Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μωρό αυτη είναι για σένα.Πρωί πρωί σήμερα το αστερι δεν έχει ύπνο σήμερα μωρό βαλε καμία φωτό την κολάρα σ πρωι πρωί να πάει καλά η μέρα μάς..
πο πο είμαι κ γέρος μωρό μ θα πάθω τπτ γειά σ λατινα με τήν κολαραααα σΑλλη μια για να μην έχεις παράπονα......

και τι θα κανειςΠο πο μωρό μ με τέτοια κωλάρα κολάζεις κ έναν καρδινάλιο σαν εμένα θα αμαρτησω κ εγώ χε χε
το πολυ πολυ να την κερασεις κανενα καφε για τσουτσουνι δεν σε βλεπω να την κερνας

καλημέρα εραστή... Εγω είμαι γέρος δέν μπορώ τήν αφήνω σε σένα που είσαι μικρό παιδίκαι τι θα κανεις
το πολυ πολυ να την κερασεις κανενα καφε για τσουτσουνι δεν σε βλεπω να την κερνας
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

τωρα που σε παρατηρω το αβαταρ σου καποιον μου θυμιζεικαλημέρα εραστή... Εγω είμαι γέρος δέν μπορώ τήν αφήνω σε σένα που είσαι μικρό παιδί![]()
![]()

ναί εσύ ήσουν κολλητός όμως εγώ παίζω μπάλα μόνος μ ρε...τωρα που σε παρατηρω το αβαταρ σου καποιον μου θυμιζει![]()
δεν το αλλαζεις καλου κακου
![]()
![]()
![]()
πας φορτσα για αντικαταστατηςναί εσύ ήσουν κολλητός όμως εγώ παίζω μπάλα μόνος μ ρε...

απο τής φωτό σούπερ δέν έχω πάρει στο μέλλον βλέπεις ο Τσίπρας μάς έφαγε τήν μισή σύνταξη τι να πάρω φάρμακα η τήν λατινα εεεπας φορτσα για αντικαταστατης![]()
![]()
η λατινα φιλαρακι εχει ωραιο κωλαρακι
![]()
![]()
παρε φαρμακα καλητερα μπας και την βγαλεις κανενα μηνα ακομη ;)απο τής φωτό σούπερ δέν έχω πάρει στο μέλλον βλέπεις ο Τσίπρας μάς έφαγε τήν μισή σύνταξη τι να πάρω φάρμακα η τήν λατινα εεε
δέν σε πιάνω αλλά για να το λές εσύ που είσαι γνωστός κάτι θα ξέρεις χε χε ταρο εε ταρο..παρε φαρμακα καλητερα μπας και την βγαλεις κανενα μηνα ακομη ;)![]()
![]()
εκτος αν κανει κατι με την τιμη το κοριτσι ;)
τι να πιασεις ρε ;) πιασε ενα φρεντο καπουτσινο με λιγη μαυρη ζαχαρηδέν σε πιάνω αλλά για να το λές εσύ που είσαι γνωστός κάτι θα ξέρεις χε χε ταρο εε ταρο..
εκπτωση λεω στο κοριτσι να σου κανει να την πας για καφε
;) Δεν σου φτάνει αυτό;καλημερα κουκλαρα μου εκτος το τηλ της αγγελιας υπαρχει κ αλλο
δώσε το σταθερό στό φίλο μωρό...καλημερα κουκλαρα μου εκτος το τηλ της αγγελιας υπαρχει κ αλλο

και την διευθυση του σπιτιου της να του στειληδώσε το σταθερό στό φίλο μωρό...![]()
![]()