Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 553K
  • Ετικέτες
    reality tv survivor
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
τυπε θα σου κανω μια ερωτηση και θα ηθελα μια ειλικρινη απαντηση και τωρα γραφω σοβαρα.ας παρουμε το υποθετικο σεναριο οτι σταματαμε να κανουμε την συγκεκριμενη πλακα και συμβιβαζομαστε οτι χαλαμε την εικονα του νηματος αλλα ξεκιναμε μια αλλη πλακα στην οποια ο νηματοθετης δεν την γουσταρει ή δεν την εγκρινει και ξεκιναει παλι τα απαξιωτικα και προσβλητικα σχολια ποια θα ηταν η αποψη σου?

Τυπε Να Σου Απαντησω...
Δεν Θεωρω Τερμα Υπερβολικο Τον Νηματοθετη...Αντιθετως Καποιες Φορες Εχει Τερμα Το Δικιο Με Το Μερος Του...Καποιες Φορες Αντιδραει Ειναι Η Αληθεια Υπερβολικα...
Αλλα Αυτο Γινετε & Εξαρταται Απο Το Τι Εχει Ο Καθενας Στο Μυαλο Του !!! Επειδη Ετυχε Σε Εμενα Να Αναφερθει Πιο Πανω Για Αυτο Καθισα Και Εγραψα Ενα "Σεντονι"
Ολοκληρο Για Να Του Εξηγησω Οτι Δεν Συμπαραταχθηκα Με Τον Βαγωνια Αλλα Πιο Πολυ Τον Ειρωνευτηκα Οπως Σωστα Παρατηρησε Και Ο Alex71 !!!
Τωρα Για Το Ερωτημα Που Κανεις Η Απαντηση Ειναι Απλη...Οταν Εισαι Σε Καποιο Νημα Που Ανηκει Σε Καποιον Αλλον...Για Μενα Ειναι Σαν Να Μπαινεις Στο "Σπιτι" Του Αλλου
Και Μαλιστα Χωρις Να Τον Ξερεις...Αρα Εισαι Καπου Που Τους Κανονες Εξ Ολοκληρου Τους Βαζει Ο Νηματοθετης & Οφειλεις Να Τους Σεβαστεις (Αυτο Ειναι Αξιωμα) !!!
Εκει Συμβαινουν Δυο Πραγματα Η Τους Αποδεχεσαι Και Μενεις Η Δεν Τους Αποδεχεσαι Και Φευγεις...Χωρις Παρατραγουδα Και Με Τον Δεοντα Σεβασμο Πρωτα Προς Τον Ευατο Σου
Και Μετα Προς Τους Υπολοιπους !!!
Προσπαθεις Αν Δεν Σου Αρεσει Κατι Να Το Αλλαξεις Με Διαλογο Αλλα Αν Δεν Γινετε...Προσωπικα Θα Εφευγα...
(Οπως Το Προτεινα Αλλωστε Και Στον Νηματοθετη - Εννοωντας Οτι Θα Διαβαζα Μονο Το Εν Λογω Νημα & Δεν Θα Εγραφα -) !!!

Ειμαστε Εδω Για Να Χαβαλεδιαζουμε Και Να Περναμε Καλα (Μερικοι Ωρες-Ωρες Το Παρακανουν...Βλεπε Τεντυ, Βαγωνιας & Κανα Δυο Κλωνοι Ακομα)...
Εκει Αν Ειμουν Εγω Νηματοθετης Θα Ειχε Πρωτη Φορα...Προειδοποιηση, Δευτερη Φορα Κιτρινη Καρτα, Τριτη Φορα Κοκκινη Και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!
(Δεν Θα Μου ΣΠΑΕΙ Εμενα Καποιος Τα Αρχιδια Συνεχεια & Χωρις Λογο Σε Ενα Νημα Που Εγω Διημιουργησα & Ειναι Για "Οσους Πιστους ΘΕΛΟΥΝ Να Προσελθουν")
Αλλα Δεν Ειμαι !!!
Ο Τεντυ Ας Πουμε Στο Νημα Του...Οταν Το Μπαχαλεψαν Ο Bro Νασος Και Ο Ντοντινος Αντεδρασε Με Το Να Μην Αντιδρασει...Δλδ. Τους Εγραψε Στα Μεζεα Του Που Τα Εχει Διακοσμητικα ! :grin:
Ετσι Ειναι & Ετσι Θα Ειναι Δλδ. Οτι Καθε Ανθρωπος Αντιδρα Διαφορετικα ! ;)    

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.116
Πόντοι
20.605
μάγκες ποιος έφυγε ?

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
ΣΙγα μην αποχωρήσει το περιμένουμε στην κουζίνα του.
[size=15pt]Hells Kitchen[/size].  :happy:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εττορε Και Τα Μυαλα Στα Καγκελα...Αλλα Θα Τον Αφησει Το ΠουστροΚαναλο Να Εκφραστει Ελευθερα ?
Αλλιως Βλεπω Και Αυτο Το Σοου Να Πιανει ΠΑΤΟ Οπως Τοσα Και Τοσα Αλλα !!!

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
105
Πόντοι
66
μαλιστα...

Συνημμένα

• what_the_hell_parks_rec.gif
    what_the_hell_parks_rec.gif
    5 MB · Εμφανίσεις: 63

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Τυπε Να Σου Απαντησω...
Δεν Θεωρω Τερμα Υπερβολικο Τον Νηματοθετη...Αντιθετως Καποιες Φορες Εχει Τερμα Το Δικιο Με Το Μερος Του...Καποιες Φορες Αντιδραει Ειναι Η Αληθεια Υπερβολικα...
Αλλα Αυτο Γινετε & Εξαρταται Απο Το Τι Εχει Ο Καθενας Στο Μυαλο Του !!! Επειδη Ετυχε Σε Εμενα Να Αναφερθει Πιο Πανω Για Αυτο Καθισα Και Εγραψα Ενα "Σεντονι"
Ολοκληρο Για Να Του Εξηγησω Οτι Δεν Συμπαραταχθηκα Με Τον Βαγωνια Αλλα Πιο Πολυ Τον Ειρωνευτηκα Οπως Σωστα Παρατηρησε Και Ο Alex71 !!!
Τωρα Για Το Ερωτημα Που Κανεις Η Απαντηση Ειναι Απλη...Οταν Εισαι Σε Καποιο Νημα Που Ανηκει Σε Καποιον Αλλον...Για Μενα Ειναι Σαν Να Μπαινεις Στο "Σπιτι" Του Αλλου
Και Μαλιστα Χωρις Να Τον Ξερεις...Αρα Εισαι Καπου Που Τους Κανονες Εξ Ολοκληρου Τους Βαζει Ο Νηματοθετης & Οφειλεις Να Τους Σεβαστεις (Αυτο Ειναι Αξιωμα) !!!
Εκει Συμβαινουν Δυο Πραγματα Η Τους Αποδεχεσαι Και Μενεις Η Δεν Τους Αποδεχεσαι Και Φευγεις...Χωρις Παρατραγουδα Και Με Τον Δεοντα Σεβασμο Πρωτα Προς Τον Ευατο Σου
Και Μετα Προς Τους Υπολοιπους !!!
Προσπαθεις Αν Δεν Σου Αρεσει Κατι Να Το Αλλαξεις Με Διαλογο Αλλα Αν Δεν Γινετε...Προσωπικα Θα Εφευγα...
(Οπως Το Προτεινα Αλλωστε Και Στον Νηματοθετη - Εννοωντας Οτι Θα Διαβαζα Μονο Το Εν Λογω Νημα & Δεν Θα Εγραφα -) !!!

Ειμαστε Εδω Για Να Χαβαλεδιαζουμε Και Να Περναμε Καλα (Μερικοι Ωρες-Ωρες Το Παρακανουν...Βλεπε Τεντυ, Βαγωνιας & Κανα Δυο Κλωνοι Ακομα)...
Εκει Αν Ειμουν Εγω Νηματοθετης Θα Ειχε Πρωτη Φορα...Προειδοποιηση, Δευτερη Φορα Κιτρινη Καρτα, Τριτη Φορα Κοκκινη Και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!
(Δεν Θα Μου ΣΠΑΕΙ Εμενα Καποιος Τα Αρχιδια Συνεχεια & Χωρις Λογο Σε Ενα Νημα Που Εγω Διημιουργησα & Ειναι Για "Οσους Πιστους ΘΕΛΟΥΝ Να Προσελθουν")
Αλλα Δεν Ειμαι !!!
Ο Τεντυ Ας Πουμε Στο Νημα Του...Οταν Το Μπαχαλεψαν Ο Bro Νασος Και Ο Ντοντινος Αντεδρασε Με Το Να Μην Αντιδρασει...Δλδ. Τους Εγραψε Στα Μεζεα Του Που Τα Εχει Διακοσμητικα ! :grin:
Ετσι Ειναι & Ετσι Θα Ειναι Δλδ. Οτι Καθε Ανθρωπος Αντιδρα Διαφορετικα ! ;)   
τυπε διαβασα με προσοχη το τι εγραψες το αν διαφωνω ή οχι δεν εχει σημασια,σημασια εχει οτι η συγκαταβαση δεν ειναι καλη και εξηγω για να μην παρεξηγηθω.ενα νημα δεν μπορει να χαρακτηριστει σπιτι,σπιτι θα μπορουσε να χαρακτηριστει το μπουρδελα και αυτο βαζει καποιους κανονες αν μεσα σε αυτους τους κανονες μου βρεις-δεν τους εχω διαβασει ποτε-οτι ο νηματοθετης που ανοιγει ενα νημα βαζει και τους κανονες για αυτο και αναλογα με το τι τον αντιπροσωπευει εγκρινει ή δεν εγκρινει καποια σχολια,αποψεις και εγω δεν ξερω τι αλλο τοτε θα συμφωνησω οτι μαλλον εχουμε αδικο ολοι αν ομως δεν μου βρεις τοτε δεν υπαρχει κανενα δικιο του νηματοθετη.
εγω θα σου γραψω τι καταλαβαινω απο ολα οσα εχουν συμβει ο τυπος ανοιξε αυτο το νημα και μπραβο του-θα μπορουσε να το ειχε ανοιξει ο οποισδηποτε οπως πχ ο dodinos για το ιδιο το 2019-στην αρχη επειδη δεν εμπαινε τοσος κοσμος επαιζε μονος του και εκανε τον χαβαλε του οπως ο ιδιος νομιζε ολα καλως,οταν ξεκινησε το παιχνιδι αρχισε το πανηγυρι οπως και στο περσινο νημα που γραφαμε και εμμετιαζαμε τα παντα οποτε δεν μπορω να καταλαβω γιατι ενω στο περσινο μπαχαλεψαμε τα παντα και συμμετειχε και ο ιδιος στο μπαχαλεμα σε ολα οπως του ειπε και ο νασος σε προηγουμενο ποστ να υπαρχει αυτη η συμπεριφορα και το πεσιμο.μηπως λεω μηπως τον ενοχλει που ο χαβαλες που κανουμε ειναι τετοιος που δεν μπορει να τον ακολουθησει και μενει απ΄εξω και δεν το θεωρει καλο ή αισθανεται αβολα επειδη ειναι δικο του το νημα γιατι το να λεει οτι τον ενοχλει ο χαβαλες με τον τεντυ ειναι λαθος γιατι και ο ιδιος οπως εχω δει σε διαφορα νηματα δεν ειχε προβλημα να κανει χαβαλε για σιχαμενιους και τζωρτζηδες,ουτε πεσρι σε υπογες και τρικυκλα,οποτε?
τελοσπαντων επειδη κουρασε  το θεμα και δεν υπαρχει λογος να το εξηγουμε περισσοτερο εγω,εσυ και ο οποιοσδηποτε αλλος θα κανουμε τον χαβαλε που θελουμε με τον τροπο που θελουμε παντα με χιουμορ και χωρις να προσβαλλουμε αν αυτο ειναι αρεστω θα συνεχισει μεχρι να κανει τον κυκλο του και αν οχι θα μεταλλαχθει σε κατι αλλο για αυτο σε ρωτησα στο προηγουμενο μου ποστ αν ξεκινουσαμε μια αλλη πλακα :hi:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.252
Πόντοι
1.486
Εγω ξερω οτι περυσι καναμε τρελο χαβαλέ εδω και φετος το γαμησατε...

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
149
Πόντοι
166
η λύση είναι μία
και πιστεύω ότι είναι η καλύτερη ώρα να γίνει πράξη
αφού όπως λένε και στα τρέιλερ του survivor
το παιχνίδι τώρα ξεκινάει :S

(όπως ήδη είπα να ζητήσουμε από τον antistheni να βάλει ως δημιουργό του θρεντ εμένα  :grin: ή και κανέναν απλά αλλά δεν σας άρεσε)

αρκεί να ανοίξει κάποιος άλλος ένα ίδιο θρεντ με ίδιο τίτλο
και να μεταφερθούμε όλοι εκεί (και ο hellraiser αν και όποτε θέλει)
(επίσης ο κυρ antisthenis μπορεί να κάνει και συγχώνευση μετά των δύο ώστε να μην έχουν χαθεί οι συζητήσεις/σελίδες)

και αν πρέπει να έχει έναν νηματοθέτη
προτείνω να το κάνει ο κυρ Νάσος...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.867
Πόντοι
7.265
η λύση είναι μία

(όπως ήδη είπα να ζητήσουμε από τον antistheni να βάλει ως δημιουργό του θρεντ εμένα  :grin: ή και κανέναν απλά αλλά δεν σας άρεσε)

και να μεταφερθούμε όλοι εκεί (και ο hellraiseρ αν και όποτε θέλει)
(επίσης ο κυρ antisthenis μπορεί να κάνει και συγχώνευση μετά των δύο ώστε να μην έχουν χαθεί οι συζητήσεις/σελίδες)

Τι λες μωρή κυρα κατίνα.  :S :S :S

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16

Σου Παραθετω Αυτουσια Την Απαντηση Μου Απο Προηγουμενη Σου Αναφορα...Ναυαρχε Μου...

" Ναι Ναι....Αναφορα Και Μεζεα...  Roll Eyes
Ναυαρχε Συγνωμη Αλλα Το Νημα Εχει Γινει Μπουρδελακι Και Φταις και Εσυ !!!   
Μας Εγραψες Στα Μεζεα Σου Και Ουτε Αναφορες Ουτε Τπτ !!!
Τωρα Αντε Να Ξαναμαζευτουν Τα Ρεμαλια Και Να Πειθαρχήσουν !!! "

:hi:

OMegasRagnar

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
9
Πόντοι
6

Τύπε μου γιατί ο πληθυντικός? Ένα άτομο συγκεκριμένα το γάμησε, επειδή έτυχε να είναι ο νηματοθέτης σε ένα νήμα που είχε τεράστια απήχηση νόμιζε ότι έπιασε τον παππά απο τα αρχίδια και μπορεί να λέει ποιος μπορεί να γράφει και ποιος όχι. Μία εβδομαδά πριν έτυχε να είμαι εγώ, αυτή την εβδομάδα έτυχε να είναι κάποιος άλλος. Στην τελική εμείς κάναμε χαβαλέ και ποτέ δεν προσβάλαμε κάποιον. Τα ποστ υπάρχουν, όποιος θέλει μπορεί να δει. Εγώ προσωπικά που προσπάθησα να τον ρωτήσω με καλό τρόπο τι συμβαίνει, αν είπα κάτι που τον πείραξε το μόνο που άκουσα ήταν γαμωσταυριδια (μανα, σπίτι κλπ) και μετά απάντησα αναλόγως. Μαλακία μου που έπεσα στο επίπεδό του αλλά όταν κάποιος σε βρίζει χωρις να του έχεις πει ΤΙΠΟΤΑ πρώτος...

Και επειδή έγραφα στο νήμα του παουερ, δεν είχα θέμα με κανένα απο τα παιδιά εκεί, κάναμε τρελό χαβαλέ, ούτε ο νηματοθέτης ούτε κάποιος άλλος μου είπε ποτέ τίποτα και γιατί να το κάνει εξάλου αφού δεν είπα ποτέ τίποτα προσβλητικό και κάναμε μόνο την πλάκα μας. Αλλά εδώ δεν υπήρχε αυτό το πράγμα. Είπες κάτι που δεν εγκρίνει ο Χελ. Την γάμησες... Γενικά εγώ δεν είχα σκοπό να ξαναγράψω μετά το σκηνικό μια εβδομάδα πριν, είπα απο το να χαλάσω τον χαβαλέ των άλλων ας σταματήσω να γράφω στο νήμα και να γράψω τον Χελ στα παπάρια μου αλλά τώρα βλέποντας ότι την είπε ΞΑΝΑ σε κάποιον άλλον ''νεο'' (νέο στο νήμα γιατι σαν μέλος είναι πολύ παλιο) ε είπα του πούστη. Δηλαδή νέα άτομα δεν επιτρέπεται να κάνουν χαβαλέ άμα δεν πειράζουν κανέναν?

OMegasRagnar

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
9
Πόντοι
6
η λύση είναι μία

(όπως ήδη είπα να ζητήσουμε από τον antistheni να βάλει ως δημιουργό του θρεντ εμένα  :grin: ή και κανέναν απλά αλλά δεν σας άρεσε)

Επιτέλους είπες μια σωστή κουβέντα τύπε  :S

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
149
Πόντοι
166

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
τυπε διαβασα με προσοχη το τι εγραψες το αν διαφωνω ή οχι δεν εχει σημασια,σημασια εχει οτι η συγκαταβαση δεν ειναι καλη και εξηγω για να μην παρεξηγηθω.ενα νημα δεν μπορει να χαρακτηριστει σπιτι,σπιτι θα μπορουσε να χαρακτηριστει το μπουρδελα και αυτο βαζει καποιους κανονες αν μεσα σε αυτους τους κανονες μου βρεις-δεν τους εχω διαβασει ποτε-οτι ο νηματοθετης που ανοιγει ενα νημα βαζει και τους κανονες για αυτο και αναλογα με το τι τον αντιπροσωπευει εγκρινει ή δεν εγκρινει καποια σχολια,αποψεις και εγω δεν ξερω τι αλλο τοτε θα συμφωνησω οτι μαλλον εχουμε αδικο ολοι αν ομως δεν μου βρεις τοτε δεν υπαρχει κανενα δικιο του νηματοθετη.
εγω θα σου γραψω τι καταλαβαινω απο ολα οσα εχουν συμβει ο τυπος ανοιξε αυτο το νημα και μπραβο του-θα μπορουσε να το ειχε ανοιξει ο οποισδηποτε οπως πχ ο dodinos για το ιδιο το 2019-στην αρχη επειδη δεν εμπαινε τοσος κοσμος επαιζε μονος του και εκανε τον χαβαλε του οπως ο ιδιος νομιζε ολα καλως,οταν ξεκινησε το παιχνιδι αρχισε το πανηγυρι οπως και στο περσινο νημα που γραφαμε και εμμετιαζαμε τα παντα οποτε δεν μπορω να καταλαβω γιατι ενω στο περσινο μπαχαλεψαμε τα παντα και συμμετειχε και ο ιδιος στο μπαχαλεμα σε ολα οπως του ειπε και ο νασος σε προηγουμενο ποστ να υπαρχει αυτη η συμπεριφορα και το πεσιμο.μηπως λεω μηπως τον ενοχλει που ο χαβαλες που κανουμε ειναι τετοιος που δεν μπορει να τον ακολουθησει και μενει απ΄εξω και δεν το θεωρει καλο ή αισθανεται αβολα επειδη ειναι δικο του το νημα γιατι το να λεει οτι τον ενοχλει ο χαβαλες με τον τεντυ ειναι λαθος γιατι και ο ιδιος οπως εχω δει σε διαφορα νηματα δεν ειχε προβλημα να κανει χαβαλε για σιχαμενιους και τζωρτζηδες,ουτε πεσρι σε υπογες και τρικυκλα,οποτε?

τελοσπαντων επειδη κουρασε  το θεμα και δεν υπαρχει λογος να το εξηγουμε περισσοτερο εγω,εσυ και ο οποιοσδηποτε αλλος θα κανουμε τον χαβαλε που θελουμε με τον τροπο που θελουμε παντα με χιουμορ και χωρις να προσβαλλουμε αν αυτο ειναι αρεστω θα συνεχισει μεχρι να κανει τον κυκλο του και αν οχι θα μεταλλαχθει σε κατι αλλο για αυτο σε ρωτησα στο προηγουμενο μου ποστ αν ξεκινουσαμε μια αλλη πλακα :hi:

Κατα Σειρα Κοκκινων Γραμματων...

Διαφωνω Στην Αποψη Σου...Το Μπουρδελα Ειναι Η Πολυκατοικια & Τα Νηματα Τα Διαφορα Σπιτια/Διαμερισματα !!!
Οπως Η Πολυκατοικια/Bourdela.com Εχει Γενικους Κανονες Για Να Μπορουν Να Συμβιωνουν Μαζι Ολοι Οι Κατοικοι Της Ετσι & Στα Διαμερισματα-Σπιτια/Νήματα
Εχουν Κανονες (Τους Δικους Του Το Καθενα) Στο Εκαστοτε Νημα Που Τους Βαζει ο Νηματοθετης Και ΞΑΝΑγραφω Ειτε Τους Αποδεχεσαι & Μπαινεις Η
Δεν Τους Αποδεχεσαι Και Φευγεις Απο Μονος Σου Η & Απο Τον Ιδιο Το Νηματοθετη Που Ανοιξε Το θεμα !!!
Το Δικιο Η Αδικο Που Γραφεις Ειναι Κατι Πολυ Σχετικο Σε Αυτα Τα Θεματα !!!

Δεν Μπορω Να Σου Πω Τι Τον Ενοχλει & Τι Ακριβως Τον Κανει Εξαλλο (Απλα Μονο Μπορω Να Υποθεσω & Οχι Μονο Γιατι Κατι Ειπαμε Σε Π.μ) Γιατι Καθε Ανθρωπος Εχει Τον Δικο Του Τροπο Σκεψης !!!
Το Να Μην Μπορει Να Ακολουθησει Τον Χαβαλε Που Γινετε Το Αποκλειω 99% Γιατι Και Ευφυης Ειναι & Χιουμορ Διαθετει Αν Προσεξεις Τα Γραφομενα Του & Εδω & Σε Αλλα Νηματα !!!
Κοιτα Σαν Πιο Παλιος Στο Μπουρδελα (Αν Μετραει Καθολου Αυτο) Να Σου Πω Οτι ΔΕΝ Ειναι Ολα Οπως Φαινονται Μονο Στα Γραφομενα Που Διαβαζουμε !
Αν Μπαινεις Συνεχεια Σε Ενα Νημα & Προσεχεις Το Τι Γινετε Καταλαβαινεις Πολλα Πραγματα Π.χ. ΔΕΝ Μπορει Ξαφνικα Να Μπαινουν 1-2 Αλεξιπτωτιστές Να Πετανε Μια Μαλακια & Να Εξαφανιζονται Μετα...
Και Οταν Τους Ζητά Το Λογο Ο Hell Να Πετανε Αετο...Συμφωνοι Μπορει Να Τους Γραψει Στα Μεζεα Του...Αλλα Ξαναγραφω ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΙΔΙΟΙ !!!
Εξαιρω Το Τεντυ...Ο Τεντυ Ειναι Αλλη Περιπτωση...Αν Και Νομιζα Οτι Ειναι Πιτσιρικας Τελικα ΔΕΝ Ειναι...Οποτε Οταν Το Παρατραβαει ΞΕΡΕΙ Τι Κανει Και Καλο Θα Ειναι Να Μην Το Κανει Εδω !!!
Εχει Το Δικο Του Νημα Που Μπορει Να Γραφει Οτι Θελει & Οπως Θελει !!! Προς Θεου Ο Χαβαλες Του Στα Του Survivor ΔΕΝ Με Ενοχλει ΚΑΘΟΛΟΥ !!!

Ακριβως Και Εγω Αυτο Πιστευω Οτι Κουρασε Το Θεμα...Κουρασαμε Και Εμεις...Οποτε Οτι Αλλο Ειναι Σε Π.μ. Μονο !!!
Δεν ΞαναΑπανταω Για Το Ιδιο Θεμα...Οτι Ηταν Να Πω Το Ειπα !

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
η λύση είναι μία

(όπως ήδη είπα να ζητήσουμε από τον antistheni να βάλει ως δημιουργό του θρεντ εμένα  :grin: ή και κανέναν απλά αλλά δεν σας άρεσε)

Εσυ Μη Μιλας & Μην Προτεινεις Τπτ...Γιατι Ολο Αυτο Που Γινετε Οφειλετε ΚΑΙ Σε Εσενα Καριολακι !!!  :smoking: :knuppel: :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom