Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 76 άτομα (0 μέλη και 76 επισκέπτες)

costas-athina

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2018
Like
2
Πόντοι
1
γαμει και δερνει το νημα μαθαινουμε να πλενουμε σωστα και εις βαθος και το κωλαρακι μας :orchestra: :heavymetalbig:

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
519
Πόντοι
316
κρυφτείτε πίσω από τη καθαριότητα πισωγλέντηδες, αν δεν καθαρίζει καλά με το δάχτυλο άκουσα τα κούτσουρα κάνουν καλή δουλειά  :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.532
Πόντοι
5.506
Για αρχή

-πιγκάλ.jpg

Επισκέπτης
κρυφτείτε πίσω από τη καθαριότητα πισωγλέντηδες, αν δεν καθαρίζει καλά με το δάχτυλο άκουσα τα κούτσουρα κάνουν καλή δουλειά  :2funny:

Ο δικός σου κώλος μπορεί να θέλει κούτσουρο για να καθαρίσει, συνήθως όμως κατά τη διάρκεια του μπάνιου λίγο ζεστό νερό και λίγο το δάκτυλο μέσα αρκούν για να φύγει η ΣΚΑΤΙΛΑ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.532
Πόντοι
5.506
Ο δικός σου κώλος μπορεί να θέλει κούτσουρο για να καθαρίσει, συνήθως όμως κατά τη διάρκεια του μπάνιου λίγο ζεστό νερό και λίγο το δάκτυλο μέσα αρκούν για να φύγει η ΣΚΑΤΙΛΑ

Και αυτό κάνει δουλειά τύπε.

depositphotos_35392137-stock-photo-medical-enema.jpg

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
519
Πόντοι
316
αλλά έτσι είναι πλέον οι γκει κάνουν μπούλινγκ σε όλους τους άλλους.
Δεν βάζεις λίγο δάχτυλο?? ανώμαλος και βρωμιάρης

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
519
Πόντοι
316

εγώ τύπε θέλω σκατίλα, είδες κανένα ζώο στη φύση να βάζει δάχτυλο να φύγει η σκατίλα?
και ο λίλας φαντάζομαι κάπως έτσι ξεκίνησε με την καθαριότητα του ορθού και σήμερα μπαίνει και ο προαστιακός στον πάτο του

Επισκέπτης
εγώ τύπε θέλω σκατίλα, είδες κανένα ζώο στη φύση να βάζει δάχτυλο να φύγει η σκατίλα?
και ο λίλας φαντάζομαι κάπως έτσι ξεκίνησε με την καθαριότητα του ορθού και σήμερα μπαίνει και ο προαστιακός στον πάτο του

Τύπε, διαβάζεις τί γράφεις? Ή τα γράφεις με αυτόματη γραφή χωρίς να σκέφτεσαι?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
αλλά έτσι είναι πλέον οι γκει κάνουν μπούλινγκ σε όλους τους άλλους.
Δεν βάζεις λίγο δάχτυλο?? ανώμαλος και βρωμιάρης

O Rocco Siffredi είναι gay; Απάντα ρε πουτάνας γιε.

[xvideos]
]

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
519
Πόντοι
316
Τύπε, διαβάζεις τί γράφεις? Ή τα γράφεις με αυτόματη γραφή χωρίς να σκέφτεσαι?

με σένα που βάζεις δάχτυλο στον κώλο σου δεν θέλω να συζητήσω (μπορεί να κάνεις και πονηρές σκέψεις), οπότε γράψε άκυρο και κακώς μπήκες σφήνα σαν τσουτσού
στον μπήκερ απευθύνομαι και αυτό γιατι έβρισε χυδαία χτες τη μάνα μου  

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.532
Πόντοι
5.506
Ο Rocco Siffredi του bou.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
Απάντα ρε πουτανόβγαλμα. Ο μεγαλύτερος γαμιάς όλων των εποχών που τρώει κωλοδάχτυλο από γυναίκα είναι gay;

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
519
Πόντοι
316
μπηκερ πες οτι είσαι bi σαν τον ρόκο

Επισκέπτης
με σένα που βάζεις δάχτυλο στον κώλο σου δεν θέλω να συζητήσω (μπορεί να κάνεις και πονηρές σκέψεις), οπότε γράψε άκυρο και κακώς μπήκες σφήνα σαν τσουτσού
στον μπήκερ απευθύνομαι και αυτό γιατι έβρισε χυδαία χτες τη μάνα μου  

Δεν μπορείς να βρίσεις κάποιον που δεν τον γνωρίζεις, πόσο μάλλον την μάνα του. Και εσύ με λες αδερφή εδώ και ώρα ενώ εγώ μιλάω για υγιεινή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom