Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Τύπε δεν το σώζεις, ασ' το. Το κάνεις χειρότερο.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.081
Πόντοι
6.256
εισαι βλαξ.
βλέπεις διπλα σου 2 γυναικεια βυζια ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΕΙΣ????
αμα στην συνεχεια δεις ότι ανηκουν σε αντρα ή σε κατσικα και γουστάρεις και την πουτσα του αντρα ή το τριχωμα της κατσικα ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ Ή ΚΑΤΣΙΚΟΑΝΩΜΑΛΟΣ.
αντε ανοιξτε κανενα βιβλιο γιατι τα εχετε μπερδεμένα.
αμα με καυλωσει το αγαλμα της ελευθεριας επειδη ειναι γυναικειας εμφανισης ΔΕΝ ειμαι ανωμαλος,
αν παω και τριβομαι στο αγαλμα και με φτιαχνει το μαρμαρο τοτε ειμαι ανωμαλος, ηλιθιοι ωσαν τον πικερ καταντατε
ναι αλλα εσυ ξερεις οτι τα βυζια αυτα ειναι του φιονου
και συνεχιζεις να τα χαλβαδιαζεις

κατι που σε κανει εν δυναμη ομοφυλοπουστα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ή σου αρεσουν τα γυναικεια βυζια της φιονας και εισαι αντρας.
ή σου αρεσει η αντρικη φυση της φιονας και εισαι πουστης.

αν δυναμει και 50% δεν υπαρχει στην επιστημη σε τετοια θεματα.

και 1 φορα να ειχε γαμηθει μονο ο πικερ αφου το δηλωσε ότι του αρεσε είναι ΚΑΙ πουστης, τελος. κι ας παει 1000 φορες με γυναικες.

αντιστοιχα και εγω αν ειχα παει 1 φορα εστω μονο 1 εν γνωση μου με αντρα, ειτε τρανς ειτε οτιδήποτε ΤΟΤΕ θα ημουν πουστης .
τωρα μονο ο πικερ .
γκεγκε?

Επισκέπτης
ή σου αρεσουν τα γυναικεια βυζια της φιονας και εισαι αντρας.
ή σου αρεσει η αντρικη φυση της φιονας και εισαι πουστης.

αν δυναμει και 50% δεν υπαρχει στην επιστημη σε τετοια θεματα.

και 1 φορα να ειχε γαμηθει μονο ο πικερ αφου το δηλωσε ότι του αρεσε είναι ΚΑΙ πουστης, τελος. κι ας παει 1000 φορες με γυναικες.

αντιστοιχα και εγω αν ειχα παει 1 φορα εστω μονο 1 εν γνωση μου με αντρα, ειτε τρανς ειτε οτιδήποτε ΤΟΤΕ θα ημουν πουστης .
τωρα μονο ο πικερ .
γκεγκε?

Τυπε μην συγχιζεσαι και ανεβαζεις πιεση...εισαι πουστης αποδεξου το. :S :S :S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
Κάποιοι μαλάκες δεν μπορούν να καταλάβουν ότι δεν έχει καμία σχέση το γυναικείο κωλοδάχτυλο με την πούτσα όπως δεν έχει καμία σχέση το να γλείφεις γυναικεία δάχτυλα ποδιών με το να παίρνεις πίπα. Σε λίγο θα μας πουν ότι αν βάζεις στο στόμα σου καυλωμένη γυναικεία κλειτορίδα είναι σαν να παίρνεις τσιμπούκι και άρα είσαι πούστης.

Αυτός ο μαλάκας ο nik1410 είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ του ομοφοβικού. Γουστάρει κάργα τραβέλια ξέροντας ότι έχουν καυλί και έχει βρει ένα παραμύθι για να πείσει τον εαυτό του ότι δεν του αρέσουν οι άντρες. Τρέμει να αποδεχτεί την αλήθεια.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Κάποιοι μαλάκες δεν μπορούν να καταλάβουν ότι δεν έχει καμία σχέση το γυναικείο κωλοδάχτυλο με την πούτσα όπως δεν έχει καμία σχέση το να γλείφεις γυναικεία δάχτυλα ποδιών με το να παίρνεις πίπα. Σε λίγο θα μας πουν ότι αν βάζεις στο στόμα σου καυλωμένη γυναικεία κλειτορίδα είναι σαν να παίρνεις τσιμπούκι και άρα είσαι πούστης.

Αυτός ο μαλάκας ο nik1410 είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ του ομοφοβικού. Γουστάρει κάργα τραβέλια ξέροντας ότι έχουν καυλί και έχει βρει ένα παραμύθι για να πείσει τον εαυτό του ότι δεν του αρέσουν οι άντρες. Τρέμει να αποδεχτεί την αλήθεια.
η επιστημονικη αληθεια δεν είναι παραμυθι.
οταν γαμας τον κωλο σου εισαι πουστης ειτε σε βοηθαει γυναικα ειτε το κανεις και μονος σου με καποιο αγγουρακι.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
Επίσης αυτός ο ηλίθιος δεν μπορεί να καταλάβει ότι υπάρχουν πολλοί πούστηδες που ΔΕΝ γαμιούνται από τον κώλο και παίρνουν μόνο πίπες αλλά και πάλι είναι πούστηδες. Γιατί πούστης δεν είναι αυτός που βάζει κάτι στον κώλο του αλλά αυτός που του αρέσουν οι πούτσες και οι άντρες. Αν δηλαδή βάζεις αγγούρια στον κώλο σου αλλά δεν σε ελκύουν οι άντρες και πάλι ΔΕΝ είσαι πούστης.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αντε παω να την παιξω τωρα με κανενα ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ μπουτι κανα ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ βυζι στο θεμα με τις τραβελοκωλοτρυπιδες.

ανωμαλοι κρυφοπουστες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Επίσης αυτός ο ηλίθιος δεν μπορεί να καταλάβει ότι υπάρχουν πολλοί πούστηδες που ΔΕΝ γαμιούνται από τον κώλο και παίρνουν μόνο πίπες αλλά και πάλι είναι πούστηδες. Γιατί πούστης δεν είναι αυτός που βάζει κάτι στον κώλο του αλλά αυτός που του αρέσουν οι πούτσες και οι άντρες. Αν δηλαδή βάζεις αγγούρια στον κώλο σου αλλά δεν σε ελκύουν οι άντρες και πάλι ΔΕΝ είσαι πούστης.
όχι πουστης εισαι όταν γαμιεσαι.
΄΄Η όταν σου αρεσουν οι αντρες.

ένα από τα 2 αρκει.
εσυ κανεις και τα 2.
εγω κανενα από τα 2.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τυπε καμια τραβελοπουτσα στο κωλο σου θα βαλεις και μετα θα μπεις σαν υστερικια εδω μεσα να βριζεις τον Πικερ οτι τρωει δακτυλακια.... :gay:
σε παρακαλω, αντρικια πραγματα κανω μονο εγω.

παω να δω λοιπον κανενα γυναικειο κορμακι να καυλωσω.

ΑΝΤΡ΄ΙΚΙΑ ΑΝΤΡ΄ΙΚΙΑ.

Επισκέπτης
αντε παω να την παιξω τωρα με κανενα ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ μπουτι κανα ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ βυζι στο θεμα με τις τραβελοκωλοτρυπιδες.

ανωμαλοι κρυφοπουστες

Τυπε καμια τραβελοπουτσα στο κωλο σου θα βαλεις και μετα θα μπεις σαν υστερικια εδω μεσα να βριζεις τον Πικερ οτι τρωει δακτυλακια.... :gay:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
Άντε τράβα να πάρεις κανένα τσιμπούκι από τον "Φιόνα".  :pipa2:

Πρόσεξε μόνο μην μπει τίποτα στον κώλο σου γιατί τότε θα είσαι πούστης.  :idiot:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Άντε τράβα να πάρεις κανένα τσιμπούκι από τον "Φιόνα".  :pipa2:

Πρόσεξε μόνο μην μπει τίποτα στον κώλο σου γιατί τότε θα είσαι πούστης.  :idiot:
θα προσεχω μην γινω σαν και σενα πουστης.
ουτε πιπες ουτε γαμησια με τραβελια, μονο μάτι στα ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ τους κάλλη.

αντρίκια πραγματα, κρυφοπουστες

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
θα προσεχω μην γινω σαν και σενα πουστης.
ουτε πιπες ουτε γαμησια με τραβελια, μονο μάτι στα ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ τους κάλλη.

αντρίκια πραγματα, κρυφοπουστες

Τα έχω δει όλα :2funny: :2funny: :2funny:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.907
Πόντοι
3.656
Μη δούμε κάποιον να γουστάρει τραβέλια αμέσως να τον βγάλουμε πούστη :S :S :S

πες τα τυπε    :S :S :S
ετσι βγαλανε οι μπαχαλακηδες πουστη και τον πιπαλεκο που ρουφαει ψωλες τραβελων     :S :S :S :effemine: :gay:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom