Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
δεν ρίχνω λάσπη με το να υπενθυμίζω την αλλαγή τιμής
δεν έχουν περάσει 10 μήνες και πάνω που λες
αν θες πιστεύεις αυτα που λέω αν δε θες προσπερνάς
δεν υπάρχει κανένα μένος απέναντι στην εκδιδόμενη παρά μόνο απέναντι σε προμότορες
Η Μαρία κατά τη γνώμη μου σαφώς και αξίζει τα χρήματα που ζητά. Σε σύγκριση μάλιστα με την Κάτυ ή το πιπινάκι κτλ είναι πολύ καλύτερη! Επιπλέον θεωρώ πως γενικά cg ανοικτού κύκλου για μία ώρα δεν είναι δυνατόν να παίρνει 50 ευρώ, από τη στιγμή που τα στούντιο χρεώνουν τόσα το 15΄.
Όσον αφορά στο τί έπαιρνε πριν, αυτό είναι άσχετο. όλοι δικαιούνται να αυξάνουν την αμοιβή τους (εφόσον τους βγαίνουν τα κουκιά).
κάλο είναι να σταματήσει η αντιπαράθεση μεταξύ μας και να μας πει κάποιος υπεύθυνος για ποιο λόγο κατέβηκε η κριτική του φίλου Gari...
και γω δικαιούμαι να κριτικάρω όποτε και όσο θέλω την άνοδο της τιμήςΗ Μαρία κατά τη γνώμη μου σαφώς και αξίζει τα χρήματα που ζητά. Σε σύγκριση μάλιστα με την Κάτυ ή το πιπινάκι κτλ είναι πολύ καλύτερη! Επιπλέον θεωρώ πως γενικά cg ανοικτού κύκλου για μία ώρα δεν είναι δυνατόν να παίρνει 50 ευρώ, από τη στιγμή που τα στούντιο χρεώνουν τόσα το 15΄.
Όσον αφορά στο τί έπαιρνε πριν, αυτό είναι άσχετο. όλοι δικαιούνται να αυξάνουν την αμοιβή τους (εφόσον τους βγαίνουν τα κουκιά).
Kαθενας μας εχει το δικαιωμα να κριτικαρει την ανοδο της τιμης της καθε μπουμπους,και γω δικαιούμαι να κριτικάρω όποτε και όσο θέλω την άνοδο της τιμής

Τι να υπενθυμίσουμε βρε παιδιά.....Άμα κοιτάξει το νήμα της κοπέλας κάποιος το μόνο που διαβάζει διαρκώς είναι αυτό.Νομίζω φτάνει πλέον....Ας την αφήσουμε να δουλέψει όπως θέλει.Όποιος του αρέσει την επιλέγει τώρα σε αυτή τη τιμή.

Οκτώ μήνες από αλλαγή τιμής και τουλάχιστον δέκα από το τελευταίο σας ραντεβού. Ήμουν σαφής. Και δεν βλέπω να υπενθυμίζεις σε άλλες κοπέλες. Κι η Όλγα άλλαξε κι η Στέλλα το ίδιο. Και να σου πω κάτι; Καλά έκαναν, κακά έκαναν, δικαίωμά τους. Δεν θα τις κατηγορήσω, ίσως τις πάρω ξανά αν μου αρέσουν, ίσως όχι, αλλά όχι να τους κάνω πόλεμο. Κι όποιος γουστάρει και τα δίνει δεν είναι προμότορας. Απλά βλέπει αλλιώς τα πράγματα. Η αλλαγή τιμής συζητήθηκε από όλες τις πλευρές και τώρα πια είναι ιστορία.
Kαθενας μας εχει το δικαιωμα να κριτικαρει την ανοδο της τιμης της καθε μπουμπους,
ειδικα εαν η αυξηση δεν παει στην μουνα-μπανκ, αλλα στον καθε τσαρλατανο προμοτορα..![]()
η διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε σένα είναι ακριβώς αυτή
εσύ επιχαίρεις που ανέβασαν τιμή ενώ εγώ όχι
εγώ είμαι με την πλευρά του αγοραστή γιατί αγοράζω
μόνο μην πεις ότι κρατάς και τεφτέρι για το πότε έκανα ραντεβού μαζί της?
ούτε λεκανάκιας να ήσουνα
Η σλουρπ οταν ηταν στα 50 ελεγε πως δουλευε ταυτοχρονα μασαζ κ πεντικιουρ..Και που ξέρεις εσύ κι εγώ που πάει η αύξηση; Κι όταν ήταν σε γραφείο και έπαιρνε 130 ήταν καλά; Και ναι, δικαίωμα στην κριτική έχουν όλοι αλλά όταν γίνεται η αλλαγή, όχι 8 μήνες μετά. Όπως έγραψε κι ο Μπαρούχος φτάνει πια. Όποιος θέλει παίρνει, όποιος δεν θέλει παίρνει άλλες. Όταν όμως μιλάς συνέχεια για κάτι που στην τελική δεν σε ενδιαφέρει πια μόνο εμμονή και κακία κρύβει...

κύριοι ψυχραιμία...
είναι θέμα γούστου και νοοτροπίας η όλη φάση...
αν η Μαρία για χ,ψ λόγο ανέβασε την τιμή της πρόβλημα της και δικαίωμα της...
αν θέλω να αγοράσω πρόβλημα μου και δικαίωμα μου....
σ.σ
ονομάτισα γιατί είμαστε στο νήμα της Μαρίας...
αυτό ισχύει για όλες της εργαζόμενες....
Η σλουρπ οταν ηταν στα 50 ελεγε πως δουλευε ταυτοχρονα μασαζ κ πεντικιουρ..
Ξυπνησε ενα πρωι και σκεφτηκε απο μονη της να γινει σουπερ κολ γκερλ στα 80..
Απο πισω ειναι σιγουρα προμοτορακος γιαλατζι..
Να προσθεσω ακομα, οταν δουλευε σε γραφειο,η τιμη ηταν 130, αυτη ουτε 50 δεν θα επαιρνε..
5-6 είναι μαζί με τους κλώνουςΗ σλουρπ οταν ηταν στα 50 ελεγε πως δουλευε ταυτοχρονα μασαζ κ πεντικιουρ..
Ξυπνησε ενα πρωι και σκεφτηκε απο μονη της να γινει σουπερ κολ γκερλ στα 80..
Απο πισω ειναι σιγουρα προμοτορακος γιαλατζι..
Να προσθεσω ακομα, οταν δουλευε σε γραφειο,η τιμη ηταν 130, αυτη ουτε 50 δεν θα επαιρνε..