Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
480
Πόντοι
36
1..Στην Αθηνα ήμουν καλομαθημενος, αυστηρά στουντιάκιας/call girl/city tour.
Δεν έχω δώσει πόνο σε σεντόνια με πάκικα χύσια και κουτσοδόντες πουτάνες.

2..δεν εχω κολλήσει βαριά ένσημα στο Μετάξι.
1..μπαμ κανεις..
2..μακρυα το πηγες..αυτα μονο οι φαν του ακα κρεμπιε με γιατροσοφι===>φαντα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.940
Πόντοι
2.356
τι να σου πω εγω επαρχια γουσταρω με τρελα αλλα θελει υπομονη και χαμηλους τονους

Ουκρανεζακι,μάλιστα ανηψιά υπουργου της τότε κυβέρνησης,με έχει πάει στο πατρικό της όπου έμενε με τους γονείς,τον αδερφο,ένα μικρό σκυλι,στον 12 όροφο,μιας οικοδομής,σε διαμέρισμα το πολύ 60 τ.μ.
Το ασανσέρ ήταν στενό σαν φέρετρο.

Με υποδεχτήκανε οικογενειακώς σαν κάτι ανάμεσα σε Μεσσία και ροκ σταρ. :S
Μου βγάλανε το καλύτερο και πιο ακριβό γλυκό τους,κάτι σαν πουτίγκα που στην Ελλαδα αν το έβγαζε ζαχαροπλαστείο,θα έκλεινε την επόμενη μέρα.

Κρεμονταν σε όλη τη διαρκεια του δείπνου από τα χείλη μου. :S
Δεν λένε τόσο καταθλιπτικά και απελπισμενα σκηνικά...

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
480
Πόντοι
36
Ουκρανεζακι,μάλιστα ανηψιά υπουργου της τότε κυβέρνησης,με έχει πάει στο πατρικό της όπου έμενε με τους γονείς,τον αδερφο,ένα μικρό σκυλι,στον 12 όροφο,μιας οικοδομής,σε διαμέρισμα το πολύ 60 τ.μ.

Μου βγάλανε το καλύτερο και πιο ακριβό γλυκό τους,κάτι σαν πουτίγκα που στην Ελλαδα αν το έβγαζε ζαχαροπλαστείο,θα έκλεινε την επόμενη μέρα.

πονοψυχος..
αλλοι θα γαμαγαν κ τον σκυλο(ΒΛΕΠΕ πορνομεταναστη που εχασε την παρθενια του με τα κατσικακια)..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.940
Πόντοι
2.356
1..μπαμ κανεις..
2..μακρυα το πηγες..αυτα μονο οι φαν του ακα κρεμπιε με γιατροσοφι===>φαντα

Α,πίνω εξελιγμένες φάντες στα Σλαβικά μουνολίβαδα,γιατί ο ακάποτος κρεμπιες πάει συννεφο.

Ctsrfja.jpg

Παίζει και μια μπλε,πιο δυνατή με χλωρίνη :grin:

• Ουάου
Αντιδράσεις: 968

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
480
Πόντοι
36

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Kαι εμένα η Αγία Πετρούπολη μου ήρθε αμέσως στο μυαλό.

Έχω πάει μια φορά και πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να ξαναπάω.

Από τους κορυφαίους προορισμούς για μένα.
Και ο μέσος όρος εμφάνισης,αναλογίες 7αριων,8αριών,κ.λ.π. όλα στον υπερθετικό βαθμό.
Δεν υπαρχει το μέρος..

Από νυχτερινά μαγαζιά τι παίζει, έχουν κόσμο κάθε μέρα ή μόνο ΠΣ?

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.888
Πόντοι
3.346
Α,πίνω εξελιγμένες φάντες στα Σλαβικά μουνολίβαδα,γιατί ο ακάποτος κρεμπιες πάει συννεφο.

με ολο το θαρρος μην κανεις ακαποτους κρεμπιεδες διοτι ειναι μεγαλη μαλακια

πρωτον μπορει να γινεις πατερας χωρις να το επιθυμεις εσυ

και δευτερον μπορει να αρπαξεις κανενα παρασημο και να τραβιεσαι σε θαραπειες

ασε που μπορει να απαξεις καμια ηπατητιδα C και να τραβιεσαι για χρονια

δεν αναφερω τον hiv γιατι ειναι γνωστο σε ολους μας

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.888
Πόντοι
3.346

οχι ρε συ εκει ειναι που η κατασταση σε συναρπαζει

και ομως αξιζει οσο τιποτα αλλο η σλαβικη επαρχια

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.940
Πόντοι
2.356
Από νυχτερινά μαγαζιά τι παίζει, έχουν κόσμο κάθε μέρα ή μόνο ΠΣ?

Kάθε μέρα,ότι θέλεις.

με ολο το θαρρος μην κανεις ακαποτους κρεμπιεδες διοτι ειναι μεγαλη μαλακια

πρωτον μπορει να γινεις πατερας χωρις να το επιθυμεις εσυ

και δευτερον μπορει να αρπαξεις κανενα παρασημο και να τραβιεσαι σε θαραπειες

ασε που μπορει να απαξεις καμια ηπατητιδα C και να τραβιεσαι για χρονια

δεν αναφερω τον hiv γιατι ειναι γνωστο σε ολους μας

Καλα τα λες εσύ,αλλά όταν τις ξεγυμνώνω και βλεπω το ροζ Σλαβικό μουνάκι,
βραχυκυκλώνει ο εγκέφαλος και όποιον πάρει ο χάρος. :S

Ακόμη και το casting που θελω να κάνω,η 4η επιλογή ειναι ακάπωτο μετά από rapid test.
Το rapid test δεν τα πιάνει όλα,θα δούμε.. :priest:
Μαλλον θα κάνω γενικη εξέταση εγώ,θα πληρώνω και μια γενικη δικη τους και μετά κρεμπέδιασμα τρελό.

Θα δούμε..

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Multumeck  :hi: :hi: :hi:

Αν κι εγώ δεν ψάχνομαι για πληρωμένο..

Ναι φίλε xexe,  Βουκουρέστι!
Είναι λίγο offtopic αλλά τεσπα:

Πληροφορίες πριν 3 χρόνια:

Έχει καλή νύχτα το Βουκουρέστι.

Έχει ένα μέρος με πολλά μπαράκια κάτι σαν Γκάζι, Ψυρρή. Αξίζει μπαίνεις, τσεκάρεις και αν δεν είναι καλά πας σε άλλο. Έχει πολύ μουνία αλλά 1-2 τελειώνει. Δεν θυμάμαι το όνομα της περιοχής, ρώτα θα σου πούνε, είναι πολύ κεντρικά.

Από club, Players, Bellagio και Bamboo μετρούσαν. Έχει δυνατές γκόμενες. Το κακό είναι ότι η ένταση μουσικής είναι συνήθως εκκωφαντική. Μόνος πας ή με παρέα? Αμα πας με παρέα ανοίχτε και κάνα μπουκάλι στο μαγαζί, φθηνά είναι (50-70 EUR το μπουκάλι) και βοηθάει.

Στη νοοτροπία είναι κάτι στη μέση μεταξύ Ρωσσίδων και Ελληνίδων. Δηλ. δεν έχουν αυτό που έχουν οι πιο πολλές ανατολικές που άμα σε γουστάρουν δεν καταλαβαίνουν τίποτα, έχουν stop. Το LMR συχνό φαινόμενο. Δηλ, 5 μέρες είναι λίγες για το μέρος. Μεγάλο συν: το 90% κάτω των 30 μιλάει καλά αγγλικά.

Από αξιοθέατα μαλακίες, κάνε το κλασσικό τουρ στο Παλάτι του Τσαουσέσκου.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Kάθε μέρα,ότι θέλεις.

Ακόμη και το casting που θελω να κάνω,η 4η επιλογή ειναι ακάπωτο μετά από rapid test.
Μαλλον θα κάνω γενικη εξέταση εγώ,θα πληρώνω και μια γενικη δικη τους και μετά κρεμπέδιασμα τρελό.

Θα δούμε..

Το casting θα παράγει κανονικά video ή μούφα θα είναι για να γαμάς? Επίσης, έψαξες αν είναι νόμιμο εκεί?

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.888
Πόντοι
3.346

Θα δούμε..

αντε και εξετασεις των κορασιδων ειναι οκ και δεν θα εισπραξεις κανενα παρασημο

το ενδεχομενο να γινεις προωρα πατερας το εχεις σκεφτει;

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81

Μπα,οχι δουλευει καθαριστρια σε νοσοκομειο περιστασιακα σε μικρη επαρχιακη πολη και δυσκολα τα βγαζει περα.
Στην πολη οι Ρωσοι ειναι τραγικοι.Επικινδυνοι αλκοολες φαση σαν να βλεπεις σκοτεινους τυπους απο μυθιστορηματα του Ντοστογιεφσκυ.
Μου ειχε υποσχεθει να φερει και δυο φιλες της να γαμησω αλλα τελικα δεν εκατσε.
Με ρωσικα χτυπας ανετα τετοιες στη βαθια Ρωσια.Βεβαια ο κινδυνος ειναι αυξημενος.Γκοπνικς κι ετσι τη νυχτα μαλλον ψιλοακυρο να κυκλοφορησεις στους δρομους η στην πλατεια.
Θυμαμαι την πρωτη μερα που τη συναντησα σε καφε σηκωθηκαν δυο τυποι να με πλακωσουν,λεω στη γκομενα φυγε γρηγορα οπως εισαι εξω και ερχομαι μετα.

zmI9ns.jpg

Τοτε στα 23 που τη γνωρισα ηταν πιο εντυπωσιακη θα ψαξω να βρω φωτος.
Αλλα ειχα και πιο εντυπωσιακες Ρωσιδες.

Αυτή τη χτύπησες πηγαίνοντας απευθείας στην πόλη της, η από internet?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
απλα θελει για επαρχια να εισαι πιο συντηριτικος το δυτικο στυλ εκει παει περιπατο

αυτο με το να σπρωχνεις μαρουλι στη ρωσικη επαρχια δεν παιζει ετσι φανερα διοτι θα σε φανε λαχανο

θελει χαμηλα τη μπαλα και οχι επιδιξιομανια και selfies και σαμπανιες

συμβιβαζεσαι με τα στανταρ της κοινωνιας

το μουνι απο μονο του ερχεται δεν χρειαζετε προσπαθεια μεγαλη το να γαμησεις ειναι πολυ ευκολο στη ρωσικη επαρχια

Ειναι αλλη φαση.Πας ας πουμε στην πλατεια το βραδυ και βλεπεις μαυρα αμαξια παρκαρισμενα με τυπους μεσα μαφια style πιθανον οπλισμενους,βλεπεις και τους ξεμπαρκους αλκοολικους να περιφερονται,τους ναρκομανεις και τους τρελλακηδες λες τι κανω εγω εδω?Δεν ξερεις ποιος ειναι πιο επικινδυνος,σα να ειναι ολοι ετοιμοι να χιμηξουνε.
Θυμαμαι ειχα παει με τη γκομενα σε ενα αθλιο σουπερ μαρκετ να αγορασουμε οπου ολα τα προιοντα ηταν ρωσικα,τιποτα ευρωπαικο.Το μαγαζι ηταν γεματο αλκοολικους.Ανοιγω το πορτοφολι να πληρωσω και βλεπουν οι τυποι τα πενηνταευρα και να τους τρεχουν τα σαλια.
Τη γαμησαμε λεω.Μας ειχαν παρει δυο τρεις απο πισω,γενικα δεν ξερεις ποτε θα σου την πεσει ο αλλος.
Εχει αδρεναλινη Ρωσια.Μουναρες παντου στις μικρες πολεις κατι που δε βλεπεις Ουκρανια οπου οι μικρες πολεις ειναι ερημια,γκομενες ουτε με το κυαλι.
Γενικα Ρωσια παιζει να δεις τυπους που να σε κανουν να χεστεις απο φοβο,αυτο δε συμβαινει Πολωνια,Τσεχια.Ειναι καπως αληθινοι οι Ρωσοι αυτο που ειναι το δειχνουν,γενικα αλλος λαος.
Οι Ουκρανοι ειναι τρομερα εξευρωπαισμενοι σε σχεση με τους Ρωσους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606

Απο το ιντερνετ.Αλλα εκατσε σε dt.Μου ελεγε οτι ειμαι πολυ ομορφος,της αρεσω πολυ κτλ.
Γενικα Ρωσια πρεπει να πληρωσεις βιζα κτλ και ειναι πιο ακριβα απο Ουκρανια οποτε δε συμφερει να πας χυμα χωρις ετοιμα κοννε απο ιντερνετ.
Και επι τοπου βεβαια χτυπας,εχει πολυ υλικο.
Παλια το ιντερνετ δουλευε καλα,χτυπαγα τετοιες και καλυτερες.Δεν πηγα να τις γνωρισω βεβαια ολες αλλα ηταν περιπετεια.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.888
Πόντοι
3.346
Ειναι αλλη φαση.Πας ας πουμε στην πλατεια το βραδυ και βλεπεις μαυρα αμαξια παρκαρισμενα με τυπους μεσα μαφια style πιθανον οπλισμενους,βλεπεις και τους ξεμπαρκους αλκοολικους να περιφερονται,τους ναρκομανεις και τους τρελλακηδες λες τι κανω εγω εδω?Δεν ξερεις ποιος ειναι πιο επικινδυνος,σα να ειναι ολοι ετοιμοι να χιμηξουνε.
Θυμαμαι ειχα παει με τη γκομενα σε ενα αθλιο σουπερ μαρκετ να αγορασουμε οπου ολα τα προιοντα ηταν ρωσικα,τιποτα ευρωπαικο.Το μαγαζι ηταν γεματο αλκοολικους.Ανοιγω το πορτοφολι να πληρωσω και βλεπουν οι τυποι τα πενηνταευρα και να τους τρεχουν τα σαλια.
Τη γαμησαμε λεω.Μας ειχαν παρει δυο τρεις απο πισω,γενικα δεν ξερεις ποτε θα σου την πεσει ο αλλος.
Εχει αδρεναλινη Ρωσια.Μουναρες παντου στις μικρες πολεις κατι που δε βλεπεις Ουκρανια οπου οι μικρες πολεις ειναι ερημια,γκομενες ουτε με το κυαλι.
Γενικα Ρωσια παιζει να δεις τυπους που να σε κανουν να χεστεις απο φοβο,αυτο δε συμβαινει Πολωνια,Τσεχια.Ειναι καπως αληθινοι οι Ρωσοι αυτο που ειναι το δειχνουν,γενικα αλλος λαος.
Οι Ουκρανοι ειναι τρομερα εξευρωπαισμενοι σε σχεση με τους Ρωσους.

:thumbsup:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.888
Πόντοι
3.346

ανοιγεις tinder (plus συνδρομη) και παιζεις μπαλα με τις ντεβουσκες στη ρωσικη επαρχια.

αλλα ειπαμε xexe2 οτι τα πραγματα ειναι διαφορετικα απο οτι μοσχα και αγ. πετρουπολη

οτι χρειαστεις μπορεις να με ρωτησεις σε ΠΜ αν και εχουν γραφτει αρκετα πραγματα σημερα απο εμενα και τον kman2 στις πιο πισω σελιδες αν δεις για να εχεις μια ιδεα περι ρωσικης επαρχιας

kai daygame παιζει αλλα σεμνα και πιο ηπια δεν εχει η επαρχια φαντεζι clubs τυπου chi D fleur οπως στο κιεβο

μοσχα και πετρουπολη εχει

πχ. στο ισβεσκ μια επαρχιακη πολη κοντα στα ουραλια δεν παιζει τετοια διασκεδαση

τα νυχτερινα τους κεντρα ειναι πιο παραδοσιακα με ορχηστρα, πιστα,  ποτο και φαγητο

τρωνε πινουν οι γκομενες και ψαχνουν παρτενερ για να χορεψουν και να φλερταρουν και να πηδηχτουν στο τελος της βραδιάς

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Το συμπέρασμα που καταλήγω για Ρωσσία/Ουκρανία είναι ότι αν ξέρεις conversational Ρώσσικα (δηλ να μπορείς να κάνεις κανονική κουβέντα όχι μόνο τα απλά) το παιχνίδι θα απόγειώνεται. Ίσως να αξίζει να μάθει κανείς.

Τέλος πάντων, θα κοιτάξω το Μάρτη-Απρίλη να επισκεφθώ Αγ. Πετρούπολη (τώρα πρέπει να έχει πουτσόκρυο). Αν ενδιαφέρεται και κανείς, ας στείλει κάνα pm.

Επίσης, ξέρει κανείς από Αγγλομάθεια τι παίζει Αγ. Πετρούπολη: τι ποσοστό από τις 20-30 μιλάει Αγγλικά?

Τέλος, τι γνώμη έχετε για τα μέρη διακοπών που έχουν πολλές Ρωσσίδες, πχ. Ταυλάνδη κτλ. τώρα το χειμώνα?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Πραγματικα οταν σκεφτομαι τι τραβηξαν οι Γερμανοι οταν ο Σταλιν τους εριξε ενα εκατομμυριο φυλακοβιους Ρωσους φονιαδες να τους φανε.Φαντασου αυτους,με τους στρατιωτες διπλα διαρκως μεθυσμενους με βοτκα,τους ημιπαραφρονες κομμισαριους και τους χρηστες σκληρων ναρκωτικων σε βαθμο αναισθησιας να ορμανε μαζι σε ορδες κατα πανω σου.
Ενταξει Ιταλοι,Ρουμανοι παραταγαν τα οπλα και ετρεχαν,οι Γερμανοι αντιστεκονταν αλλα δε βγαινει να νικησεις απεναντι σε τετοιους τυπους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom