Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.079
Πόντοι
6.256
Πήγα σήμερα στη δουλειά και οι δεξιοί φίλοι μου ήταν πυρ και μανία μαζί μου. Μου είπαν ότι δεν είναι δυνατόν να αλλάζω πολιτικές πεποιθήσεις εξαιτίας μερικών λαμόγιων που υπάρχουν στο site και ντροπιάζουν το κόμμα της ΝΔ. Θα τους ακούσω λοιπόν και θα επιστρέψω στη ΝΔ. Η ΝΔ είναι ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα που αποτελείται από λαμόγια και τίμιους ψηφοφόρους.
αντε παλι..
7450765834 φορες αλλαξαμε

τελικα νδ να το κλειδωσω?

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.710
Πόντοι
566
Όχι φίλε, δεν με ενδιαφέρει καν ο Λίλας. Στον όμιλο αυτό θα ψηφίσω zeljko (γιατί είναι λαμόγιο και ακροδεξιός καραγκιόζης), giasou (γιατί είναι απλά καραγκιόζης) και n.smirni76 (γιατί όλο το χρόνο γαμάει πουτάνες και τη Μεγάλη Εβδομάδα γελοιωδώς απέχει από το σεξ).

Πικερ εμενα θα με ψηφίσεις? Ο τασος τι θα κανει, θα ψηφίσει και αυτός?

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.710
Πόντοι
566

ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΕΞ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΝ ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.

STEKAS72  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
177
Πόντοι
16
Λοιπον... εδω πιστευω πλεον οτι υπαρχει καθαρα ΜΙΣΟΣ ΤΑΞΙΚΟ!

Απο τη μια ο Στεκας, καλοστεκουμενος 45αρης, στελεχος πολυεθνικης, με αξιοζηλευτες αποδοχες,  με μουναρα γυμνασμενη γυναικα, πετυχημενος αντρας που στον ελευθερο χρονο του γαμαει σε πολυτελη στουντιο και με ακριβα κολ γκερλς, ιδρυτης και προεδρος της bouefa και με μεγαλους κοινωνικους κυκλους!

Απο την αλλη, ο δυσμοιρος ο πικερακος, στα 39 του χρονια πια, πολυ μετριας εως κακης εμφανισης, αντικοινωνικος, φτωχαδακι και μπατιρης που εχει γαμησει ελαχιστες γυναικες στην εως τωρα ζωη του, και περναει τον απλετο ελευθερο χρονο του γαμιωντας πουτανες Β και Γ κλασσης στο μεταξι, εν μεσω πακιστανων, αλβανων και λοιπων ναυαγιων της ζωης και της κοινωνιας...

ΠΩΣ να μην υπαρχει ζηλια και μισος?

Πως να μην ονειρευεται ο πικερ να αρπαξει ενα μαχαιρι και να σφαξει τον στεκα βιαζωντας τη γυναικα του και καταστρεφοντας την υπεροχη και καλοστημενη ζωη του!

το μισος δεν ειναι απο τον πικερ προς τον στεκα!

το μισος ειναι απο τον πικερ (και τον καθε πικερ) προς τον ανωτερο του ταξικα, οικωνομικα, κοινωνικα, εμφανισιακα κλπ συνανθρωπο του...

:S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
Bukowski3 έγραψες τη μαλακία της ζωής σου. Όλα λάθος είναι.  :jerking:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
Καταρχήν εγώ έχω γαμήσει πολύ περισσότερες γυναίκες από τον Στέκα, αν βάλεις και τις πουτάνες μέσα. Δεύτερον, δεν έχω κανένα ταξικό μίσος. Έχω μίσος προς τα λαμόγια. Υπάρχουν λαμόγια πλούσια και λαμόγια φτωχά. Το ότι έχω γαμήσει μόνο 7 γκόμενες οφείλεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στην ειλικρίνειά μου. Ξέρω άτομα πιο φτωχά από μένα που χρωστάνε παντού και έχουν πάντα γκόμενα επειδή απλά είναι ψεύτες. Ξέρω και ευκατάστατους που είναι πολύ τίμιοι και μένουν για πάντα μόνοι. Άρα διάγραψε καλύτερα τη ΜΑΛΑΚΙΑ που έγραψες. Δεν έχουν ακόμα περάσει τα 15 λεπτά, προλαβαίνεις!

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
177
Πόντοι
16
Τυπε αυτη ειναι η προσεγγιση μου στο θεμα και η γνωμη μου... δε θα την αλλαξω!
Συγνωμη... :/

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
Picker αν κάποιος έχει δεσμό με άντρα επιτρέπεται να πηγαίνει ΚΡΥΦΑ και σε πουτάνες?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
Καταρχήν αν είχα μίσος ταξικό θα ήμουν αριστερός και όχι φιλελεύθερος και κάργα μνημονιακός. Είναι τελείως λάθος η προσέγγισή σου. Ξέρω άτομα ευκατάστατα, καλούς οικογενειάρχες που είναι τίμιοι με τις γυναίκες τους και τους σέβομαι απόλυτα. Ξέρω και κάτι γελοία υποκείμενα σαν τον zeljko και τον Στέκα που κάνω εμετό μαζί τους. Δεν έχω ταξικό μίσος!

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
177
Πόντοι
16
Picker αν κάποιος έχει δεσμό με άντρα επιτρέπεται να πηγαίνει ΚΡΥΦΑ και σε πουτάνες?

Το αναποδο ειναι αυτο που κανει ο ρεμος τυπε!
Εχει δεσμο με γυναικα και πηγαινει κρυφα (η και..φανερα) με αντρες!

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
Ρε Στέκα βάλεμε έστω και τώρα στους ομίλους,κάνε το ψυχικό!

Old Devil

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
839
Πόντοι
1.026
Καταρχήν αν είχα μίσος ταξικό θα ήμουν αριστερός και όχι φιλελεύθερος και κάργα μνημονιακός

τι λέει ο νόμος του πίκερ για τους αεροψεκασμούς ? μούφα η real ?

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
Λοιπον... εδω πιστευω πλεον οτι υπαρχει καθαρα ΜΙΣΟΣ ΤΑΞΙΚΟ!

Απο τη μια ο Στεκας, καλοστεκουμενος 45αρης, στελεχος πολυεθνικης, με αξιοζηλευτες αποδοχες,  με μουναρα γυμνασμενη γυναικα, πετυχημενος αντρας που στον ελευθερο χρονο του γαμαει σε πολυτελη στουντιο και με ακριβα κολ γκερλς, ιδρυτης και προεδρος της bouefa και με μεγαλους κοινωνικους κυκλους!

Απο την αλλη, ο δυσμοιρος ο πικερακος, στα 39 του χρονια πια, πολυ μετριας εως κακης εμφανισης, αντικοινωνικος, φτωχαδακι και μπατιρης που εχει γαμησει ελαχιστες γυναικες στην εως τωρα ζωη του, και περναει τον απλετο ελευθερο χρονο του γαμιωντας πουτανες Β και Γ κλασσης στο μεταξι, εν μεσω πακιστανων, αλβανων και λοιπων ναυαγιων της ζωης και της κοινωνιας...

ΠΩΣ να μην υπαρχει ζηλια και μισος?

Πως να μην ονειρευεται ο πικερ να αρπαξει ενα μαχαιρι και να σφαξει τον στεκα βιαζωντας τη γυναικα του και καταστρεφοντας την υπεροχη και καλοστημενη ζωη του!

το μισος δεν ειναι απο τον πικερ προς τον στεκα!

το μισος ειναι απο τον πικερ (και τον καθε πικερ) προς τον ανωτερο του ταξικα, οικωνομικα, κοινωνικα, εμφανισιακα κλπ συνανθρωπο του...

:S
τύπε αναλυτής εγκληματολογικών προφίλ πρέπει να γινεισ εσυ. Θα σε χρειαστεί το FBI

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
τι λέει ο νόμος του πίκερ για τους αεροψεκασμούς ? μούφα η real ?

Φυσικά και μούφα ρε φίλε. Τι ερώτηση είναι αυτή; Εγώ είμαι καπιταλιστής και φιλοδυτικός, φιλελεύθερος και μνημονιακός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom