Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
[size=60pt]ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ Ο PICKER[/size]![]()
Οι γύφτοι σαν βρωμιάρηδες που είναι γαμάνε μόνο βρώμικες κωλοτρυπίδες σαν τη δική σου και της Βραζιλιάνας πόρνης acapoeira.![]()
στον δικό μου κώλο πίκη σε πληροφορώ δεν γίνεται play, ούτε υπόθετο δεν έχει μπει.
δεν υπάρχει αμφίδρομη επικοινωνία, μόνο εξαγωγές
Είσαι δυσκοίλιος όμως και οι κουράδες που κάνεις είναι σαν 2 πούτσες χοντρές. Άρα και πάλι γαμιέσαι.![]()
Όχι βέβαια. Πάντα βάζω λίγο δάχτυλο μέσα όταν πλένω τον κώλο μου. Είναι θέμα καθαριότητας ρε βρωμόκωλε.
Rigormortis αν δεν υπήρχε συγκεκριμένος στόχος και αν δεν μέτραγα ένα προς ένα τα γαμήσια μου δεν θα έκανα ούτε τα μισά από αυτά. Μπορεί και να μη γαμούσα καθόλου.
Νομίζεις ότι έχω καμία όρεξη να τρέχω στα μπουρδέλα με χιόνια, με βροχές, με καύσωνες και με κρύα όταν είναι πανεύκολο π.χ. να βάλω μια τσόντα και να μαλακιστώ; Το πιο σημαντικό πράγμα στο νόμο είναι ο στόχος!
Γι' αυτό πριν βάλω στόχο είχα γαμήσει 12 φορές ως τα 28 μου. Καταλαβαίνεις τώρα το νόημα του μετρήματος και του στόχου;;

Όταν κάποιος δεν έχει γκόμενα και είναι μοναχικός τύπος πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να έχει στόχο στο σεξ. Ο στόχος είναι αυτός που θα σε σηκώσει κάθε φορά από το κρεβάτι και θα σε στείλει στο Μεταξουργείο να γαμήσεις ανάμεσα σε Πάκια, με χιόνια, με κρύα, με καύσωνες κτλ.
Μοναχικέ τύπε άκουσέ με: Βάλε ΣΤΟΧΟ, δώσε όρκο τιμής και άρχισε το μέτρημα τώρα!![]()
μπα ισως να θελει να (υπερ)καλυψεικαι δεν απαντας ποια ειναι η ιδεοληψία που ειναι κολλημενη ολη μερα στο κεφάλι σου ??
είμαι σιγουρος ότι ειναι μια επιμονη φωνή που λέει " είμαι μαλάκας" και πρεπει να την ξορκισεις τριβόμενος στο μεταξουργειο...