Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ο κακιουζης γουσταρει να παιξει στην αρειαναρα!!!ασε την βαρκελωνη μιχαλακη και ελα στον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ!!

σε εκεινο το ματς ο αρης αδικηθηκε απ τη διατησιαρουφιανοι του βορρα!!!!
μπα?ειχες παει?για πες μας.την χρονια εκεινη στο τελος γιναν πολλα περιεργα αποτελεσματα και εκει που θα το επαιρνε ο αρης ολα γυρισαν τουμπα.μα καλα μια πολη και να τσακωνονται σαν τα κοκορια?καταλαβαινω το μισος την αντιπαλοτητα αλλα ενα πρωταθλημα μενει παντα στην ιστορια για ολη την πολη.βεβαι τωρα θα αρχισετε το βρισιμο ολοι μαζι αλλα δεν πειραζει.Ας το αφήσουμε αυτό το θέμα. Αρχαία ιστορία. Ούτως ή άλλως δε νομίζω να ήταν κανείς από όσους το συζητάμε στο Βόλο, εκτός από εμένα.
προκειμενου να χασει ο αρης το πρωταθλημα εκεινη την χρονια ,η διατησια εκανε οργια!!επισης κοιταξτε καλα στην φωτο και βρειτε ποιος ειναι ο μαυριδερος κυριος πανω απο το πανο της θυρας 4??

ποιος μακαριτης??Τί να σου πω ρε φίλε για εκείνο το παιχνίδι; Και η διαιτησία έβαλε το χεράκι της, και οι κανονισμοί άλλαξαν στη μέση της περιόδου, και οι συμπολίτες μας "βοήθησαν" ιδιαίτερα, (εκτός από τα καραγκιοζιλίκια του παοκ με το πανώ και ο ηρακλής είχε σκιστεί να μας πάρει 1-1 μέσα στο Χαριλάου ενώ ήταν αδιάφορος), αλλά και εμείς βγάλαμε μόνοι μας τα μάτια μας. Ούτε να τα θυμάμαι δε θέλω.
war ο μαυριδερός είναι ο μακαρίτης;
καθικη δηλαδη ετσι ο μακαριτης??ο φερετης παοκτζης ειναι και αυτος??Ο Παρασίδης, ο δημοσιογράφος.