Νέα

Οι καλες ειναι πιασμενες κι οι ελευθερες χεσμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 101K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.713
Πόντοι
606
δυστυχως οι καλες πιανονται απο το σχολειο η το πανεπιστημιο οπως ειπε καποιος (οι περισσοτερες) και αν και οταν επιτελους χωρισουν απο μια σχεση 5-10 χρονων ε κανενας αντρας δε θελει να περασει τη ζωη του με μια τετοια... εχει συνηθειες και μετρο συγκρισης που προερχονται απο τον αλλον. τι να την κανεις? εκτως αν ειναι διψασμενος (που εκει πατανε οι βρωμες)

Ακριβώς.Έχουν μια μακροχρόνια σχέση από το σχολείο ή από το πανεπιστήμιο και τελικά ή παντρεύονται ή χωρίζουν.Αυτό ισχύει σχεδόν στο 90% των γυναικών μέχρι 30 στην Ελλάδα.Και φυσικά αν χωρίσουν,ο επόμενος τις παίρνει τελειωμένες αφού τα έχουν ζήσει όλα με τον πρώην.Φυσικά,λόγω της αγαμίας και της έλλειψης άλλων επιλογών,προφανώς θα βρεθεί αμέσως ο επόμενος.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.713
Πόντοι
606
οι 30 φευγα πηδιουνται αβερτα μεχρι και με 10 χρονια μικροτερους και ξαφνικα θυμουνται τους μεγαλυτρους η τους ιδιας ηλικιας οταν θελησουν να αποκαασταθουν ...αυτα μονο Ελλαδα . Ακομα και στην Αγγλια 26-28 πρεπει να παντρευτει αλλιως θεωρειται ληγμενη , μην πουμε λατινικη Αμερικη ....

Ακόμα κι αν υπάρχουν 30 φεύγα που πάνε με μικρότερους,είναι ελάχιστες.Και συνήθως είναι μπάζα που δεν τις κοιτάνε οι συνομήλικοι.Μια 30 φεύγα εμφανίσιμη δεν μπορεί να παρουσιάζει γκόμενο 20αρη ή 25αρη γιατί ξέρει ότι θα την σχολιάζουν.Και οι γυναίκες υπολογίζουν πολύ τη γνώμη του περίγυρου τους.

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.137
Πόντοι
17.436
εισαι λαθος. γιατι συγκρατηθηκες και δεν την προσγειωσες με την αποψη σου, αν οντως την πιστευεις? τωρα θα λεει τις ιδιες μπουρδες και παραδιπλα. αν της ελεγες μεσ στη μαπα εισαι μεγαλη για παιδια κ οικογενειες, ισως το συζηταγε με καμια φιλη της και σιγα σιγα καταλαβαιναν οτι πρεπει να κανουνε παιδια στα 25

Kαλά τα λες αλλά έχω συνηθίσει να είμαι πιο διπλωματικός.

Θα ανέβει επίπεδο η Ελληνίδα , όταν ανοίξουν οίκοι ανοχής και για γυναίκες στην ομορφότερη χώρα του κόσμου .
Μόλις η Ελληνίδα έχει στη διάθεσή της οποιονδήποτε επιβήτορα , Αφρικανό ιδιαίτερα, να δεις πώς θα ξε-ξινίσει , αδυνατίσει , αλλάξει γκαρνταρόμπα .
Εσείς πώς βελτιωθήκατε με τις κομμουνίστριες ; Το ίδιο πρέπει να γίνει και με μας ! Επισήμως, με επαγγελματίες !

Ότι να ναι...

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Θα ανέβει επίπεδο η Ελληνίδα , όταν ανοίξουν οίκοι ανοχής και για γυναίκες στην ομορφότερη χώρα του κόσμου .
Μόλις η Ελληνίδα έχει στη διάθεσή της οποιονδήποτε επιβήτορα , Αφρικανό ιδιαίτερα, να δεις πώς θα ξε-ξινίσει , αδυνατίσει , αλλάξει γκαρνταρόμπα .
Εσείς πώς βελτιωθήκατε με τις κομμουνίστριες ; Το ίδιο πρέπει να γίνει και με μας ! Επισήμως, με επαγγελματίες !

:jerking: :jerking: :jerking:

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.671
Πόντοι
11.445
Ακόμα κι αν υπάρχουν 30 φεύγα που πάνε με μικρότερους,είναι ελάχιστες.Και συνήθως είναι μπάζα που δεν τις κοιτάνε οι συνομήλικοι.Μια 30 φεύγα εμφανίσιμη δεν μπορεί να παρουσιάζει γκόμενο 20αρη ή 25αρη γιατί ξέρει ότι θα την σχολιάζουν.Και οι γυναίκες υπολογίζουν πολύ τη γνώμη του περίγυρου τους.

κανεις λαθος φιλε , ξερω δυνατα μουνετα οχι μονο τα τελευταια χρονια που προτιμουν να πηδιουνται με -5 χρονια μικροτερους επειδη νομιζουν οτι ετσι ξεγελουν τον χρονο ....και μαλιστα τελευταια το διαφημιζουν κιολας ..

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.137
Πόντοι
17.436
κανεις λαθος φιλε , ξερω δυνατα μουνετα οχι μονο τα τελευταια χρονια που προτιμουν να πηδιουνται με -5 χρονια μικροτερους επειδη νομιζουν οτι ετσι ξεγελουν τον χρονο ....και μαλιστα τελευταια το διαφημιζουν κιολας ..

Όντως. Ξέρω πολλά ζευγάρια όπου η γυναικα είναι μεγαλύτερη, κάποια παντρεμένα. Και στο παράδειγμα που ανέφερα, ενώ εγώ είμαι 31 η τύπισσα είναι 39.

Πρόσφατα γνώρισα μια τυπισσα σε μπαρ του κέντρου. Ηλικία 39 ετών. Ενω το ξεκίνησε ήρεμα και χαλαρά στο τρίτο μόλις ραντεβού μου έσκασε το παραμύθι πως θέλει παιδι και οικογενεια. Συγκρατήθηκα για να μη σκάσω στα γέλια μεσα στα μούτρα της, στα σαράντα της θυμήθηκε πως θελει παιδι  :jerking:

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.671
Πόντοι
11.445
οι Ελληνιδες στα 39-40 καπως κρατιουνται σε σχεση με βορειες . Εκει που ερχεται η καταρρευση ειναι στα 42-43 που βλεπω τις ελευθερες η χωρισμενες χωρις παιδι που πλεον ουτε οι πενηνταρηδες δεν γουσταρουν οχι οι 30 ρηδες για τα φλοκια ....

klasobanieras

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2017
Like
1
Πόντοι
1
οι Ελληνιδες στα 39-40 καπως κρατιουνται σε σχεση με βορειες . Εκει που ερχεται η καταρρευση ειναι στα 42-43 που βλεπω τις ελευθερες η χωρισμενες χωρις παιδι που πλεον ουτε οι πενηνταρηδες δεν γουσταρουν οχι οι 30 ρηδες για τα φλοκια ....

εισαι σιγουρος? Εγω ειδα το τιντερ αυτης της αλλοδαπης 40αρας που γνωρισα και εκανα λιγο swipe και βαραγε συνεχως...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
ΕΚΛΑΨΑ με τις τρολιες που διάβασα. :2funny:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
Η Μιχάλη'ειδα δηλαδή μας λέει ότι οι Ελληνίδες ψοφανε να γαμηθουν με ξένους, αλλά δεν βρίσκουν και θα πληρώνανε γι' αυτό κιόλας. :S

Επισκέπτης
Η Μιχάλη'ειδα δηλαδή μας λέει ότι οι Ελληνίδες ψοφανε να γαμηθουν με ξένους, αλλά δεν βρίσκουν και θα πληρώνανε γι' αυτό κιόλας. :S

Βασικά , είπα ότι πρέπει να υπάρχουν επαγγελματίες και για τις Ελληνίδες , το οποίο είναι κομμάτι διαφορετικό απ'αυτό που γράφεις.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
Α οκ, μίλησες για Αφρικανούς και οποιονδήποτε επιβήτορα. Τέλος πάντων, καταλαβαίνεις πόσο γελοίο είναι αυτό που λες όταν οι γυναίκες μπορούν να βρουν πανευκολα σεξ και τσάμπα με όποιον γουστάρουν.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μπορουν, αλλα δεν θελουν.

θελουν να βρουν αφθονο σεξ αλλα να το βρουν δυσκολα.
γιατι ετσι αξιζει περισσοτερο για το μυαλο τους.
αν ερθει πχ ενας μποντυ μπιλντερ με 30 εκατοστα πουτσα δεν τους κανει, γι αυτό και δεν βλεπουν τσοντες.
αν ερθει ενας ασχημος σαν τον ζαν πολ πελμοντο και φαει τον κοσμο ολο για να τις γαμησει τοτε τους κανει.
ηλιθιες εν ολιγοις

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.713
Πόντοι
606

Πιο πολύ οι 40+ θέλουν να ξεγελάσουν τον χρόνο και θα πάνε με μικρότερο,παρά οι 30+.

Μια 40-45 όντως μπορεί να το διαφημίζει εαν τα έχει με νέο κι εμφανίσιμο.Κάποιες την πέφτουν κιόλας σε νεότερους,κάνουν κομπλιμέντα,γενικά δεν έχουν κόμπλεξ.Ενώ η 30-35 έχει το θέμα μην την σχολιάζουν οι γύρω,σκέφτεται γάμους και παιδιά και ξέρει ότι με νεότερο δεν υπάρχει τέτοια προοπτική.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
μπορουν, αλλα δεν θελουν.

θελουν να βρουν αφθονο σεξ αλλα να το βρουν δυσκολα.
γιατι ετσι αξιζει περισσοτερο για το μυαλο τους.
αν ερθει πχ ενας μποντυ μπιλντερ με 30 εκατοστα πουτσα δεν τους κανει, γι αυτό και δεν βλεπουν τσοντες.
αν ερθει ενας ασχημος σαν τον ζαν πολ πελμοντο και φαει τον κοσμο ολο για να τις γαμησει τοτε τους κανει.
ηλιθιες εν ολιγοις
Μαλακίες. Αν μια γυναίκα δε σε γουστάρει εμφανισιακά, πολύ δύσκολα να κάνει κάτι μαζί σου.

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
116
Πόντοι
6
Μαλακίες. Αν μια γυναίκα δε σε γουστάρει εμφανισιακά, πολύ δύσκολα να κάνει κάτι μαζί σου.
Σίγουρα μετράει και η εμφάνιση στον άντρα, αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι ίσως το 30%. Το υπόλοιπο 70 είναι κοινωνική θέση και προσωπικότητα.

Επισκέπτης
Α οκ, μίλησες για Αφρικανούς και οποιονδήποτε επιβήτορα. Τέλος πάντων, καταλαβαίνεις πόσο γελοίο είναι αυτό που λες όταν οι γυναίκες μπορούν να βρουν πανευκολα σεξ και τσάμπα με όποιον γουστάρουν.

Μα εγώ θέλω να ασχοληθεί μαζί μου επαγγελματίας και να τον πληρώσω τον άνθρωπο. Να τον πληρώσω για να φύγει !
:)

Επισκέπτης
Ούτε ραντεβού , ούτε τίποτα ! Ξεκάθαρη υπηρεσία χωρίς επιπλοκές !

:)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
όταν εισαι κατω των 30 και απευθυνεσαι σε συνμιλικες σου νουμερο 1 είναι η εμφανιση.
όταν απευθυνεσαι σε 19χρονη που θελει εμπειριες ή 40αρα που θελει να περασει καλα, η εμφανιση μπορει να ερθει νουμερο 2 μετα από το χιουμορ, την τεχνικη, το χρημα ή κατι άλλο.

είναι σαν το ποδοσφαιρο, δεν θελει να εισαι απλα καλος χειριστης, θελει και αντοχή, δυναμη, σημαδι στο σουτ κλπ. γκολ μπορεις να βαλεις ειτε με ομορφια ειτε με λεφτα ειτε με χιουμορ ειτε με στυλ ειτε επειδή εισαι αφεντικο, κομματικο στελεχος, καλλιτεχνικος ατζεντης, μπάρμαν...

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
606
Πόντοι
96
Βλέπω αυτο το παλιό θέμα που ειχα ανοίξει. Μετα τα 30 ειναι σχεδόν αδύνατο να γνωρισεις αξιόλογη γκομενα που να ειναι μονη της. Όσες έχουν μείνει μόνες ειναι κατα 99% κλινικές περιπτώσεις, και το χειρότερο ειναι πως τις πιάνει και μια κωλοπιλαλα να κάνουν οικογενεια και παιδιά  :jerking:

Πρόσφατα γνώρισα μια τυπισσα σε μπαρ του κέντρου. Ηλικία 39 ετών. Ενω το ξεκίνησε ήρεμα και χαλαρά στο τρίτο μόλις ραντεβού μου έσκασε το παραμύθι πως θέλει παιδι και οικογενεια. Συγκρατήθηκα για να μη σκάσω στα γέλια μεσα στα μούτρα της, στα σαράντα της θυμήθηκε πως θελει παιδι  :jerking:
Γνωρίζω κι εγώ μια περίπτωση φίλης μιας γνωστής μου που είναι 40 κάτι και θέλει οικογένεια και παιδί. Αν ενδιαφέρεται κανείς μπορούμε να το συζητήσουμε με πμ. Μένει Αθηνα. Θέλει κάποιον με χρήμα. Έχει δουλειά καλή με καλές απολαβές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom