Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.998
Πόντοι
2.356
Για εμας που δεν τα ζήσαμε,μπορείς να πεις με δυο λόγια τί ακριβώς γινόταν τότε;Έβλεπαν οι γυναίκες ξένο και του ορμούσαν;
Τα εχω γραψει παλιοτερα στο νημα της Ουγγαριας , θα τα επαναλαβω εν ολιγοις
Ειχα παει με φιλο απο Βιεννη με τραινο οπου ειχαμε καθησει 3-4 μερες για να βγει η βιζα , κομμουνιστικο καθεστως ακομη φυσικα αλλα μια αισθηση ελευθεριας λογω περεστροικας ειχε ηδη αρχισει. Βεβαια οι ουρες για το ψωμι,τα ειδη ενδυσης κτλ ηταν καθημερινο φαινομενο ...
15 μερες καθησαμε σε διαμερισμα γκομενας(ξανθο διμετρο) στην Πεστη , τα κομματικα στελεχη θυμαμαι μας ειχαν πει οτι μενανε μονο στη Βουδα που ηταν και η καλυτερη περιοχη.
Σχεδον καθε μερα μας εφερνε και αλλες φιλες της ,ψοφουσανε για οτιδηποτε δυτικο ... απιστευτα φορτωματα και απο καφε -κλαμπ με μουναρες σερβιτορες,παραδεισος στην κυριολεξια. Ενα σκηνικο που αξιζει να αναφερθει για να καταλαβετε την διαφορα του τοτε με το τωρα ειναι οτι ειχαμε παει στο καλυτερο κλαμπ που βρισκοταν στο νησι της Μαργαριτας μαζι με γκομενες ,δειχνουμε τα διαβατηρια εμεις και ολα ενταξει μπορουσαμε να περασουμε αλλα εκεινες επειδη ηταν ντοπιες δεν τις αφησαν καθοτι το συγκεκριμενο μαγαζι ηταν μονο για ξενους. Φυγαμε και πηγαμε σε αλλο υποδεεστερο κλαμπ ... τωρα τρωνε πορτα οι ξενοι στα καλυτερα μαγαζια τους. Οταν φευγαμε παλι με τραινο στον σταθμο μου θυμισε ελληνικη ταινια η ολη φαση ,ειχαν ερθει και μας αποχαιρετουσαν μισοκλαιγοντας δυο απο αυτες.
Περασαν ανεπιστρεπτι εκεινες οι εποχες ,αισθανομαι απλα τυχερος που λογω ηλικιας προλαβα να τα δω και να τα ζησω (22 ημουνα τοτε).

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.888
Πόντοι
3.346
Έχεις καμία πρόσφατη ανταπόκριση? Μου είπε φίλος που πήγαινε ότι από nightlife καθημερινές είναι νέκρα, και έλεγα να προτιμήσω Μόσχα που έχει κάθε μέρα από ότι λέει ο Glock και οι τύποι στο roosh.

καποια προσφατη εμπειρια δεν εχω θα πρεπει να γυρισω πισω το χρονο στο 2010, αλλα απο οσο μιλαω με ατομα που δραστηριοποιουνται επαγγελματικα στη Ρωσια, οτι η αγ. πετρουπολη καλυπτει ολα τα στανταρ για καποιον που θελει μουναρες γυναικες ποιοτικη διασκεδαση τις περισσοτερες μερες την εβδομαδα  και ρεστοραν με καλο φαγητο.

μοσχα ειναι επισης εξισου ποιοτικη αλλα το προβλημα ειναι οτι ειναι αχανης πολη η εκταση της ειναι πολυ μεγαλη να φερω ενα παραδειγμα απο το αεροδρομιο της μοσχας το ντομενοβο ως το κεντρο η αποσταση ειναι περιπου 50 χιλιομετρα.

επισης μοσχα εχουν παει μεταναστες αρκετοι απο τα κρατη της πρωην σοβ. ενωσης δλδ απο καζακσταν, κυργιζια, ουζμπεκισταν
και πολλοι απο τα βαθη της ρωσιας με την προοπτικη να βρουν μια καλυτερη δουλεια.

ο πληθυσμος ειναι περιπου 15 εκατομυρια μην βλεπεις το κεντρο της μοσχας και εντυπωσιαζεσαι αν βγεις προς τα προαστεια της μοσχας θα δεις πιστευω την πραγματικη εικονα της πολης που δεν ειναι ιδανκη οπως τη φανταζεσαι.

αν μου εβαζες ομως το διλημα Κιεβο η Μοσχα θα σου ελεγα Μοσχα με χιλια μπροστα στη Μοσχα το Κιεβο ειναι λιγο 

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.888
Πόντοι
3.346

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.888
Πόντοι
3.346
Kαι εμένα η Αγία Πετρούπολη μου ήρθε αμέσως στο μυαλό.

Έχω πάει μια φορά και πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να ξαναπάω.

Από τους κορυφαίους προορισμούς για μένα.
Και ο μέσος όρος εμφάνισης,αναλογίες 7αριων,8αριών,κ.λ.π. όλα στον υπερθετικό βαθμό.
Δεν υπαρχει το μέρος..

:thumbsup:

και εγω δεν βλεπω την ωρα να παω αγ. περτουπολη αλλα μεχρι μεσα του 2018 δεν μπορω να παω εχω καποιες εκρεμοτητες που πρεπει να τακτοποιησω πρωτα εδω στη ελλαδα και επειτα αν ολα κυλισουν καλα θα ανεβω επανω και θα κατσω αρκετο καιρό.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.888
Πόντοι
3.346
Που να βλεπατε τι γινοτανε στην Βουδαπεστη που πηγα πρωτη φορα το 1988  :grin: δεν θα πιστευατε τα ματια σας ...
που παει η ΕΕ ξεγραφεται αμεσως το μερος , νομος αυτος.

ρολογα , δεν υπαρχει καποιος αλλος εδω μεσα που να ξερει καλυτερα περι ρουμανικης σχολης απο τον μιδα ... εχει κανει διατριβη μιλαμε , οτι σου λεει κρατησε το και εφαρμοσε το οταν ανεβεις Βουκουρεστι.
υγ. αν σου αρεσουν τα κλαμπ που απο οτι εχω καταλαβει ισχυει , περνα απο το Boa ... οχι οτι υπαρχουν πιθανατοτητες να φορτωσεις απο εκει αλλα σαν κοσμος και θεαμα αξιζει.

μπραβο θειε τασο μας γυρισες πισω στη δεκατια του 80 που ειμαι  εγω γενημενος

αλλα περναει η μπογια σου ρε μπαγασα ακομη και τωρα που εισαι στα 50  :grin:

ολο πιπινακια του γαλακτος γαμας ωστε να παιρνεις το ελιξιριο της νεοτητας  :grin:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.140
Πόντοι
18.827
Έχεις καμία πρόσφατη ανταπόκριση? Μου είπε φίλος που πήγαινε ότι από nightlife καθημερινές είναι νέκρα, και έλεγα να προτιμήσω Μόσχα που έχει κάθε μέρα από ότι λέει ο Glock και οι τύποι στο roosh.

Τύπε και στη Μοσχα εργάζονται οι κοπέλες. Γιαυτο που θέλεις εσυ πρεπει να πας σε φοιτητούπολη. Δεν πας σε κανα Ρέθυμνο, Γιάννενα, Κομοτηνή, μη σε τρωει και το κρύο;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.368
Πόντοι
3.656
Multumeck  :hi: :hi: :hi:

Αν κι εγώ δεν ψάχνομαι για πληρωμένο..

Ναι φίλε xexe,  Βουκουρέστι!

Φίλε Μιδα πολλές φορές δεν αλλάζουν τα μέρη Αλλά... εμείς ;)
Από την έρευνα πάντως στο Τίντερ συμφωνώ απόλυτα πως οι γυναίκες εκεί έχουν τον απόλυτο έλεγχο επί των ανδρών και κανένας δεν τους κάνει εντύπωση καθαρά και μόνο εμφάνισης ή επειδή προέρχεται από χώρα ανώτερου επιπέδου!Οι Βαλκάνιες Όλες μα Όλες έχουν άλλα ένστικτα ζευγαρώματος !
αλλαζουμε κι εμεις σωστο
Αλλα εγω δε συγκρινα 2005 με 2015..συγκρινα 2003 με 2005...απο 2007 ειδικα κ μετα εσβησε το μερος
Μην το κουραζομαι το θεμα
Ο γυαλος απλα ειναι στραβος
Οποιος σου πει κατι αλλο,ειναι καμακας με μπακγξραουντ χιλιαρικα πολλα ευρω η εχει σχεση με το χωρο του θεαματος τοπικα η αλλιως λεει μαλκιες
Εχω φιλους στην ηλικια σου που εζουν μπλεξει εππαγγελματικα στο Βουκουρέστι κ δεν μπορουν να φυγουν
που περιμενουν πως κ πως να κατεβουν Σαλόνικα τα καλοκαιρια για καμακι
Παλια περιμενσμε ποτε να περασουμε τα κουλατα για να καυλωσουμε αυτοματα..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Κάτσε δάσκαλε γιατί θα μας τρελάνεις. Άντε η 1η εντάξει δεν έχει πολύ καλό πρόσωπο. Σώμα δεν φαίνεται αλλά λογικά θα είναι πολύ καλό. Για την δεύτερη δεν μπορείς να πεις ότι δεν είναι ωραία. Επίσης λογικά θα έχει καλό σώμα κάτι που μπορεί να το διαβεβαίωσει ο δρ Λαβ. Δεν νομίζω ότι έχεις μέχρι τώρα ποσταρει εσύ φωτό με πολύ πιο ωραίο πρόσωπο. Απλά κοιτάς ύψος και σώμα. Δηλαδή εσύ έχεις κόλλημα με τις ψηλές και αυτές που έχουν ωραίο σώμα η είναι ψηλές αδύνατες πολύ.

Μου αρεσουν οι μοντελοειδεις.Εδω ειναι η Ρωσιδα που εχω απο το 2011.190 υψος,30 ετων,εντυπωσιακη,παλια βεβαια ηταν ομορφοτερη.

1SScFV.jpg

Κλασσική σλαβική φάτσα,με πιέζει πολύ για τεκνοποίηση.
Αυτό το επίπεδο μπορείς εύκολα να έχεις Ρωσία ενώ είναι πιο δύσκολο Ουκρανία.

NWu4EI.jpg

OmXzZ6.jpg

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.888
Πόντοι
3.346
Μου αρεσουν οι μοντελοειδεις.Εδω ειναι η Ρωσιδα που εχω απο το 2011.190 υψος,30 ετων,εντυπωσιακη,παλια βεβαια ηταν ομορφοτερη.

1SScFV.jpg

Κλασσική σλαβική φάτσα,με πιέζει πολύ για τεκνοποίηση.
Αυτό το επίπεδο μπορείς εύκολα να έχεις Ρωσία ενώ είναι πιο δύσκολο Ουκρανία.

NWu4EI.jpg

OmXzZ6.jpg

παντα μοντελα χτυπας αρχοντα στη ρωσια και ολες πανω απο 180 cm

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.888
Πόντοι
3.346
θα κανω μια προφητεια σαν το νοστραδαμο

λεω λοιπον στη προφητεια μου οτι ο kman2 στο ταξιδι του στον ιανουαριο στη ρωσια θα αποκτησει απογονο του τσαρου
με ρωσικο ατι εκ αγιας πετρουπολης.
αυτο θα γινει οταν η ρωσιδα ντεβουσκα θα ποτισει τον kman2 με αφθονη βοτκα με αποτελεσμα να ξεχασει να χρησιμοποιησει καποια μεθοδο αντισυληψης (προφυλακτικο).

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.380
Πόντοι
28.786
Που να βλεπατε τι γινοτανε στην Βουδαπεστη που πηγα πρωτη φορα το 1988  :grin: δεν θα πιστευατε τα ματια σας ...
που παει η ΕΕ ξεγραφεται αμεσως το μερος , νομος αυτος.

ρολογα , δεν υπαρχει καποιος αλλος εδω μεσα που να ξερει καλυτερα περι ρουμανικης σχολης απο τον μιδα ... εχει κανει διατριβη μιλαμε , οτι σου λεει κρατησε το και εφαρμοσε το οταν ανεβεις Βουκουρεστι.
υγ. αν σου αρεσουν τα κλαμπ που απο οτι εχω καταλαβει ισχυει , περνα απο το Boa ... οχι οτι υπαρχουν πιθανατοτητες να φορτωσεις απο εκει αλλα σαν κοσμος και θεαμα αξιζει.
:hi: :hi:
Απριλη με Ιουλιο του 1988 δουλευα στη Βουδαπεστη φιλε.

Λες να συνπεσαμε ?? :grin:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.940
Πόντοι
2.356

1SScFV.jpg

Για πες λίγο τι φάση παίζει με ένα τέτοιο άτομο..

Έχει πολλους χορηγους ταυτοχρονα;
Βιζιτάρει+χορηγους;
Σταθερή άσχετη δουλειά+εξτραδακια στημένη στα 4;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.940
Πόντοι
2.356
Πάντως 1.90 ειναι πολύ ακόμη και για μένα που είμαι 1.90,αν και πρέπει να παραδεχτω ότι η συγκεκριμένη το έχει πολύ αερινα και αρμονικα τόσο ύψος.

Το 99% των Ελληνιδων που παίζουν από 1.85 και πάνω,είναι σαν μπετατζήδες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Για πες λίγο τι φάση παίζει με ένα τέτοιο άτομο..

Έχει πολλους χορηγους ταυτοχρονα;
Βιζιτάρει+χορηγους;
Σταθερή άσχετη δουλειά+εξτραδακια στημένη στα 4;

Μπα,οχι δουλευει καθαριστρια σε νοσοκομειο περιστασιακα σε μικρη επαρχιακη πολη και δυσκολα τα βγαζει περα.
Στην πολη οι Ρωσοι ειναι τραγικοι.Επικινδυνοι αλκοολες φαση σαν να βλεπεις σκοτεινους τυπους απο μυθιστορηματα του Ντοστογιεφσκυ.
Μου ειχε υποσχεθει να φερει και δυο φιλες της να γαμησω αλλα τελικα δεν εκατσε.
Με ρωσικα χτυπας ανετα τετοιες στη βαθια Ρωσια.Βεβαια ο κινδυνος ειναι αυξημενος.Γκοπνικς κι ετσι τη νυχτα μαλλον ψιλοακυρο να κυκλοφορησεις στους δρομους η στην πλατεια.
Θυμαμαι την πρωτη μερα που τη συναντησα σε καφε σηκωθηκαν δυο τυποι να με πλακωσουν,λεω στη γκομενα φυγε γρηγορα οπως εισαι εξω και ερχομαι μετα.

zmI9ns.jpg

Τοτε στα 23 που τη γνωρισα ηταν πιο εντυπωσιακη θα ψαξω να βρω φωτος.
Αλλα ειχα και πιο εντυπωσιακες Ρωσιδες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.940
Πόντοι
2.356
Μπα,οχι δουλευει καθαριστρια σε νοσοκομειο περιστασιακα σε μικρη επαρχιακη πολη και δυσκολα τα βγαζει περα.
Στην πολη οι Ρωσοι ειναι τραγικοι.Επικινδυνοι αλκοολες φαση σαν να βλεπεις σκοτεινους τυπους απο μυθιστορηματα του Ντοστογιεφσκυ.
Με ρωσικα χτυπας ανετα τετοιες στη βαθια Ρωσια.Βεβαια ο κινδυνος ειναι αυξημενος.Γκοπνικς κι ετσι τη νυχτα μαλλον ψιλοακυρο να κυκλοφορησεις στους δρομους η στην πλατεια.

Mπα,δεν είμαι για τέτοια κασκαντεριλίκια..
Αγία και Μόσχα έχω πάει μόνο και μόνο εκεί θα ξαναπαω.

Αυτά να τα βλέπουν οι ελληνίδες οι χαμηλοκώλες, που ένα τέτοιο μουνι στην Ελλαδα θα δούλευε υποδοχη σε κανένα club και θα είχε στρατό από πυρφόρους,ενώ στη Ρωσία σφουγγαρίζει τα σκατά στα νοσοκομεία..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.368
Πόντοι
3.656
Πάντως 1.90 ειναι πολύ ακόμη και για μένα που είμαι 1.90,αν και πρέπει να παραδεχτω ότι η συγκεκριμένη το έχει πολύ αερινα και αρμονικα τόσο ύψος.

μεχρι 1.75 το πολυ..μετα ειναι ακυρη η φαση κ μιλαω σαν 1.90 κι εγω.αν ημουν πιο κοντος στο 1.70 θαμουν στοχευμενος απολυτα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.368
Πόντοι
3.656

μεχρι 1.75 το πολυ..μετα ειναι ακυρη η φαση κ μιλαω σαν 1.90 κι εγω.αν ημουν πιο κοντος στο 1.70 θαμουν στοχευμενος απολυτα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Mπα,δεν είμαι για τέτοια κασκαντεριλίκια..
Αγία και Μόσχα έχω πάει μόνο και μόνο εκεί θα ξαναπαω.

Αυτά να τα βλέπουν οι ελληνίδες οι χαμηλοκώλες, που ένα τέτοιο μουνι στην Ελλαδα θα δούλευε υποδοχη σε κανένα club και θα είχε στρατό από πυρφόρους,ενώ στη Ρωσία σφουγγαρίζει τα σκατά στα νοσοκομεία..

Εκει πρακτικα δε μιλαει κανενας αγγλικά ούτε στα ξενοδοχεία.Χωρίς ρωσικά είσαι χαμένος από χέρι.Εννοείται οι γκόμενες ούτε λέξη.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.888
Πόντοι
3.346
Θυμαμαι την πρωτη μερα που τη συναντησα σε καφε σηκωθηκαν δυο τυποι να με πλακωσουν,λεω στη γκομενα φυγε γρηγορα οπως εισαι εξω και ερχομαι μετα.

οσο προχωραει καποιος προς το βαθος της ρωσιας ουραλια και πιο βαθια στην ανατολικη ρωσια (σιβηρια) οι ανθρωποι εκει ειναι πρωτογονοι το να μπλεξει καποιος σε φασαρια ειναι σχετικα ευκολο.

ειδικα οι περισσοτεροι εκει στα βαθη της ρωσιας ειναι μεθυσοι και τεμπελιδες παρα τα πολλα εργοστασια που υπαρχουν

π.χ. το ισβεσκ πολη κοντα στα ουραλια ειναι το εργοστασιο που φταχνει καλασνικοφ εκει παρολο που εχει θεσεις εργασιες πολλοι νεοι δεν θελουν να δουλεψουν λογο προβληματος με τα ναρκωτικα και το αλκοολ

επισης οι περισσοτερες κοπελες απο αυτες τις επαρχιακες πολεις θελουν να μεταναστευσουν στην μοσχα η σαν δευτερο λογο στη αγια πετρουπολη.

σαφως και ενας δυτικος σ' αυτες τις πολεις στη βαθια ρωσια με γνωση της γλωσσας και της νοοτροπιας της κοινωνιας εχει τρελες επιτυχιες

urlauber

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
5.375
Πόντοι
2.356

Δεν μπορω να ξεχασω την γερμανιδα που ειδα προχθες
1,90
Αρβυλα
47 νουμερο παπουτσι
Ατημελητη
Μακρυ μαλλι απεριποιητο με πολλες γκριζες τριχες
Ουτε ιχνος μεικαπο
Ηλικια 35 εδειχνε μεγαλυτερη.
Ντυμενη στα μαυρα χεβιμεταλαδικα

Τον αγιο βασιλη, μου θυμισε, χωρις μουσια

Stories

Νέο!