Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.973
- Πόντοι
- 3.936
Τελικα ο Jimi δεν ειχε δικιο η κοπελια ηταν αψογη το μονο που δε μου αρεσε αλλα αυτο το ειχε ανεκαθεν ειναι η πιπα της προφανος δε ταιργιαξε η χημεια τους
στην Αθήνα εχει και πολλα μπουρδελα με 10 και 20 ευρω εκει παιζουν με τις ποσοστητες, εδώ υπαρχει συγκεκριμενο πελατολογιο.Δυστυχώς νομίζω πως είναι αλήθεια.
Διαφωνώ. Συγκρίνοντας με 4-5 χρόνια πριν, δεδομένου ότι έχει κλείσει πρακτικά όλος ο Βαρδάρης και η Αν. Γεωργίου, δε νομίζω πως έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα τα μαγαζιά.
Απλά στην Αθήνα τα studios ξεκινάνε από 50€, ενώ εδώ από 30. Οπότε δεν κάνουν καν τον κόπο να έρθουν Θεσσαλονίκη.
Pωτησα και εγω μου ειπαν θα επιστρεψει συντομα...Ασχετο αλλα η Λαρα παιζει να σταματησε? δεν την βλεπω στο γκριςλειντις.
Και εγώ.
Με 200€ την ώρα χωρίς cif, cim, anal δεν τη βλέπω να πιάνει όποια και αν είναι.
στην Αθήνα εχει και πολλα μπουρδελα με 10 και 20 ευρω εκει παιζουν με τις ποσοστητες, εδώ υπαρχει συγκεκριμενο πελατολογιο.
την αν.γεωργιου τι την εβαλες? εγω μιλαω για πιο παλια που υπηρχε μονο ο βαρδαρης 12 μαγαζια μετρημένα προ κρισης. τωρα είναι μετρημένα 37 στην τελευταια τσαρκα (πχ τα τριδυμα είναι 3, το βεγκας αλλα 3 κλπ...).
τριπλασια μαγαζια το 1/3 των πελατων κατά μεσο ορο. ε πχ η καλομαθημενη που παλια εκανε τζιρους 1000 και 1500 ευρω τωρα χτυπάει ταβανι 800 και λεει και ευχαριστω. μια άλλη που παλια θα επαιρνε 10 πελατες ετσι από περιεργεια να την δοκιμασουν τωρα αντιστοιχα θα παρει 2 γιατι εχει και άλλες να δοκιμασουν, ε μια μετρια που θα παρει κατω από 10 πελατες δηλαδή καθαρα δικα της λεφτα θα μεινουν κατω από 5 μαρκες, οποτε κατω από 150 ευρω για 8ωρη εργασια. ε αν είναι να δουλευει για 50-100 ευρω παει αλλου που θα τα βγαλει λογω ποσοτητας στην Αθηνα ή εκτος μαγαζιου με 2-3 ραντεβού.
Μεγάλη ήττα στην Αλεξάνδρα στις βιλλες... Σύντομα κριτική... Μακριά...
ποια Βανεσσα ρε φιλος ;; αυτην στην πρωην ''εκκλησια'' Νικ Ουρανου 1β ;; αυτην ειναι γυρω στα 30 και ειναι μονο για πιπα...αλλη λες;;Μόλις γύρισα από Βανέσα.καλο το μικρό αλλά στο δεκάλεπτο αρχησε τα άντε τελειονε. Στα ρωσοαγγλικα φυσικά
H αλεξανδρα δεν δουλευει στις βιλεσ φιλε μου στο ερωτικα εινε.Απαιτώ οι βίλες να μετονομαστουν σε ξεπεταδικα!!!
ανάλογα την ώρα...να παω τσαρκα η να μην παω;
λες και θα αλλαξει τιποτα...ανάλογα την ώρα...
Ποτέ δεν ξέρεις... Άλλες το πρωί, άλλες το βράδυλες και θα αλλαξει τιποτα...