SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.376
- Πόντοι
- 6.796
Ο Ντοπας ειναι καλο παιδι.. Σκεφτομαι Picker γιατι μσς εχει πρηξει τα παπαρια με τον ηλιθιο νομο του..
Μου αρεσει που καποιοι υποψήφιοι τρεμουν τη διοργάνωση και για οσο διαρκεί απεχουν απ το φορουμ για να μη δινουν τροφη για ψηφους... οσοι αποκλείονται επανεμφανιζονται σα τα σαλιγκάρια..πολυ πλακαα λεμε χαχαχαχα

Ολοι οι κλωνοι μου θα ψηφισουν Νασο Αθανασιαδη γιατι την εχει δει κλωνοκυνηγος..
επειδη σας συμπαθω και τους δυο, οι μισοι κλωνοι μου θα ψηφισουν τον εναν και οι αλλοι μισοι τον αλλον :S :S :S
επειδη σας συμπαθω και τους δυο, οι μισοι κλωνοι μου θα ψηφισουν τον εναν και οι αλλοι μισοι τον αλλον :S :S :S
Ο Ντοπας ειναι καλο παιδι.. Σκεφτομαι Picker γιατι μσς εχει πρηξει τα παπαρια με τον ηλιθιο νομο του..
Ψήφισέ με... Να ξέρεις όμως ότι ο νόμος μου θα γραφτεί στη Βικιπαίδεια κάποια στιγμή.![]()
Ολοι οι κλωνοι μου θα ψηφισουν Νασο Αθανασιαδη γιατι την εχει δει κλωνοκυνηγος..
Εχεις πολλους κλωνους και σε νοιαζει τυπε:S :S :S
Οκ σε ψηφιζω αλλα σιγα το νομο δεν θα γινει ποτε αποδεκτος κανεις δε θελει να γαμαει αποκλειστικά πουτανες και μονο στο Μεταξι.. Ισως η δευτερη γενια Πακιδων ασπαστει το νομο σου..
Πρέπει να είσαι πολύ έξυπνος για να ασπαστείς το νόμο του Picker. H μάζα θα παρασύρεται πάντα από τα ένστικτά της.![]()
Τα ένστικτα διαιωνιζουν τους δυνατους τυπε.. ο νομος Picker προσελκυει τους αδυναμους! Hi Hitler!
Τοτε ποιον αλλον και γιατι?
Ειπαμε, Γασπαροβιτς γιατι το θελει πολυ, Νασος ο κλωνοκυνηγος, και??

γιωργο ο οξαποδω ειναι εχθρος αμα ειναι φιλος σου εισαι τελειωμενος
θα σε ψηφισουν μιλιουνια φιλοι μου

[size=30pt]nikos_plat[/size]
![]()

Το παιδί είναι ταλεντο, θα παει μπροστά
![]()

Τα μιλουνια φιλοι σου δεν μπορουν να κανουν τιποτα μπροστά στους λιγους και καλους φίλους μου.
Ετοιμάσου βανακια για τον δρομο της δοξας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()