Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (4 μέλη και 39 επισκέπτες)

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
58
Πόντοι
1
Καλησπέρα μπορεί ας στείλει πληροφορία σε. pm για κορινα αρχές Β.Ολγας. Σκέφτομαι να το επισκεφθώ..

giorgos vazelos8

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2016
Like
10
Πόντοι
0
Καλημέρα χθες πήγα στο Αμαρυλις μασάζ υποτυπώδες στα του αγώνα η κοπέλα αρκετά καλή. .....Ήταν δύο μια ψηλή και μία πιο κοντούλα προτιμηθηκε η κοντούλα

giorgos vazelos8

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2016
Like
10
Πόντοι
0
Καλημέρα χθες πήγα στο Αμαρυλις μασάζ υποτυπώδες στα του αγώνα η κοπέλα αρκετά καλή. .....Ήταν δύο μια ψηλή και μία πιο κοντούλα προτιμηθηκε η κοντούλα

giorgos vazelos8

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2016
Like
10
Πόντοι
0
Έχει να μου προτείνει κάνεις φίλος κάτι καλύτερο για σήμερα

Celer

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2017
Like
8
Πόντοι
0
Καλημέρα παλικάρια...ξέρει κάνεις τπτ για το Magic Touch ?

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.829
Πόντοι
736

dbaba

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.427
Πόντοι
4.435
Ρε παιδιά δε τη ξερω αυτή τη Κορινα. Εστειλα ενα άσχετο pm στον kavler και μπερδευτήκατε  μη μου στέλνετε pm δε τη ξερω. Sorry που σας μπέρδεψα. Kavler αν πηγες τελικά πες μάσα πια είναι αυτη ρε φιλε!

NIK A

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
520
Πόντοι
81
Καλημέρα παλικάρια...ξέρει κάνεις τπτ για το Magic Touch ?

Εχω παει φιλαρακι.Μονο μασαζ σπα στυλ. Εχει τρεις κοπελες εκτων οποιων οι 2 φυσικοθεραπευτριες. Καλο μασαζ με διαφορα ειδη ταυλανδεζικο κλπ. Χωρος κομπλε. Αλλα  τρως πετσετα ισως ξαναπαω αμα ξαναπιαστω πολυ.

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
58
Πόντοι
1

Ρε παιδιά δε τη ξερω αυτή τη Κορινα. Εστειλα ενα άσχετο pm στον kavler και μπερδευτήκατε  μη μου στέλνετε pm δε τη ξερω. Sorry που σας μπέρδεψα. Kavler αν πηγες τελικά πες μάσα πια είναι αυτη ρε φιλε!
[/quote] Δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω με κορινα... Έχουν γραφτεί παλιότερα για αυτήν... Είναι αρχές Β.Ολγας. Οπότε δεν έχω να ενημερώσω.. Οψομεθα λοιπόν για το μέλλον...

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
409
Πόντοι
21
   Καλησπέρα στους συναδέλφους λάτρεις των μασάζ.
Μετά από τόσες αναφορές για το αμαριλις αποφάσισα να πάω και εγώ να δω από κοντά τι παίζει και να πω την γνώμη μου.
Δύο κοπέλες διαθέσιμες εκείνη την ώρα διάλεξα μια ψηλή με κοντά μαύρα μαλια ονοματη Λίζα.
Τα προγράμματα είναι τα γνωστά 40φ-60στ.-80 το φουλ διάλεξα το φουλ ...
Εντάξει δεν μπορώ να πω καλά ήταν...αλλά έχω περάσει και καλύτερα με 80€ ...θα ξαναπηγαινα για 2 λόγους 1.για το χώρο που είναι πράγματι πολύ καλός και 2.να δω και για άλλες κοπέλες μιας και έχει αναφερθεί και από άλλους πως έχει 6 κοπέλες στο σύνολο.
Δίχως να θέλω να γίνω κακός πρέπει να πω πως για πρώτη φορά μου ζήτησαν μπροστά τα χρήματα...πράγμα που με ενόχλησε λίγο μιας και δεν μου έχει ξανά συμβεί...
Αυτά τα ολίγα και από μένα.

expert masatz

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
540
Πόντοι
36
  Καλησπέρα στους συναδέλφους λάτρεις των μασάζ.
Μετά από τόσες αναφορές για το αμαριλις αποφάσισα να πάω και εγώ να δω από κοντά τι παίζει και να πω την γνώμη μου.
Δύο κοπέλες διαθέσιμες εκείνη την ώρα διάλεξα μια ψηλή με κοντά μαύρα μαλια ονοματη Λίζα.
Τα προγράμματα είναι τα γνωστά 40φ-60στ.-80 το φουλ διάλεξα το φουλ ...
Εντάξει δεν μπορώ να πω καλά ήταν...αλλά έχω περάσει και καλύτερα με 80€ ...θα ξαναπηγαινα για 2 λόγους 1.για το χώρο που είναι πράγματι πολύ καλός και 2.να δω και για άλλες κοπέλες μιας και έχει αναφερθεί και από άλλους πως έχει 6 κοπέλες στο σύνολο.
Δίχως να θέλω να γίνω κακός πρέπει να πω πως για πρώτη φορά μου ζήτησαν μπροστά τα χρήματα...πράγμα που με ενόχλησε λίγο μιας και δεν μου έχει ξανά συμβεί...
Αυτά τα ολίγα και από μένα.
περισσοτερη εντυπωση μου προκαλει το οτι ειπες για 40 ευρω προγραμμα ενω απο 60 ξεκινανε...εκτος κι αν εγω τους φανηκα πιο ματσο κι εκμεταλλευσιμος...πραγματικα ειναι λογος να μην ξαναπαω...φιλε και εχεις δικιο για τα λεφτα μπροστα σε αγχωνει ετσι ειναι ενα αρνητικο που δεν ειχα δει και το φουλλ σε μενα ηταν 100 οχι 80.... τι να πω.................

Τσικις

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Για μαγκυ έχουμε κάποια ενημέρωση διεύθυνση και τηλ να περάσουμε και εμείς?

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
409
Πόντοι
21
περισσοτερη εντυπωση μου προκαλει το οτι ειπες για 40 ευρω προγραμμα ενω απο 60 ξεκινανε...εκτος κι αν εγω τους φανηκα πιο ματσο κι εκμεταλλευσιμος...πραγματικα ειναι λογος να μην ξαναπαω...φιλε και εχεις δικιο για τα λεφτα μπροστα σε αγχωνει ετσι ειναι ενα αρνητικο που δεν ειχα δει και το φουλλ σε μενα ηταν 100 οχι 80.... τι να πω.................

Νομίζω πως σου πήρανε παραπάνω χρήματα δεν ξέρω γιατί αλλά 80€ πλήρωσα εγώ για φουλ πρόγραμμα και αν ήθελα από πίσω +30€ διάβασα πιο πάνω τα σχόλια σου πριν πάω εγώ και υπέθεσα πως έκανες κάποιο λάθος στην τιμή πάντως και με 80 έχω περάσει και καλύτερα

kingrider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Κριτικές
12
Like
466
Πόντοι
290
Ενα σύντομο πέρασμα από τις... μπουτίκ της πόλης σας. Δυστυχώς στη Θεσσαλονίκη είναι τραγική η κατάτασταση. Αλλά αυτό το ξέρετε ήδη.

Μεταξά: Εμφανίστηκαν δύο πιτσιρίκες χοντρές και μία milf τίγκα στην κυτταρίτιδα. Οι πιτσιρίκες δεν ήταν μπαμπάτσικες ή πληθωρικές όπως βλέπω συχνά να γράφετε. Ήταν ΧΟΝΤΡΕΣ. Παχύσαρκες. Ονόματα αν θυμάμαι καλά Λίλα, Βάλια κάτι, και Ήρα. Μπορεί και να τα θυμάμαι λάθος γιατί ζαλίστηκα με το που μπήκα. Σκέφτηκα ότι μπορεί να κάνουν τουλάχιστον αξιοπρεπές μασάζ. Αρχίδια...

Αμαρυλλίς: Δεν απάντησε κανείς μετά από απανωτές κλήσεις. Τόση δουλειά είχαν;

Olgas/Aqua Spa: Μασάζ με πεομάλαξη από μία ξανθιά (Ξένια). Καλή στο μασάζ και στην περιποίηση γενικώς. Τσαχπινιάρα μου φάνηκε, αν και όταν πήγα να τη θωπεύσω κάτω από τη φούστα τινάχτηκε σαν να τη χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα. Γενικά πέρασα καλά, παρότι δεν έπαιξε κάτι παραπάνω. Αν υπάρχει δυνατότητα για έξτρα... έξτρα, θα ξαναπήγαινα. Ξέρει κανείς αν παίζει κάτι παραπάνω;

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
511
Πόντοι
86
Καλησπερα και απο εμενα
Κατερινα Ν.Κρηνη Γυμναστρια(χαχαχα)...
30+20 Μασαζ κ ΅χερι΅...
πολυ μπλα-μπλα η δικια σου...
Μάλλον δεν θα ξαναπαω,,, :thubsdown:

expert masatz

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
540
Πόντοι
36
Νομίζω πως σου πήρανε παραπάνω χρήματα δεν ξέρω γιατί αλλά 80€ πλήρωσα εγώ για φουλ πρόγραμμα και αν ήθελα από πίσω +30€ διάβασα πιο πάνω τα σχόλια σου πριν πάω εγώ και υπέθεσα πως έκανες κάποιο λάθος στην τιμή πάντως και με 80 έχω περάσει και καλύτερα
οσο κι αν ξετρελαθηκα αυτος ειναι λογος να μην ξαναπαω φιλε σου ειπαν τιμη των 40? η αμαριλισ σου ειπε για 40?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom