι !!!
Ο Τεντυ Ας Πουμε Στο Νημα Του...Οταν Το Μπαχαλεψαν Ο Bro Νασος Και Ο Ντοντινος Αντεδρασε Με Το Να Μην Αντιδρασει...Δλδ. Τους Εγραψε Στα Μεζεα Του Που Τα Εχει Διακοσμητικα !
Ετσι Ειναι & Ετσι Θα Ειναι Δλδ. Οτι Καθε Ανθρωπος Αντιδρα Διαφορετικα ! ;)