Λοιπόν, κατ'αρχήν το όνομα της πόλης είναι Λεμεσός (ένα σίγμα). Και στα Αγγλικά (πλέον) Lemesos είναι. Ούτε "Λεμεσσός", ούτε "Λίμασσολ" ούτε τίποτε άλλο.
Ένα καλό στριπτιζάδικο είναι το ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ. Ειναι απέναντι από το ξενοδοχείο Holiday Inn στον παραλιακό δρόμο. Κατά τη γνώμη μου το καλύτερο στην πόλη.
Άλλο καλό είναι το WHITE HORSE στο κέντρο της πόλης - Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ, κοντά στην διασταύρωση με Οδό Νίκου Παττίχη. Απέναντι είναι ακόμη ένα, ξεχνάω το όνομα (Αρχόντισα ή κάτι τέτοιο). Επίσης πολύ καλό.
Όταν λέμε πολύ καλό εννοούμε μεγάλη ποικιλία και καμοία πίεση.
Εκεί το σύστημα είναι πολύ απλό: Αφού αποφασίσεις ποιάν θες, μιλάς με το γκαρσόνι. Θα βάλεις κάποια ποτά και θα φύγεις με την κοπέλα στις 3 η ώρα (την ώρα που κλείνει το μαγαζί). Πόσα θα δώσεις στην κοπέλα αυτό θα το συμφωνήστε μαζί και θα μείνει μαζί σου ως τις 8-9 το πρωί.
Η ταρίφα των ποών είναι για ένα ραντεβού, είτε το ίδιο βράδυ είτε κάποιο απόγευμα.
Μην βάλεις ποτό σε κοπέλα αν δεν την θες, διότι τα "ποτά" δεν είναι ανά πελάτη, αλλά ανα κοπέλα, δηλαδή αν η ταρίφα είναι π.χ. πέντε ποτά, δεν μπορείς να πεις έχω βάλει πέντε ποτά σε πέντε κοπέλες, επομένως θέλω την τάδε. Πρέπει να βάλεις την ταρίφα των ποτών σε αυτή που θες.
Έτσι δουλεύει το σύστημα στη Λεμεσό.
Κάποτε σε αρκετά στριπτιζάδικα μπορούσες να γαμήσεις κιόλας, αλλά μετά που η αστυνομία τους έτριξε τα δόντια στο μόνο που πλέον κάτι μπορείς να κάνεις είναι στο LE MIRAGE, στην παραλιακή λεωφόρο. Αρκετά καλό μέρος κι'αυτό.
Οι τιμές για τους τουρίστες στην πόλη (Έλλαδίτες, Ελληνοκύπριους ή ξένους) είναι μεγαλύτερες. Επομένως καλύτερα αν σας ρωτήσει κάποιος από πού είστε να του πείτε ότι ήρθατε πρόσφατα στην πόλη για μόνιμη εγκατάσταση. Αυτοί θέλουν πελάτες και όσοι από αυτούς είναι καλοί επαγγελματίες θα θέλουν να σας ξαναδούν.
Ελπίζω να βοήθησα. Νάστε καλά.