Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (3 μέλη και 39 επισκέπτες)

Fil_gr

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
6
Πόντοι
0
Παράθεση από: kosts  (χθες στις 13:36)
Free house πρωινή βάρδια...νομίζω Στο δεξιό...
μεσα εισαι μολις γυρισα απο εκει.εκλεισε την μερα της με μενα μια και ημουν ο τελευταιος για σημερα.πανω απο μιση ωρα εμεινε στο δωματιο και η Νταιανα τα εδωσε ολα οπως παντα.

ΓΙα την νταιανα την Μολδαβη μιλαμε επεστρεψε???

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.875
Πόντοι
47.293
nai  μαλλον για την νταιανα την μολδαβορωσσιδα που στο freehouse που αμβισβητει την παντοκρατωρια της τσαρινας νατασσα--φαινεται το βασιλειο των rus θα μονομαχησει με την αυτοκρατορια νατασιεβ

Fil_gr

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
6
Πόντοι
0
Aν και παλαιοτερα υπηρχαν πολλες αποψεις για αυτην οσες φορες πηγα μαζι της περασα πολυ καλα αρχοντογυναικα θα περασω σιγουρα!

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.255
Πόντοι
5.646
Aν και παλαιοτερα υπηρχαν πολλες αποψεις για αυτην οσες φορες πηγα μαζι της περασα πολυ καλα αρχοντογυναικα θα περασω σιγουρα!
Τι αρχοντογυναικα ρε Fil!Eχει γίνει φακλανα!

Fil_gr

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
6
Πόντοι
0
Συγνωμη λειπω πολλα χρονια απο την πολη εχω να την δω απο εποχη Godiva και τοτε ειχε παραπανησια κιλα αλλα ηταν αυτο που λεμε γυναικα τουμπανο....Αλλα με τα λεγομενα σου μαλλον παραπεμπει πλεον σε μπετονιερα

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.255
Πόντοι
5.646
Συγνωμη λειπω πολλα χρονια απο την πολη εχω να την δω απο εποχη Godiva και τοτε ειχε παραπανησια κιλα αλλα ηταν αυτο που λεμε γυναικα τουμπανο....Αλλα με τα λεγομενα σου μαλλον παραπεμπει πλεον σε μπετονιερα
Μικρη γλυκιά μου μπετονιερα που τρως σαν πουστης ολη μερα!

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.971
Πόντοι
3.936
Στοχευμενη επισκεψη σε Μιρελα στο Νικ.ουρανου 28 εκτος οτι περασα πολλη καθως προσωπικα περναω σχεδον παντα πολλη καλα μαζι της σημερα ηταν ποιο μουναρος κι απ τους μουναρους

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Στοχευμενη επισκεψη σε Μιρελα στο Νικ.ουρανου 28 εκτος οτι περασα πολλη καθως προσωπικα περναω σχεδον παντα πολλη καλα μαζι της σημερα ηταν ποιο μουναρος κι απ τους μουναρους
Καλημέρα. Τι ώρες δουλεύει αυτή συνήθως;

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Καλημερα , ναι κ θα δουλευει Δευτερα με Παρασκευη πρωι στο Studio 1
καλως τον Freehouse...νομιζω οτι ειναι καλο να ενημερωνεις για ολες τις κοπελες ....δεν νομιζω να ειναι δυσκολο

georgius

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Κριτικές
10
Like
12
Πόντοι
11
Για το σκ η Νταϊάνα δε δουλεύει σε άλλο σπίτι να υποθέσω; μεσοβδόμαδα δε μπορώ να έρθω Θεσσαλονίκη ρε γμτ.

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
109
Πόντοι
1
Παιδια

Η Καρινα που τα καταπινε και δουλευε νικηφορου ουρανου επεστρεψε? ή ξερει κανεις ποτε θα έρθει?

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
201
Πόντοι
6.055
η καρινα πριν λιγες μερες που περασα ηταν στο ποστο της κλασικα

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.515
Πόντοι
4.587
και εγω την ψαχνω στη φριξου...

doggifuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
37
Like
550
Πόντοι
290
Επιασε δουλεια την προηγουμενη βδομαδα.Μολις περασα απο εκει και η γκαυλιαρα η τσατσα μου λεει ατυχος. :-Μολις τις ηρθαν τα ρουχα,κυριολεκτικα!!Μπαινοντας εγω,ειχε κλεισει τα φωτα.Τι γκαντεμια!!Και ειχα αναγκη μια αγρια Βαθεια τσιμποκοδρομια. :pipa2:

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Πριν λίγες μέρες πέρασα από διάφορα σπιτάκια και απότι είδα βρισκόμαστε πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο.
Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι το πως με αντιμετώπισαν οι τσατσάδες που για πρώτη φορά ήταν όλες ευγενέστατες, και ειδικά στο Εφόσπιτο που μαζί με το Ν. Ουρανού το πράσινο πάντα μου φέρονται άψογα. Ήταν σαν να είχαν πάρει γραμμή όλες κάπως από κάποιον να γίνουν επιτέλους κυρίες. Τι στα διάλα. Έμεινα λίγο μαλάκας. Μπράβο πάντως!

Α και στις βίλες ωραίες οι νέες αφίξεις.!! :grin:

georgius

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Κριτικές
10
Like
12
Πόντοι
11
Καμία μπαμπάτσικια δουλεύει πουθενά αυτό το διάστημα; και για καλό αυταρχικό τι παίζει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom