Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
:-* :-*

χρονια πολλα ερωτικο μωρακι![]()
![]()
![]()
Καλησπερα γλυκα μου ΜΩΡΑΚΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ για τις ευχες σας για την ονομαστικη μου γιορτη.να σας χαιρομε και να με χαιρεστε και να περναμε ομορφα στις ερωτικες μας συνευρεσεις :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γελανε τα κατσικομουλαρα βορεια της βορειας Ηπειρου......
Σωστότατος!!!!!!!!!!!!!Έχετε καταλάβει πως το να λέτε Χρόνια πολλά σήμερα στην "Άννα" και σε όποια Άννα από εδώ μέσα είναι σαν να λέτε Χρόνια Πολλά στον Μπέζο όταν γιορτάζουν οι Ζαχαρίες γιατί έκανε τον Ζάχο Δόγκανο?

Φιλε ειναι το πραγματικο της όνομα όπως τουλαχιστον εχει πει σε μενα καιδεν εχω λογο να την αμφισβητήσω...Έχετε καταλάβει πως το να λέτε Χρόνια πολλά σήμερα στην "Άννα" και σε όποια Άννα από εδώ μέσα είναι σαν να λέτε Χρόνια Πολλά στον Μπέζο όταν γιορτάζουν οι Ζαχαρίες γιατί έκανε τον Ζάχο Δόγκανο?
Τελειοοοοο!!!καλημερα ΜΩΡΑΚΙΑ μου ευχαριστω πολυ για τα ομορφα μηνυματα σας ακομη και για τα μη συμπαθητικα. σε ολους σας ευχομε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και να περασετε ομορφα στις ΓΙΟΡΤΕς.επισης χρονια πολλα στους ΣΠΥΡΟΥΣ που γιορταζουνε σημερα. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
αννουλα τετοια στησηματα μας κάνεις και μας στέλνειςκαλημερα ΜΩΡΑΚΙΑ μου ευχαριστω πολυ για τα ομορφα μηνυματα σας ακομη και για τα μη συμπαθητικα. σε ολους σας ευχομε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και να περασετε ομορφα στις ΓΙΟΡΤΕς.επισης χρονια πολλα στους ΣΠΥΡΟΥΣ που γιορταζουνε σημερα. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

κριμα που δεν τον δινης :- ;) Φιλακια μωρο μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*αννα με την κωλαρα σου![]()
κριμα που δεν τον δινης :- ;)
![]()
![]()
ΜΩΡΟ μου εσυ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*αννουλα τετοια στησηματα μας κάνεις και μας στέλνεις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()