Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (7 μέλη και 36 επισκέπτες)

Jura194

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2014
Like
16
Πόντοι
0
μήπως ξέρει κανείς που δουλεύει η Φλώρινα.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Την Αισα την πηρα πρωινη βαρδια την προηγουμενη εβδομαδα,γυμνο και το τουρλωτο της κωλαρακι,με το που ακουσα οτι το δινει δεν μπορεσα να αντισταθω,στα 80!Καλη πιπα και το κωλαρακι κολαση  :headbaning1: .Περασα καλα χωρις δυστροπιες.Θα την ξανατιμουσα..
δινει κωλο;;;;; φτου δεν ακουσα κατι τετοιο γαμωτο ...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.527
Πόντοι
4.587
μπορεις να διορθωσεις το δικο σου ποστ με τροποποιηση..δεν χρειαζεται να το ξαναγραψεις γιατι ετσι οπως το πηγες την ηπιαμε κι ολας και δροσιστηκαμε... :sunglasses: :sunglasses:

max-mad

Μέγας
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
472
Πόντοι
4.475
Αμα η Αισα αρχισε να χαμογελάει και δινει και κωλο θα παω οπωσδήποτε ... :fuck1: :fuck1:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Αμα η Αισα αρχισε να χαμογελάει και δινει και κωλο θα παω οπωσδήποτε ... :fuck1: :fuck1:
χαμογελαει δεν χαμογελαει ....αμα δινει κωλο εγω την αγαπησα ηδη....γιατι σε ξινες αυτο ειναι η απολυτη γκαυλα

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Την Αισα την πηρα πρωινη βαρδια την προηγουμενη εβδομαδα,γυμνο και το τουρλωτο της κωλαρακι,με το που ακουσα οτι το δινει δεν μπορεσα να αντισταθω,στα 80!Καλη πιπα και το κωλαρακι κολαση  :headbaning1: .Περασα καλα χωρις δυστροπιες.Θα την ξανατιμουσα..
κατσε ρε φιλε τωρα που το διαβασα καλα λες γυμνο;;; 2 φορες περασα και ρωτησα και ειπε δεν κανει γυμνο μπουκιτσι εκτος αν εννοεις κατι αλλο ....

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
201
Πόντοι
6.055
παντως εγω που πηρα την Αισα στο κανονικο μου φανηκε ξεπετα την εστησα στα τεσσερα και μου ειπε ποναω και εκανε μονο μια σταση αυτη απο πανω αφου απο την ξενερα σχεδον μου επεσε το εργαλειο κατι που δε μου εχει συμβει εδω και πολλα χρονια

max-mad

Μέγας
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
472
Πόντοι
4.475
....Μπορει να εφαγε κατσαδα απ τα αφεντικα επιδη διωχνει κοσμο και να αλλαξε τροπαρι (και πρόγραμμα ).

Πες ρε κοκκινοσκουφιτσε...

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
κατσε ρε φιλε τωρα που το διαβασα καλα λες γυμνο;;; 2 φορες περασα και ρωτησα και ειπε δεν κανει γυμνο μπουκιτσι εκτος αν εννοεις κατι αλλο ....
μηπως εννοούσε οτι το κωλαρακι της ήτανε γυμνο .. :P

εγω πέρασα χτές απο βικτωρια πρωτη φορα , αν και την εψαχνα για καιρό αλλα τελευταία δεν δούλευε πολυ συχνα , και οταν δούλευε ήτανε μόνο καθημερινές και μόνο πρωι δεν με βόλευε , τέλος πάντων γενικά καλα πέρασα αλλά θα το σκεφτώ να ξαναπάω βίλλες μιας και το πρόγραμμα που συνήθως πέρνω με γλειφομούνι μου βγαίνει 60 αντι για 40 , επίσης με χάλασε λίγο ο φωτισμός στο bad girls τουλάχιστον στο δωμάτιο που είμουνα εγω ήτανε πολύ λίγος. Στο τέλος μου είπε οτι ξεφύγαμε και λίγο στον χρόνο , δεν ξέρω πόση ώρα κάναμε ακριβώς αλλά γύρω στα 4-5 λεπτά την έγλυφα και κανονικά το έξτρα 20άρικο έπρεπε να είναι ο χρόνος που κάνεις για το γλύψιμο , γενικά πολυ ακριβά το 69 στα 70 είπε η τσατσα ....

kokinoskoufitsa

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
  Γυμνο και το εκενε και καλα,καλο γλυψιμο χωρις δοντι η χερι!!70 κολαρακι σκετο και 80 με γυμνο στοματικο το οποιο και πηρα.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
  Γυμνο και το εκενε και καλα,καλο γλυψιμο χωρις δοντι η χερι!!70 κολαρακι σκετο και 80 με γυμνο στοματικο το οποιο και πηρα.
φίλα μαλλον λες για την Αισα στο Νικηφ Ουρ. 24 (πιτσιρικα Ρουμανα κοντουλα με δοντακια αστο... ) που τα κανει ολα αυτα ...μπερδευσε μαλλον, εμεις λεμε για αλλη κοπελα αυτην την ξυνη (εως τωρα ) στις Βιλλες

foxio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
1.150
Πόντοι
361
Καινούργιο πιπίνι εξ' Ουκρανίας στην Ν. Ουρανού 20 (στο γωνιακό) με όνομα Τζασμίν (πρωινή βάρδια). Πραγματικό VFM ! Χρόνο όσο θέλεις, και την κάνεις ότι θέλεις ! GFE + PSE ! θα έγραφα περισσότερα, αλλα εχει αποδειχτεί οτι μετά τις βάζουν χέρι τα αφεντικά !

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Σημερα ειχα ενα καπως περιπετειώδες μεσημερι...Ξεκινησα παλι με δυνατες καυλες εχοντας 2-3 στοχους,μεταξυ αυτων Ιζαμπελα,Λορενα αλλα και την καψουρα μου την Αφροδιτη...
Παω πρωτα απο Φριξου 14 οπου επιτελους το πετυχα ανοιχτο και πετυχα και την Ιζαμπελα,ξανθια μιλφ Τσεχα,πολυ ψηλη και αδυνατη με ωραιο προσωπο και γενικα μοντελισιο στησιμο.Μου θυμισε εντονα τη Βουλγαρα μιλφ Ευα να πω την αληθεια.
Στα του αγωνα δεν τρελαθηκα μπορω να πω...Ναι μεν επικοινωνιακη,και γλωσσοφιλα και πουτσοτριψιματα αλλα βιαστικη και μηχανικη συν μια πολυ εντονη τσιγαριλα που ξεκινουσε απο το στομα της και εφτανε στα μαλλια της πραγμα που εμενα με ξενερωνει πολυ.
Η πιπα της τιποτε ιδιαιτερο κατι πιπιλισματα στο πουτσοκεφαλο,επιμονο και χαμηλο αρχιδογλειψιμο κι ενω δεν ειχα καυλωσει μου περασε αποτομα την καποτα εντελως ερασιτεχνικα με αερα μεσα και αρα δυσκολευτηκα πολυ να γαμησω,αργησα κι ενω μου ειπε οτι δεν παιρνει χυσιμο στο στομα ή στη μαπα στο τελος εβγαλε μονη της την καποτα τον επαιξε στα χειλη της και την εχυσα γυρω απο το στομα.
Σαν συνολο δεν ικανοποιηθηκα δεν ηταν αυτο που περιμενα...

Κι επειδη καπως ετσι σταματησε το σερι μου των 8 πολυ δυνατων συνευρεσεων που ξεκινησα απο τον Αυγουστο ηθελα και δευτερο γυρο για να ξαναπαρω τα πανω μου.
Παω Βιλλα Ερωτικα οπου ειχα δει απο πριν οτι δουλευε η Λορενα την οποια λιγουρευομαι τις τελευταιες μερες απο τις φυσικες φωτογραφιες που ανεβαζει το μαγαζι.Τη βλεπω μ'αρεσει το κοντοπουτανο,ειναι και χαριτωμενο λεει η τσατσα το προγραμμα αλλα διαπιστωνω οτι δεν κανει γυμνο τσιμπουκι...Εκει καπου κολλαω και το σκεφτομαι αλλα λεω ας μπω.
Κι ενω ειμαι στο κατωφλι του δωματιου μου λεει η τσατσα να σου ξαναπω τα προγραμματα,λεω ενταξει το 69 θα παρω και μου λεει 80ε  :new_shocked: :new_shocked:....κι εχω μεινει μαλακας γιατι πριν ειπε 60ε το γλειψιμο στην κοπελα.
Λεω απ'οσο ξερω ολες οι κοπελες σας ζητανε 70ε για 69 με γυμνο,εδω πως γινεται 80ε και χωρις γυμνο??...Κανει ταχα την μπερδεμενη η ατιμη τσατσα,λεω 60ε δε μου ειπες το γλειψιμο??....ε λεει να ρωτησουμε την κοπελα,τη ρωταει και λεει κι αυτη 70ε ενω κανονικα ειναι 80ε....
Λεω γεια σας και σηκωνομαι και φευγω και η τσατσα με ακολουθαει απο πισω και δηθεν προθυμοποιειται να κοψει αλλα 10ε αλλα στραβωσα και εφυγα.
Εχω υπερασπιστει πολλες φορες την τιμολογιακή πολιτικη των συγκεκριμενων μαγαζιων αλλα 80ε για 69 χωρις γυμνο και δηθεν σου κανουμε και χαρη και σου κοβουμε 10ε καπου ειναι κοροϊδια πιστευω.Οι σουπερ φιρμες της αλυσιδας Καντυ και Αντριαννα αυτα μας τα κανανε δωρα για τις καυλες τους και μονο...
Τωρα η καθε ασχετη Ρουμανα να μας ζηταει 80ε??? :jerking: :jerking:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Και αφου εχω φαει την πατατα κι απο κει και εχω ξενερωσει λεω θα ξαναπαω Μονικα μονο και μονο για ψυχολογικους λογους οπως και εγινε,βεβαια εκανα μια ωρα να χυσω κουραστηκα κιολας αλλα τον σκοπο μου τον πετυχα.Δε τη γαμησα απο κωλο ομως σημερα...
Αγαπαμε και στηριζουμε θεια Μονικα γιατι μας προσεχει παντα και λειτουργει και ως πεοψυχολόγος οταν πρεπει  :rockon: :rockon:

Και αφου εχουμε τελειωσει και ειναι ετοιμη να φυγει μου λεει....ααα δε σου ειπα,ξερεις ποια ειναι διπλα?...λεω ποια?....Η Νταϊανα  :headbang: :headbang:
ε γαμησου την λεω,αμα το ηξερα δε θα εμπαινα σε σενα παλι  :2funny: :2funny:
Νταξει γελασαμε η Μονικα ειναι φιλη δε παρεξηγει αμα την λεω τετοια αλλα πραγματι θα εμπαινα διπλα αμα το ηξερα

Οποτε στο Free house πρωινη βαρδια στο δεξι σπιτι η Νταϊανα και αριστερα η Μονικα

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Αλ το πρωινο στο freehouse ειναι 10:00 με 20:00??

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Αλ το πρωινο στο freehouse ειναι 10:00 με 20:00??
ναι νομιζω μεχρι τις 20.00 ειναι...

Η ερωτηση που μου κανεις ομως δεν ειναι και τοσο σημαντικη...η σωστη ερωτηση ειναι οταν γυρισει η Νατασα πως θα δουλευουν και οι τρεις πρωινη βαρδια??  :dancing:
Θα φυγει καποια?...θα μοιρασουν τις μερες?...ή θα κανουν εναλλαξ παρτουζιτσες?
εδω σας θελω πουλακια μου  :cheesy:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
ναι νομιζω μεχρι τις 20.00 ειναι...

Η ερωτηση που μου κανεις ομως δεν ειναι και τοσο σημαντικη...η σωστη ερωτηση ειναι οταν γυρισει η Νατασα πως θα δουλευουν και οι τρεις πρωινη βαρδια??   :dancing:
Θα φυγει καποια?...θα μοιρασουν τις μερες?...ή θα κανουν εναλλαξ παρτουζιτσες?
εδω σας θελω πουλακια μου  :cheesy:
θετεις το θεμα στην σωστη του βαση..... :grin: :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.955
Εχω υπερασπιστει πολλες φορες την τιμολογιακή πολιτικη των συγκεκριμενων μαγαζιων αλλα 80ε για 69 χωρις γυμνο και δηθεν σου κανουμε και χαρη και σου κοβουμε 10ε καπου ειναι κοροϊδια πιστευω.Οι σουπερ φιρμες της αλυσιδας Καντυ και Αντριαννα αυτα μας τα κανανε δωρα για τις καυλες τους και μονο...
Τωρα η καθε ασχετη Ρουμανα να μας ζηταει 80ε??? :jerking: :jerking:
Την έχω υπερασπιστεί και εγώ, αλλά οι τσατσάδες των συγκεκριμένων καταστημάτων είναι τελείως απέδευτες και αλλοπρόσαλες κοιτώντας τον πελάτη μόνο σαν πενηντάρικο προσπαθώντας να του πάρουν τα φράγκα από την τσέπη. Και είναι πραγματικά κρίμα και πάει χαράμι η προσπάθεια των πολύ οργανωμένων καταστημάτων με πολυτέλεια στον εξοπλισμό τους  με λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά ενδεικτικά αναφέροντας το ατομικό στοματικό διάλυμμα που προσφέρουν.
Πάει στράφει και η ποιότητα που βγάζουν οι πιο πολλές  κοπέλες και δικαιολογούν απόλυτα  στις περισσότερες των περιπτώσεων το επιπλέον δεκάρικο που καλείσε να πληρώσεις. Ας το προσέξουν αυτό οι ηθίνοντες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom