Karelis69
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2016
- Κριτικές
- 67
- Like
- 10.465
- Πόντοι
- 24.436
Εμείς δεν είμαστε εδώ ?
Καλησπέρα μιστερ![]()
Άστο John μην ασχολείσαι ηείναι ανίκητη !
Γενικά δεν γράφω στο φόρουμ κάνω μία εξαίρεση γιατί αυτό που γίνεται εδώ είναι το λιγότερο έκτρωμα.
Κάποιοι αρέσκονται στο να στήνουν ένα ολόκληρο πανηγύρι, γιατί περί αυτού πρόκειται, σε ψέμα. Όσοι έχουν βρεθεί με τη Βερόνικα, πραγματικά και όχι στη φαντασία τους, ξέρουν ότι από τα τέσσερα βίντεο μόνο αυτό που είναι στα τέσσερα είναι η ίδια. Αλλά θα μου πεις τι σημασία έχει; Το πανυγηρακι στήθηκε και βγάζει και ο κάθε πικραμένος που ήθελε αλλά δε μπόρεσε τα απωθημένα του. Η υποκρισία μερικών απλά δεν χωράει σε ανθρώπου νους. Υπερασπιστές σε άλλα νήματα κοριτσιών που τρομοκρατούνται έρχονται σε αυτό το νήμα και λες και αυτό το κορίτσι είναι εδώ για να βγάζουν τα απωθημένα τους. Άνθρωποι που δεν έχουν γράψει ποτέ στη ζωή τους στο site δεν έχουν γράψει ούτε μια κριτική, η έχουν ξέχασει πότε ήταν η τελευταία, κατηγορούν σαν προμοτορες άλλους που ποσταρουν συνεχώς κριτικες και το καλύτερο; Μου τι λένε κιόλας ότι δεν γράφω κριτικές!!! Ποιοί; Κύριοι συνέλθετε. Αφήσατε τη φαντασία σας και τα απωθημένα σας να σας παρασύρουν σε περίεργα μονοπάτια. Κάνετε τη ζωή μιας κοπέλας ανυπόφορη, ο καθένας για τους δικούς του σκοπούς, δίχως να λογαριάζεται κανέναν. Η κατρακύλα έχει και όρια ομως δυστυχώς κάποιοι απλά η κάνουν τη δουλειά τους ή απλά δεν έχουν το μυαλό να το καταλάβουν.
Όχι σε μένα αυτά εξυπνάκια.
Σε πήρε τηλέφωνο και σου είπε να διορθώσεις τα αδιόρθωτα?
Όπως το καλοκαίρι που σε ειδοποίησε πάλι να πεις ότι στα βίντεο δεν είναι η ίδια?
Να διαψεύσεις τα αδιάψευστα?
Δεν ντρέπεσαι κιόλας ρε που πουλάς παραμύθι σε άλλα μέλη?
Παντελόνια φοράς ρε?
... ο ταμ ταμ ταμΕίπε ο τίποτας, ο μηδέν κριτικές, το εξυπνοπουλι, ο ξερόλας!
Είπε ο τίποτας, ο μηδέν κριτικές, το εξυπνοπουλι, ο ξερόλας!
Τώρα σηκώθηκα! Και ακόμα δεν έχω κατεβάσει τον μισό καφέ.Είπα και'γω.... που να είναι που να είναι....![]()
Τώρα σηκώθηκα! Και ακόμα δεν έχω κατεβάσει τον μισό καφέ.![]()
Κοσμάκη;
Ναι αλλά είσαι έτοιμος να κατεβάσεις τα βρακιά για να γαμήσεις....![]()
o alexx δεν πηδάει φίλε, είναι αλλεργικός στο αιδοίο και στην ντομάταΕίπε ο τίποτας, ο μηδέν κριτικές, το εξυπνοπουλι, ο ξερόλας!
Είπε ο τίποτας, ο μηδέν κριτικές, το εξυπνοπουλι, ο ξερόλας!
Ξανά μέτρα μας! Ή δεν ξέρεις μήπως να μετράς; Δεν μου λες επίσης. Πως στο πούτσο ξέρεις ότι αναφέρετε στην Βερόνικα στην εισαγωγή της νέας του κριτικής ο Καρέλης; Δηλαδή αν σε μια αίθουσα με 200 άτομα κλάσει κάποιος ξέρεις και τον κώλο που την αμόλησε;Κλασική περίπτωση απατεώνα που όταν δεν έχει κάτι να πει επί του θέματοςι αλλάζει συζήτηση.
Από τότε που ανέβηκαν τα βίντεο 100 άτομα έγραψαν ότι είναι αυτή και μόνο εσύ είχες γράψει μπούρδες.
Επί του θέματος έχεις να πεις κάτι?
Ξανά μέτρα μας! Ή δεν ξέρεις μήπως να μετράς; Δεν μου λες επίσης. Πως στο πούτσο ξέρεις ότι αναφέρετε στην Βερόνικα στην εισαγωγή της νέας του κριτικής ο Καρέλης; Δηλαδή αν σε μια αίθουσα με 200 άτομα κλάσει κάποιος ξέρεις και τον κώλο που την αμόλησε;
βαλε βαλε να δουμε κι εμεις!!Ναι ok μπορεί κι εσύ και ακόμα ένας από τους γνωστούς δικηγόρους του νήματος που θέλατε να γαμάτε μισοτιμής.
Αλλά όσοι τιμούν τα παντελόνια που φοράν έγραψαν την αλήθεια κα για τις τιμές και για τα βίντεο.
Τις προάλλες πόσταρα 3 ακυκλοφόρητες φωτο από το 2014. Για να δεις από πότε την ξέρω.
Και αν δεν ήμουν πράσινος θα έβαζα και μια με πρόσωπο για να δούνε όσοι δεν έχουν δει που βάζατε 10αρια οι γνωστοί παρατρεχάμενοι.
Και υπόψη ποτέ μα ποτέ δεν έκραξα την κοπέλα όσο δούλευε φανερά και γινόταν πόλεμος.
Δεν είχα ούτε έχω κάτι με την κοπέλα, δουλειά έκανε και την έκανε μια χαρά.
Με τα μέλη που επιχειρούν να κάνουν το άσπρο μαύρο έχω όμως, για αυτό και δεν γράφω κριτικές για να απαντήσω και σε αυτό που ρώτησε ο άλλος.
Ποιες κριτικές? Να πούμε ονόματα κοριτσιών? Θα είμαστε οφ τοπικ. Οι μισές είναι για γέλια.
Έχεις δει σε τι χάλια μπαίνουν 10αρια?
Όσο για το που ξέρω ότι αναφέρετε στην Βερόνικα στην κριτική του, εγώ έγραψα την εκτίμηση μου. Δεν απαγορεύετε, ο άλλος που επιτέθηκε με χαρακτηρισμό και emotion.
Ο καθένας ανάλογα το μυαλό που έχει, έβγαλε τα συμπεράσματα του.