Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Ευχομαι να καταλαβουν καποτε ολοι οτι πασοκ και νεα δημοκρατια ειναι το ιδιο κομμα...κυριοι εφαγε και το μπατσοκ τρελλα λεφτα,αλλα και τα φασισταρια της νεας δημοκρατιας δεν πανε πισω..ειδατε βιλα ο Ρουσοπουλος?!ο Παυλοπουλος????κορακος κορακου ματι δε βγαζει..απ το σκανδαλο του χρηματιστηριου εφαγαν στελεχη ολων των παραταξεων..κυριως μπατσοκ και νεας τρομοκρατιας..γι αυτο κανενας δεν βρεθηκε ενωπιον της δικαιοσυνης...εχω συγγενη μου 30 χρονια στελεχος σε μεγαλο κομμα και κοβει και ραβει με οποιο κομμα κι αν κυβερναει..μου τα εχει εξηγησει ετσι κι αλλιως,οτι οι περισσοτεροι ειναι φιλοι μεταξυ τους μεταξυ πασοκ και νεας δημοκρατιας..απλα η δουλεια τους ειναι να τσακωνονται στην τηλεοραση και να λαικιζουν..εχουν πλεον τον ρολο του ηθοποιου και τιποτα παραπανω..Μην τσιμπατε με τα κωλοκομματα,ΟΛΟΙ ΤΡΩΝΕ ΜΕ 10 ΜΑΣΕΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ..
..ειδατε βιλα ο Ρουσοπουλος?!
Ειμαι ενας απ αυτους που πιστευουν οτι το ΠΑΣΟΚ ηταν μια μεγαλη παραταξη,εως εισχωρησουν τα τρωκτικα,και τα γαμισουν ολα αναποδα..τις 2 τελευταιες φορες δεν τιμισα τους κλεφτες και λησταρχους,ακυρο δαγκωτο .
Οι περισσότερες κυβερνήσεις την τελευταία εικοσιπενταετία είχαν διαχειριστικό ρόλο. Ο Σημίτης όντως έβαλε την Ελλάδα στην ΟΝΕ, αλλά πρακτικά αυτό που έκανε, ήταν να ακολουθήσει το πλάνο δράσης της συνθήκης του Μάαστριχτ. Αυτής που, παρεμπιπτόντως, υπέγραψε ο γκαντέμης.
Το να ακολουθήσεις πιστά τα βήματα που σου έχουν προδιαγράψει κάποιοι, μπορεί, για μια χώρα σαν την Ελλάδα να είναι κατόρθωμα. Αλλά το να συγκρίνεις τον πολιτικό σχεδιασμό με την διαχείριση, είναι νομίζω άτοπο. Η σπουδαιότητα του 1981 δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα από το 1974 και μετά.
Φυσικά, τα οικονομικά πλεονεκτήματα που μας προσέφερε η ΕΕ (ΚΠΣ, μόνο γι' αρχή) είναι ίσως ένα εντυπωσιακό επιχείρημα υπέρ της σπουδαιότητας της ένταξης της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή ένωση. Ο τρόπος βέβαια που τα χρησιμοποιήσαμε είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Πέραν όμως αυτών, υπάρχουν και τεράστια πλεονεκτήματα σε άλλους τομείς. Νομοθεσία, δικαστικός έλεγχος. Ασφάλεια. Ελευθερία διακίνησης (quiz: πότε υπογράφηκε η συνθήκη του Σέγκεν στην Ευρώπη και πότε την υπέγραψε η Ελλάδα; ). κα.
Για να μην πάμε στις πολιτικές προεκτάσεις. Που θα ήμασταν τώρα, εκτός ΕΕ;
Μαγκες, ολο το παιχνιδι της μομφης εγινε για να καλυψει το μπαχαλο που εχει ξεσπασει μεσα στο ΠΑΣΟΚ και για να κερδισει ο γιωργακησ λιγουσ ακομα μηνεσ ηρεμιασ και συσπειρωσησ
Αν δεν είχαμε μπει στην ΕΟΚ σήμερα κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είχαμε εισαγόμενες πουτάνες αλλά θα κάναμε εμείς οι ίδιοι εξαγωγή.